35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja tez nie lubię tych ze stopkami, dlatego zakładam bodziaki albo bez stópek i wkładam go do ciepłego śpiworka do spania. Ze śpiworka się nie rozkopie..a na to jeszcze koc i kołderka...
SolarPolar, moremi, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:A Ty też Łahahahaha
, zaraz idę bo jutro wcześnie rano o 13:30 muszę wstać.
anna maria, iwcia77, Dorka1979, peppapig lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bry
Kkisia, nie wypuszczajcie tak od razu nowego kota do starych, bo bieda może być. Jak będziesz chciała, to podeślę Ci artykuły jak to się robi. My kotkę izolowaliśmy od kocurów, a teraz miłość kwitnieanna maria, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No wlasnie chyba troche za cieplo,mi tez polozna mowila ze lepiej zeby dziecku bylo troche chlodniej niz za cieplo.Dorka1979 wrote:Ja pitolę to Ty masz jakiś mróz w pokoju gdzie śpi mały że taką grubą warstwą wszystkiego go przykrywasz, przecież się przegrzeje. Z tego co mi pielęgniarka zawsze mówiłam, dziecko ma być ciutkę lżej ubrane niż my, żeby mu za gorąco nie było. Ty też tak opatulona śpisz?
Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Ja pitolę to Ty masz jakiś mróz w pokoju gdzie śpi mały że taką grubą warstwą wszystkiego go przykrywasz, przecież się przegrzeje. Z tego co mi pielęgniarka zawsze mówiłam, dziecko ma być ciutkę lżej ubrane niż my, żeby mu za gorąco nie było. Ty też tak opatulona śpisz?
EwaT, Simba, moremi, kkisia, iwcia77, Bliska 77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry....
Zaraz jadę na zakupy, czyli bede robić to czego cholernie nie lubię w niedziele, ale cóż....sytuacja mnie zmusza...
Miłego dnia wszystkim, widze ze Andrzejki świętowane na forum, ja wróciłam z pracy, zjadłam, Umyłam sie i ....padłam...a chłopina na seks liczył....moremi, caffe, anna maria, iwcia77, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczęta. Czy moglybyscie się wspominać o mordowanie zwierząt? Są tu osoby, które są bardzo wrażliwe w tym temacie. Dziękuję miłego dnia
kapturnica, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Dzien dobry
Male jest dziewczynka
Zostala odpchlona i odrobaczona
I teraz dylemat jak ja nazwac
Jakies propozycje ?
Tyle tylko, że nasza nie będzie płodna, bo 8 jedzie na sterylkęMega, kkisia, ania.g, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja za dzieciaka jak znalazłam kotka małego i przytargałam go do chaty to dałam mu imie zgodne z sytuacja jaka wynikła.Mianowicie po tym jak został przekarmiony mlekiem i kiełbasa...
Został ochrzczony imieniem ZASRANIEC (orżnął mi łózko)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 12:34
moremi, Mega, Reni, kkisia, iwcia77, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dzień dobry dziewczęta. Czy moglybyscie się wspominać o mordowanie zwierząt? Są tu osoby, które są bardzo wrażliwe w tym temacie. Dziękuję miłego dnia
caffe, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote: