35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilnuj tego cisniena ,bo to roznie bywa:-)slash wrote:Witajcie!
Lekaraka kazała mi kontrolowac przez kilka dni zeby sprawdzic czy to tylko chwilowe. Raczej nie miewam problemów z cisnieniem i raczej jestem przekonana ze to było zwiazane ze stresem bo ja bardzo czekałam na tą wizyte i martwiłam sie czy z bije serduszko.
Ale mierzyc bede przez kilka dni.
W sumie dobrze ze mi przypomniałas bo dzis jeszcze nie mierzyłam - zapomniałamIwone, slash lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Witajcie!
Lekaraka kazała mi kontrolowac przez kilka dni zeby sprawdzic czy to tylko chwilowe. Raczej nie miewam problemów z cisnieniem i raczej jestem przekonana ze to było zwiazane ze stresem bo ja bardzo czekałam na tą wizyte i martwiłam sie czy z bije serduszko.
Ale mierzyc bede przez kilka dni.
W sumie dobrze ze mi przypomniałas bo dzis jeszcze nie mierzyłam - zapomniałamiwcia77, anna maria, kkisia, slash lubią tę wiadomość
-
Slash ten test można zrobić samemu, ale trzeba by wiedzieć jakie dokładnie zrobić badanie. Cena w zależności od typu badania. W Twoim przypadku chyba ten by wystarczył
Test HPV 2 Test jakościowy wykrywający najczęstsze genotypy niskiego ryzyka (HPV 6 i 11) odpowiedzialne za powstawanie brodawek i kłykcin na zewnętrznych narządach płciowych zarówno mężczyzn jak i kobiet. Metoda badania to Real time PCR. Koszt 149 zł
Znalazłam taki link
http://www.test-hpv.pl/zamow-test
Tyle że czy warto go zrobić, to może dobrze by było porozmawiać ze swoim lekarzem, ew. skonsultować się też z innym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 15:24
anna maria, slash lubią tę wiadomość
-
slash wrote:O kurcze - to HPV - testem zdrady
?!
Drogie te badania jak diabli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 15:16
Iwone, kapturnica, anna maria, slash lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nie lubię robić zakupów w niedziele
ale jest pozytyw, wreszcie kupiliśmy młodej biurko, fajne i w dobrej cenie
Iwone, moremi, slash lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
ale se dziś pospałam, a jakie mam zachciankinajpierw gotowane jajka a teraz kukurydza z puszki o to jest jedzenie he he
kapturnica, Mega, kkisia, anna maria, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Mega a co??Zainteresowana jesteś profeską na przyszłość
kto wie, nie wiadomo co nas w życiu czeka
kapturnica, anna maria, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wam za to że mnie oświecacie w tych wszystkich tematach dla mnie nowych. Dowiem się ewentualnie jak tu u nas jest z tymi badaniami, jak lekarka mi zaleci na wizycie w grudniu to wtedy je zrobię.
Co do ciśnienia dziś było spoko 110/71ale będe mierzyc przez kilka dni.
Choć jestem przekonana ze to był stres bo stres zawsze mi podnosi cisnienie.kkisia, Iwone, anna maria lubią tę wiadomość
-
dziś chyba wszystkie odpoczywają od forum
jak na złość kiedy ja mam czas posiedzieć na forum to nikt nie piszeIwone, anna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
slash wrote:Szalejesz
slash, anna maria, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok