35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No tez mi się wydaje ,że to leTka różnica...
Nie,żebym była jakims ortodoksem jeśli chodzi o zabijanie bo w końcu sama jem mięso..Ale jeśli chodzi o polowania to jestem przeciwniczką takiej <zabawy> , sportu czy hobby jak zwał tak zwał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 22:19
anna maria, Mega, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:No niestety to ani sport ani hobby, że tak powiem, oni muszą to zrobić bo rocznie mają przykaz konkretną liczbę konkretnej zwierzyny upolować, bo jak nie to płacą wysokie kary. Fakt że jest to jak ktoś lubi jego hobby ale bez obowiązku to by tego nie robił, no chyba że jest kłusownikiem. W naszej okolicy jest coraz mniejszy odszczał bo są watahy wilków które to robią za myśliwych
Reni, Mega, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
A ja mam jutro wolne
ale zeby nie było tak kolorowo to mam tapetowanie, pranie łóżka i kończenie skręcania biurka
Iwone, malgos741, kkisia, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:jakie to biurko kupiliście że tyle czasu zajmuje Wam skręcanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 23:00
Iwone, moremi, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
-o buraczkach bez śmietany, ale z zasmażką na cienkich długich oczkach tartych pisałam ja...
-dziecko moje nie jest przegrzewane - śpi w cienkim śpiworku i na to kocyk - to mało - wciąż ma zimne rączki...więc dokładam kołderkę minki...i dopiero wtedy jest zadowolony
- po insemce wstrzymałabym się z bzykosercami do testu - nawet Sroka radził, żeby po zapładniającym stosunku zrobić przerwę do @. A potem - jeśli zdrowa ciąża - bzykac się do woli...
Simba, caffe, moremi, kkisia, Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Dorbie podobna metoda jak u Was
http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/gdy-domownicy-spali-zlodzieje-ukradli-im-auto-i-psa/wx5k1Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość