35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Bry
Megan, słodki ten Twój Mikołaj
Dzien dobry, ale mnie napierdziela kręgosłup...
Miłego dnia, u mnie bedzie robotny, ale gdzieś tak od południana razie wyprawiam rodzinkę i wracam do wyrka
kkisia, moremi, peppapig, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dzien bry..No i panie drogie mamy grudzien ..Znaczy swieta ida wielkimi krokami..A na 1szy ogien ida Mikolajki
Pytanie mam takie leTkie...
Dziewczyny , co mozna za 20zeta kupic dla chlopaka ehhh..Bo se paczki w szkole robia i ml;ody wylosowal chlopaka..
Kur..jakby wylosowal laske bym ogarnela temat a tak nie mam zielonego pojecia..Paczka fajek i piwo nie przejdzie bo to w szkole se dajaMega, kkisia, moremi, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dzień zaczęłam po 4 rano. Jakoś po woli ogarniam nową rzeczywistość. W poniedziałki starsza nie ma zajęć więc jak odwożę młodszą do szkoły to ma kto zostać z Marcelem. Wtorki, środy i czwartki, małego przypilnuje teściowa bo ma na 11 do pracy a w piątki prawdopodobnie szwagierka z góry albo teść jak mu się fucha skończy. Dzięki temu nie muszę rano kursować z najmniejszym do szkoły, uf.
Kapta, za dwie dychy to może jakiś fajny kubek np.
Megan, śliczna Mikołajka
My też mamy fajny strój świąteczny, muszę Marcela przebrać, zrobić sesję i wstawić na forumkapturnica, Mega, kkisia, anna maria, moremi, peppapig, caffe, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
megan8 wrote:http://pytanienasniadanie.tvp.pl/17804222/ile-naprawde-trwaja-dni-plodne-kobiety
widziałyście to??
7 dni może przetrwać plemnik i zapłodnić ...
strach się bać ,mój jutro zjeżdżaReni, kkisia, moremi, peppapig, megan8 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8373713d7468.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 15:46
kapturnica, ania.g, Bozia3, peppapig, kkisia, anna maria, moremi, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dzien bry..No i panie drogie mamy grudzien ..Znaczy swieta ida wielkimi krokami..A na 1szy ogien ida Mikolajki
Pytanie mam takie leTkie...
Dziewczyny , co mozna za 20zeta kupic dla chlopaka ehhh..Bo se paczki w szkole robia i ml;ody wylosowal chlopaka..
Kur..jakby wylosowal laske bym ogarnela temat a tak nie mam zielonego pojecia..Paczka fajek i piwo nie przejdzie bo to w szkole se daja
http://allegro.pl/gamiko-pl-kostka-rubika-2x2x2-hex-warszawa-sklep-i4778983048.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 09:07
peppapig, kkisia, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeloł wszystkim
Wszystko co miłe się szybko kończy buuuu..
Impreza udana,goście zadowoleni,pojedzeni,
Zrobiliśmy sobie koncert życzeń na ju tjubie,każdy po kolei włączał co lubi
No i tańców nie zabrakło, tego na,m też trzeba było..
Mój własny chłop mnie do tańca zaprosił,przytulił pocałował...nie trzeba nic więcejw niedzielę juz się namyslil na
...
Idzie ku dobremu
Więc i mam dobry humor, czego wszystkim życzę w zimnym grudniuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 09:08
Iwone, anna maria, ania.g, kkisia, moremi, Mega, gosia7122, caffe, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Mikołajka
Dzien dobry, ale mnie napierdziela kręgosłup...
Miłego dnia, u mnie bedzie robotny, ale gdzieś tak od południana razie wyprawiam rodzinkę i wracam do wyrka
Mega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
fiu fiu.. to mamy postęp.. a żeby tak ten jeden jedyn dzielnie wytrzymał i poczekał na jajo
peppapig wrote:Cholera chłopaki pobiegły! Już tam są i czekają bo wczoraj test ovu wsciekle ,mocnykkisia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj myslalam ze padne bo tekscie mojego chlopa
Akcja zakonczona , zawsze sie tulimy a tu wczoraj on odwraca mnie na brzuch i mowi ze teraz mam tak polezec z 10 minut , bo mu tak urolog powiedzial , ze przy malej ilosci armii tak sie robi
I grzecznie lezalam
W ogile to teraz on bardziej chyba chce , ja odpuscilam bo wiadomosci ze nie jest dobrze .
A ten moze dzien w dzien i nie ma dosc
Az sue zaczelam zastanawiac czy mu jeszcze jakiejs innej recepty nie dal ktora on sam wykupil
peppapig, Iwone, moremi, gretka, Reni, slash, ania.g, Mega, anna maria, gosia7122, caffe, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny