35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:ja też mam taką nadzieję. Jest w bardzo złym stanie i cały czas ma wyrzuty że ja dla niego tyle robię. Ciężko mi wytłumaczyć jemu że po to jest matka i rodzina żeby mu pomagać i wspierać. Popłakaliśmy się dziś razem w drodze powrotnej.
mam kolezanke na innym forum która ma syna chyba w podobnym wieku co ty i też ma z nim jazdy z powodu depresji....Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:ja też mam taką nadzieję. Jest w bardzo złym stanie i cały czas ma wyrzuty że ja dla niego tyle robię. Ciężko mi wytłumaczyć jemu że po to jest matka i rodzina żeby mu pomagać i wspierać. Popłakaliśmy się dziś razem w drodze powrotnej.
sciskam
Żebyś się tylko Ty nie rozchorowala z tego wszystkiegoIwone, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:co sie dzieje z tą młodzieżą?
mam kolezanke na innym forum która ma syna chyba w podobnym wieku co ty i też ma z nim jazdy z powodu depresji....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 20:53
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry, bry, bry
Jak pies? Co z nim? A Ty jak się czujesz?Sabina, Reni, Mega, Bliska 77, BISCA, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dziękuję ale już się nie denerwuj
nie chciałam zaśmiecać forum
mordka w końcu śpi.. cały dzień go telepało i piszczał a ja kompletnie nie wiedziałam co robic
zdjęłam mu ten jebany kołnierz i mam go cały czas na oku, żeby nie dobrał się do szwów
moremi wrote:
Czy ktoś miał informację od Reni? Co z operacją psa? Denerwuję się...Sabina, moremi, EwaT, macduska, Iwone, kkisia, Mega, Bliska 77, Simba, BISCA, malgos741, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wypompowana
kompletnie mnie to rozwaliło
jak kazali mi podpisać papier, że może się nie obudzić i jestem tego świadoma
a potem jak go odbierałam takiego bezwładnego.. rozkleiłam się na dobre
teraz gotuję mu rosół na jutro ..słyszę jak burczy mu w brzuchu
moremi wrote:Bry, bry, bry
Jak pies? Co z nim? A Ty jak się czujesz?moremi, Sabina, EwaT, kkisia, Mega, Bliska 77, Simba, BISCA, gosia7122, malgos741, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:moremi czy w ramach zachwytu nad nasieniem męża zamierzasz sie nim natrzeć na noc i wypić z dwa kieliszki owego?
Reni, macduska, Sabina, EwaT, kkisia, Mega, Simba, BISCA, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:wypompowana
kompletnie mnie to rozwaliło
jak kazali mi podpisać papier, że może się nie obudzić i jestem tego świadoma
a potem jak go odbierałam takiego bezwładnego.. rozkleiłam się na dobre
teraz gotuję mu rosół na jutro ..słyszę jak burczy mu w brzuchu
Po kastracji kocury były najsłodszymi kociakami jakie tylko można wyobrazićEwaT, Sabina, Reni, macduska, Pusurek, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!