35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie Andrzejki i se na te okolicznosc czerwone otwarlam:-)no ale ja bez makijazu,a podobaja mi sie takie ciemne ale mi nie pasuje:-(malgos741 wrote:Ja własnie w robocie dziś andrzejki cz.2 ale se pizłam makijaż ...czarne węgle że ho ho
ania.g, moremi, Mega, iwcia77, kkisia, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie dziec wyje co 10 min w lozku. Za malo spal w dzien ( 1x godzina, 2x 20 min ), to mu teraz odwala.
I zaczelismy miec ostatnio problemy z pizamkami. Nie lubie takich ze stopkami, ale ze mamy dosc chlodno w sypialni, stopkowe poszly w ruch. I okazalo sie, ze Adas ma tak dlugie kopyta, ze jego rozmiar (62) jest za krotki wlasnie w nogach, a 68 jest za duzy, bo mu ramiona wychodza, jak zacznie wierzgac w nocy. Mamy jakies 2 pasujace pizamki i piore je na okraglo. Cos czuje, ze nam jakis dlugonogi bocian rosnie i bedzie klopot ze spodniami.ania.g, anna maria, moremi, EwaT, Mega, Bozia3, iwcia77, kkisia, malgos741, Dorka1979, caffe, gosia7122, peppapig, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U mnie dziec wyje co 10 min w lozku. Za malo spal w dzien ( 1x godzina, 2x 20 min ), to mu teraz odwala.
I zaczelismy miec ostatnio problemy z pizamkami. Nie lubie takich ze stopkami, ale ze mamy dosc chlodno w sypialni, stopkowe poszly w ruch. I okazalo sie, ze Adas ma tak dlugie kopyta, ze jego rozmiar (62) jest za krotki wlasnie w nogach, a 68 jest za duzy, bo mu ramiona wychodza, jak zacznie wierzgac w nocy. Mamy jakies 2 pasujace pizamki i piore je na okraglo. Cos czuje, ze nam jakis dlugonogi bocian rosnie i bedzie klopot ze spodniami.
A w ogole to mam wrażenie ,że zmeczeniedało ci popalic i zeszło z ciebie powietrze...BiduloWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 22:32
anna maria, Pusurek, moremi, Mega, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wosk polałam i wyszedł kontynent afrykański. Jak zwalczą ebolę to może jakieś wakacje w tamtym rejonie a skoro takie wakacje to widocznie wygram w lotto. O taka interpretacja
anna maria, moremi, Simba, Mega, iwcia77, kkisia, malgos741, gretka, caffe, peppapig lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Moja Hela tez nie lubi takich pizamek i spi z golymi stopami,obcielam stopki takich pizamek i wszystko gra:-)Pusurek wrote:U mnie dziec wyje co 10 min w lozku. Za malo spal w dzien ( 1x godzina, 2x 20 min ), to mu teraz odwala.
I zaczelismy miec ostatnio problemy z pizamkami. Nie lubie takich ze stopkami, ale ze mamy dosc chlodno w sypialni, stopkowe poszly w ruch. I okazalo sie, ze Adas ma tak dlugie kopyta, ze jego rozmiar (62) jest za krotki wlasnie w nogach, a 68 jest za duzy, bo mu ramiona wychodza, jak zacznie wierzgac w nocy. Mamy jakies 2 pasujace pizamki i piore je na okraglo. Cos czuje, ze nam jakis dlugonogi bocian rosnie i bedzie klopot ze spodniami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 21:12
Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Twoj mlodzieniec spi?
Właśnie zaczęłam oglądać z najstarszą horror i Marcel pewnie obudzi się w kluczowym momencie...Dorka1979, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:U mnie dziec wyje co 10 min w lozku. Za malo spal w dzien ( 1x godzina, 2x 20 min ), to mu teraz odwala.
I zaczelismy miec ostatnio problemy z pizamkami. Nie lubie takich ze stopkami, ale ze mamy dosc chlodno w sypialni, stopkowe poszly w ruch. I okazalo sie, ze Adas ma tak dlugie kopyta, ze jego rozmiar (62) jest za krotki wlasnie w nogach, a 68 jest za duzy, bo mu ramiona wychodza, jak zacznie wierzgac w nocy. Mamy jakies 2 pasujace pizamki i piore je na okraglo. Cos czuje, ze nam jakis dlugonogi bocian rosnie i bedzie klopot ze spodniami.Pusurek, moremi, kkisia, anna maria, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiezki dzien za mna
Pomalowalam pokoj dziecia
Wysprzatalam chate
Chlop na noc w robocie
A ja ide do wyra
Aaaa i chlop mi przyniosl malego kota do domu
Teraz mamy juz 3
I 2 godziny zajelo mi pranie i odpchlanie tego malucha
Teraz z dzieciem spi przytulony
A moje 2 stare nie wiedza co sie dzieje i non stop na niego warcza
Rano z gowniarzem pojade do weta i zobaczymy czy to on czy onamalgos741, Dorka1979, SolarPolar, moremi, caffe, Mega, gosia7122, Bozia3, iwcia77, slash, Pusurek, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:gdzie wszyskie pindy siedzo?
iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Ja pszontałam cały dzień przed imprezą jutrzejszom, żeby mi teściowa później nie mówiła że burdel był, nogi mi teraz w dupę wchodzą a dupa w nogi ale na szczęście nie musiałam żarcia szykować, małe sprostowanie do porannej wypodwiedzi mojej co do ceny 200 zł za szykowanie amciu na 20 osób, to ta kucharka tyle wzięła za szykowanie z jej towarem, ja mam tylko przyjechać i odebrać i na stół wystawić
Dorka1979 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ale mnie dyro WKU..il, zagrała "ona tańczy dla mnie" cały parkiet ludzi a on do mnie że się pogniewamy (nie lubi disco polo) brrrrr
Ja chce do domu ... kiedy ta czwarta godzina....Mega, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymoremi wrote:Slash witaj
Napiszę tylko, żebyś koniecznie zrobiła test na hpv. Dopiero przy pozytywnym wyniku można mówić o brodawczaku.
Moja koleżanka niestety przeszła aż dwa zabiegi laserowego usuwania brodawczaka (kasa, ból, blizny), zanim okazało się, że nigdy hpv nie miała.slash lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Moremi, musze odgruzowac się u rodzicó bo włąsnie się przeprowadzilam dzis do rodziców. Bo Mąz daleko wiec nie ma sensu zebym sama mieszkała a u rodziców mamy gdzie mieszkac.
Cos mi sie kojarzy ze na poczatku ciazy takie badanie robiłam ale wtedy nie miałam zadnych problemów z pochwa. Ale poszukam badan, zrobie pnownie, żeby byc oczywiscie spokojniejsza.iwcia77, slash lubią tę wiadomość
-
Dorna ty o tej porze na forum? idź spać kobieto.
Dorka1979, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyanna maria wrote:Witam dziewczyny od dzisiaj do srody jestesmy sobie z Helenka same ,maz zabral psy i wyjechal na polowanie.Nie ma go od 5 godz.a mi jakos tak dziwnie ,nie lubie kiedy wyjezdza
Tylko to polowanie skończyło się imprezą andrzejkową, bo pan minister który bierze udział w nim ma na imię Andrzej. Oczywiście mnie tam nie było bo po co. I tak bym nie poszła, za dużo roboty dzisiaj miałamanna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Wosk polałam i wyszedł kontynent afrykański. Jak zwalczą ebolę to może jakieś wakacje w tamtym rejonie a skoro takie wakacje to widocznie wygram w lotto. O taka interpretacja
moremi, caffe, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość