35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a waliłas w denko z łokcia?
kapturnica, Reni, macduska, Sabina, EwaT, kkisia, Mega, Simba, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja niedługo swoją małą na sterylkę wiozę i już się przejmuję.
Po kastracji kocury były najsłodszymi kociakami jakie tylko można wyobrazić
Natomiast kotka to myślałam że zejdzie. Facet oddał mi ja usikana, nie wybudzona dobrze. Koszmar. Na szczęście była silna i dała radę, ale do tego rzeźnika już nigdy nie pojadę. I to jeszcze był lekarzz polecenia! (Psa operowano w innym gabinecie)moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:nie smutaj, za dwa tygodnie owulka
wiecie co jest najgorsze?
w ciagu dwóch tygodni mój maż musi przykleić listewki w korytarzu, to było ultimatum
inaczej zero seksu!
jak nie zrobi to nici z owulki
ale nie ugnę się bo ich kurwa nigdy nie przykręciWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 21:14
moremi, Sabina, Elfik, kkisia, Iwone, Mega, BISCA, malgos741, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:wiecie co jest najgorsze?
w ciagu dwóch tygodni mój maż musi przykleić listewki w korytarzu, to było ultimatum
inaczej zero seksu!
jak nie zrobi to nici z owulki
ale nie ugnę się bo ich kurwa nigdy nie przykręci
no nie mów że po tylu latach nie będzie wolał sie opierdalać
Sabina, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pijesz przy dziecku? no patologia!
czeba to zgłosić ..zabrać dzieci itd
macduska wrote:teraz przerabiamy wyrazenia algebraiczne z pierworodnym
dobrze ze jest merlot
nie zniosłabym tego inaczejmoremi, kkisia, macduska, EwaT, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Pusur czy twój małż nadal strzela focha i udaje ważniaka?
http://londynek.net/wiadomosci/Polscy+imigranci+milionerami!+wiadomosci+news,/wiadomosci/article?jdnews_id=25882Teraz jest slodki i kochany.
moremi, macduska, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Macduska, to ja nie wiem kto się poczuje bardziej poszkodowany...
Można żyć i bez listew;-)
po dwóch latach takiego życia mam dosć
mają być listwki i juz
tym bardziej, że się poniewierają po korytarzu i jak odkurzam to je muszę przekładacWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 21:31
moremi, Iwone, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
no trzeba dbać o dzidzie
kurwa wróć... trzeba dbać o dzidziulkaEwaT wrote:śpij bo fasolka rośniemoremi, Pusurek, macduska, EwaT, kapturnica, kkisia, Bliska 77, Mega, Simba, BISCA, malgos741, iwcia77, Sabina, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny