35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Slash witaj
Napiszę tylko, żebyś koniecznie zrobiła test na hpv. Dopiero przy pozytywnym wyniku można mówić o brodawczaku.
Moja koleżanka niestety przeszła aż dwa zabiegi laserowego usuwania brodawczaka (kasa, ból, blizny), zanim okazało się, że nigdy hpv nie miała.Iwone, slash, iwcia77, caffe, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi, musze odgruzowac się u rodzicó bo włąsnie się przeprowadzilam dzis do rodziców. Bo Mąz daleko wiec nie ma sensu zebym sama mieszkała a u rodziców mamy gdzie mieszkac.
Cos mi sie kojarzy ze na poczatku ciazy takie badanie robiłam ale wtedy nie miałam zadnych problemów z pochwa. Ale poszukam badan, zrobie pnownie, żeby byc oczywiscie spokojniejsza.moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Moremi, musze odgruzowac się u rodzicó bo włąsnie się przeprowadzilam dzis do rodziców. Bo Mąz daleko wiec nie ma sensu zebym sama mieszkała a u rodziców mamy gdzie mieszkac.
Cos mi sie kojarzy ze na poczatku ciazy takie badanie robiłam ale wtedy nie miałam zadnych problemów z pochwa. Ale poszukam badan, zrobie pnownie, żeby byc oczywiscie spokojniejsza.uffff
slash, iwcia77, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jak nie urok, to s....
Jeśli słyszałyscie coś ze mozna pomóc sobie jakos samemu, moze masciami czy czyms innym nie wiem czym, to proszę dacje znać. Oczywiście nie szkodząc dziecku.
No nie można tak spokojnie bez żadnych problemów życ, bo zawsze coś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 18:29
iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Jak nie urok, to s....
Jeśli słyszałyscie coś ze mozna pomóc sobie jakos samemu, moze masciami czy czyms innym nie wiem czym, to proszę dacje znać. Oczywiście nie szkodząc dziecku.
No nie można tak spokojnie bez żadnych problemów życ, bo zawsze coś.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06520db1e418.jpgMega, slash, Niuta, kkisia, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Moremi tak wybiegając do przodu kojarzysz może ile mniej więcej płaciła ta Twoja znajoma za usuwanie ich laserem?-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Slash pisalas cos ostatno ze Ci wysoko cisnienie skoczylo ,czy to kontrolujesz?Ja przez wysokie cisnienie musialm miec w 32 tyg Helke wyciagnieta .wysokie cisnienie jest bardzo niebezpieczne.
iwcia77, moremi, kkisia, caffe, slash lubią tę wiadomość
-
Ja własnie w robocie dziś andrzejki cz.2 ale se pizłam makijaż ...czarne węgle że ho ho
anna maria, Mega, gretka, Pusurek, ania.g, moremi, Bozia3, iwcia77, kkisia, Dorka1979, caffe, peppapig lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017