35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:No nie ale nagonka za biednym wystraszonym zwierzakiem to trochę więcej niż karp
Nie jemy, nie lubimy i nie popieramy.Reni lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:No nie ale nagonka za biednym wystraszonym zwierzakiem to trochę więcej niż karp
Nie,żebym była jakims ortodoksem jeśli chodzi o zabijanie bo w końcu sama jem mięso..Ale jeśli chodzi o polowania to jestem przeciwniczką takiej <zabawy> , sportu czy hobby jak zwał tak zwał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 12:57
Mega, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pytanie czy po iui można się bzykac? gonie Pana ale nie wiem ile dam radę. .bo krąży wokół mnie jak Reksio koło szynki
Simba, moremi, Mega, anna maria, iwcia77, EwaT, malgos741, Bliska 77, Bozia3, ania.g, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Pytanie czy po iui można się bzykac? gonie Pana ale nie wiem ile dam radę. .bo krąży wokół mnie jak Reksio koło szynki
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No tak ale gdzieś tu czytałam ze nie w czasie zagniezdzeniakapturnica wrote:EEE chyba nie ma przeciwskazań..Przecież niejednokrotnie sami każą poprawiać po ui wiec myslę,że możesz mu dac szynke
-
Reni wrote:No tak ale gdzieś tu czytałam ze nie w czasie zagniezdzenia
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A to juz musisz sama rozważyc za i przeciw......Gdzieś czytalam ,że przy in vitro nie powinno sie bzykac , a że w naturalnych cyklach (łącznie z ui)sex nie wpływa na implantacje...
Za to mi dwóch lekarzy mówiło, że seks w terminie implantacji może powodować mikroskurcze macicy, a tym samym utrudnienia w zagnieżdżaniu. Dlatego też seks nie jest wskazany aż do 4 miesiąca.Simba, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Tak, wiem - prostytutki bzykają się na okrągło i im to nie przeszkadza.
Za to mi dwóch lekarzy mówiło, że seks w terminie implantacji może powodować mikroskurcze macicy, a tym samym utrudnienia w zagnieżdżaniu. Dlatego też seks nie jest wskazany aż do 4 miesiąca.
Pierwsze słysze od ciebie ,że w pierwszych 4miesiacach normalnej ciąży nie powinno sie sexu uprawiac...Skurcze możesz mieć rowniez bo sie podniecisz , w czasie snow erotycznych bo nie raz nie dwa w ciąży miewa sie wieksza ilosc orgazmow bo wszystko jest bardziej wrazliwe i mocniej ukrwione..Co wtedy przeciwskazanie do snow erotycznych?
Ps.prostytutki to raczej w wiekszosci chyba nie planuja ciazy w trakcie pracy wiec zabezpieczaja sie przed ewentualna nie sadzisz? Zreszta co ma to do rzeczy??
Dziołchy ktore byly lub sa w ciąży jak to u Was jest / było???..Co Wam gin mówil?Zakaz czy nie było oraniczen zadnych procz wlasnego samopoczucia??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 13:33
Mega lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Tak, wiem - prostytutki bzykają się na okrągło i im to nie przeszkadza.
Za to mi dwóch lekarzy mówiło, że seks w terminie implantacji może powodować mikroskurcze macicy, a tym samym utrudnienia w zagnieżdżaniu. Dlatego też seks nie jest wskazany aż do 4 miesiąca.
PS Czesc Babki!moremi, kkisia, anna maria, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie prawda...Jesli nie ma problemow stricte medycznych , (plamienia , bóle , skurcze,zagrażające poronienie ) nie ma żadnych przeciwskazan do sexu czasie ciąży i jej pierwszych miesięcy..Sama będac w ciąży pytałam wielokrotnie i zawsze odpowiedż była jedna ,że nie ma przeciwskazan prz normalnie rozwijającej sie ciąży ..
Pierwsze słysze od ciebie ,że w pierwszych 4miesiacach normalnej ciąży nie powinno sie sexu uprawiac...Skurcze możesz mieć rowniez bo sie podniecisz , w czasie snow erotycznych bo nie raz nie dwa w ciąży miewa sie wieksza ilosc orgazmow bo wszystko jest bardziej wrazliwe i mocniej ukrwione..Co wtedy przeciwskazanie do snow erotycznych?
Ps.prostytutki to raczej w wiekszosci chyba nie planuja ciazy w trakcie pracy wiec zabezpieczaja sie przed ewentualna nie sadzisz? Zreszta co ma to do rzeczy??
Kapta, może i prostytutki nie planują ciąż w trakcie pracy, ale prawda jest taka, że sporo ich zalicza "wpadki". Nie chce mi się tłumaczyć o co chodziło. Jeżeli nie załapałaś, to trudno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 13:38
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba nie obraz sie ale mimo wszystko ciąża z in vitro troche rozni sie od tej naturalnej i chucha sie i dmucha sie na nia bardziej ,dlatego mowi sie o ograniczeniach jesli chodzi o sex..
Moremi sory ale popytaj kobiety w ciazy czy jesli bylo wszystko ok to mialy zakaz uprawiania sexu do 4tego miesiaca.. Nie sądze ,że nagle lekarze po 13latach od mojej ciąży zmienili tak diametralnie zdanie i kobiety maja zakaz..Bo wystarczy popytac dziewczyn co sa teraz w ciazy czy uprawiaja czy nie sex..I w wiekszosci przypadkow jesli ciaza jest bez probpemow maja normalne stosunki .Nie dajmy sie zwariowacWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 13:40
Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kapta, może i prostytutki nie planują ciąż w trakcie pracy, ale prawda jest taka, że sporo ich zalicza "wpadki". Nie chce mi się tłumaczyć o co chodziło. Jeżeli nie załapałaś, to trudno.
-
kapturnica wrote:Moze nie załapałam bo rozmowa byla o sexie w ciazy a nie o wpadkach prostytutek heheheh
dorbie lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!