X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JUz za karpiem>>Żywym????U mnie nie jemy karpia jeBie nam mułem heheheheh Juz probe robiłamrpzeróżnuch przepisów i kaszana
    Wolimy mirune lub dorsza...

moremi, kkisia, Mega, anna maria, Bliska 77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie ale nagonka za biednym wystraszonym zwierzakiem to trochę więcej niż karp
    Mega wrote:
    to moze nie bede wspominać ze jeździmy za karpiem.... :P

Mega lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za karpiem? Już?

kapturnica lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To lecę choinkę ubrać. .może coś przegapilam

kapturnica, kkisia, moremi, Mega, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No nie ale nagonka za biednym wystraszonym zwierzakiem to trochę więcej niż karp
    Mi to niewiele się różni od karpia w wannie.
    Nie jemy, nie lubimy i nie popieramy.

Reni lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No tez mi się wydaje ,że to leTka różnica...
    Nie,żebym była jakims ortodoksem jeśli chodzi o zabijanie bo w końcu sama jem mięso..Ale jeśli chodzi o polowania to jestem przeciwniczką takiej <zabawy> , sportu czy hobby jak zwał tak zwał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 12:57

Mega, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie czy po iui można się bzykac? gonie Pana ale nie wiem ile dam radę. .bo krąży wokół mnie jak Reksio koło szynki

Simba, moremi, Mega, anna maria, iwcia77, EwaT, malgos741, Bliska 77, Bozia3, ania.g, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovula dobre ale chyba nie przejdzie ;)
    Zaczeli na nia wolac Ebola :)

kapturnica, moremi, Mega, anna maria, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Pytanie czy po iui można się bzykac? gonie Pana ale nie wiem ile dam radę. .bo krąży wokół mnie jak Reksio koło szynki
    EEE chyba nie ma przeciwskazań..Przecież niejednokrotnie sami każą poprawiać po ui wiec myslę,że możesz mu dac szynke 8)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sąsiad miał psa ebole.. i fakt suka byla jak ebola niszczyla wszystko szybko i podstępnie

kapturnica, kkisia, moremi, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A swoją drogą mi się zaczynaja erotycznesny -znaczy ,że zaczyna mi brakować bzkania...
    A gdzie tu jeszcze...

moremi, Mega, iwcia77, malgos741, Bliska 77, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak ale gdzieś tu czytałam ze nie w czasie zagniezdzenia
    kapturnica wrote:
    EEE chyba nie ma przeciwskazań..Przecież niejednokrotnie sami każą poprawiać po ui wiec myslę,że możesz mu dac szynke 8)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No tak ale gdzieś tu czytałam ze nie w czasie zagniezdzenia
    A to juz musisz sama rozważyc za i przeciw......Gdzieś czytalam ,że przy in vitro nie powinno sie bzykac , a że w naturalnych cyklach (łącznie z ui)sex nie wpływa na implantacje...

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A to juz musisz sama rozważyc za i przeciw......Gdzieś czytalam ,że przy in vitro nie powinno sie bzykac , a że w naturalnych cyklach (łącznie z ui)sex nie wpływa na implantacje...
    Tak, wiem - prostytutki bzykają się na okrągło i im to nie przeszkadza.
    Za to mi dwóch lekarzy mówiło, że seks w terminie implantacji może powodować mikroskurcze macicy, a tym samym utrudnienia w zagnieżdżaniu. Dlatego też seks nie jest wskazany aż do 4 miesiąca.

Simba, Reni lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Za to mi dwóch lekarzy mówiło, że seks w terminie implantacji może powodować mikroskurcze macicy, a tym samym utrudnienia w zagnieżdżaniu. Dlatego też seks nie jest wskazany aż do 4 miesiąca.
    Nie prawda...Jesli nie ma problemow stricte medycznych , (plamienia , bóle , skurcze,zagrażające poronienie ) nie ma żadnych przeciwskazan do sexu czasie ciąży i jej pierwszych miesięcy..Sama będac w ciąży pytałam wielokrotnie i zawsze odpowiedż była jedna ,że nie ma przeciwskazan prz normalnie rozwijającej sie ciąży ..

Pierwsze słysze od ciebie ,że w pierwszych 4miesiacach normalnej ciąży nie powinno sie sexu uprawiac...Skurcze możesz mieć rowniez bo sie podniecisz , w czasie snow erotycznych bo nie raz nie dwa w ciąży miewa sie wieksza ilosc orgazmow bo wszystko jest bardziej wrazliwe i mocniej ukrwione..Co wtedy przeciwskazanie do snow erotycznych? 8)
    Ps.prostytutki to raczej w wiekszosci chyba nie planuja ciazy w trakcie pracy wiec zabezpieczaja sie przed ewentualna nie sadzisz? Zreszta co ma to do rzeczy??

Dziołchy ktore byly lub sa w ciąży jak to u Was jest / było???..Co Wam gin mówil?Zakaz czy nie było oraniczen zadnych procz wlasnego samopoczucia??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 13:33

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mnie po IVF tez lekarz powiedział zeby sobie wziąć na wstrzymanie do końca trzeciego miesiąca, a potem zeby tez nie szaleć.

PS Czesc Babki!

moremi, kkisia, anna maria, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie prawda...Jesli nie ma problemow stricte medycznych , (plamienia , bóle , skurcze,zagrażające poronienie ) nie ma żadnych przeciwskazan do sexu czasie ciąży i jej pierwszych miesięcy..Sama będac w ciąży pytałam wielokrotnie i zawsze odpowiedż była jedna ,że nie ma przeciwskazan prz normalnie rozwijającej sie ciąży ..

Pierwsze słysze od ciebie ,że w pierwszych 4miesiacach normalnej ciąży nie powinno sie sexu uprawiac...Skurcze możesz mieć rowniez bo sie podniecisz , w czasie snow erotycznych bo nie raz nie dwa w ciąży miewa sie wieksza ilosc orgazmow bo wszystko jest bardziej wrazliwe i mocniej ukrwione..Co wtedy przeciwskazanie do snow erotycznych? 8)
    Ps.prostytutki to raczej w wiekszosci chyba nie planuja ciazy w trakcie pracy wiec zabezpieczaja sie przed ewentualna nie sadzisz? Zreszta co ma to do rzeczy??
    Chodzi o uderzanie w szyjkę macicy - wtedy te mikroskurcze powstają. Nie ma to nic wspólnego ze skurczami pochwy. Poza tym, sorry, kiedy byłaś w ciąży? Myślisz, że nic się nie zmieniło od tamtej pory? Nauka idzie do przodu.

Kapta, może i prostytutki nie planują ciąż w trakcie pracy, ale prawda jest taka, że sporo ich zalicza "wpadki". Nie chce mi się tłumaczyć o co chodziło. Jeżeli nie załapałaś, to trudno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 13:38

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba nie obraz sie ale mimo wszystko ciąża z in vitro troche rozni sie od tej naturalnej i chucha sie i dmucha sie na nia bardziej ,dlatego mowi sie o ograniczeniach jesli chodzi o sex..
    Moremi sory ale popytaj kobiety w ciazy czy jesli bylo wszystko ok to mialy zakaz uprawiania sexu do 4tego miesiaca.. Nie sądze ,że nagle lekarze po 13latach od mojej ciąży zmienili tak diametralnie zdanie i kobiety maja zakaz..Bo wystarczy popytac dziewczyn co sa teraz w ciazy czy uprawiaja czy nie sex..I w wiekszosci przypadkow jesli ciaza jest bez probpemow maja normalne stosunki .Nie dajmy sie zwariowac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 13:40

Mega, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kapta, może i prostytutki nie planują ciąż w trakcie pracy, ale prawda jest taka, że sporo ich zalicza "wpadki". Nie chce mi się tłumaczyć o co chodziło. Jeżeli nie załapałaś, to trudno.
    Moze nie załapałam bo rozmowa byla o sexie w ciazy a nie o wpadkach prostytutek heheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moze nie załapałam bo rozmowa byla o sexie w ciazy a nie o wpadkach prostytutek heheheh
    A ja pisałam o tym, że ciężarne prostytutki bzykają się na okrągło i nic im zazwyczaj nie jest. Jeżeli nie zaliczasz tego do kategorii "sex w ciąży", to nie wiem do czego.

dorbie lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 5853 5854 5855 5856 5857 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ