35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:nawpierdalałam sie maki i mam mokre pizdzisko
czy myslicie że nadszedł czas na akszyn?potrafisz czasem czlowieka rozbawic
ja 3 dzien ta mace wpieprzam (raz dziennie) ale niczego takiego nie odczuwam, w ogole nic nie odczuwam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 16:02
EwaT, moremi, Bliska 77, Simba, Bozia3, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie sadze, jestem na 1/2 tabletki, bromek powinien pomagac wlasnie, bo przeciez obniza prolaktyne, a przy wysokiej prl. moze byc slabe libido
Bursztyn, moremi, Simba, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Czy ksiądz A. szykuje dziś na plebanii jaką imprę?
oczywiscie
ja i 3ch ministrantuf
szlahetne wino japkowe, słone palószki
A.Simba, Bliska 77, Mega, Pusurek, gretka, moremi, Bozia3, Bursztyn, iwcia77, ania.g, caffe, kkisia, Dorka1979, peppapig lubią tę wiadomość
-
Was doczytać to jakiś koszmar. Nie zaglądałam od wtorku i przez to nie dość że ledwo nadrobiłam to jeszcze ominęła mnie 6000 strona
.
No trudno, muszę inaczej sobie ciąże załatwić
Zacznę może od seksu. Małżonek Andrzej więc może zrobimy tak jak za młodu - nachlejemy się i porządnie bzykniemy. Ciąża murowana.
Szkoda tylko że nie ten dzień cykluMega, Simba, Pusurek, gretka, moremi, EwaT, SolarPolar, iwcia77, kapturnica, ania.g, caffe, malgos741, Bozia3, kkisia, Dorka1979, peppapig lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyEwaT wrote:gdzie wszyskie pindy siedzo?
moremi, EwaT, dorbie, iwcia77, kapturnica, ania.g, Mega, Niuta, anna maria, caffe, malgos741, Bozia3, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
A u mnie poczuje zajebistości zepchnęło na dalszy plan poczucie chujowości. Karkówka w kapuście piecze się, a ja sprzątam (o zgrozo!)
EwaT, Pusurek, iwcia77, kapturnica, Mega, Simba, Niuta, anna maria, caffe, malgos741, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie stawiajmy diagnoz przez internet. To najgorsze co może być. Poza tym akurat ten artykuł ma ogromne braki pod względem medycznym i wprowadza trochę w błąd.
Coś co wygląda jak brodawczak wcale nie musi nim być. Podobnie wyglądają kłykciny kończyste czy właśnie zwykłe brodawki.
Żeby to wykluczyć dobrze jest zrobić test z krwi na HPV. Przed tym nie ma co podejmować jakichkolwiek działań, a zwłaszcza usuwania laserowego.
No własnie gin wspominała o tym HPV ale sama nie była pewna czy to brodawczaki czy własnie nazwało to tez być może kłykcinami. Narazie mowiła poczekamy zobaczymy co bedzie przy nastepnej wizycie. Z tego wszystkiego to nawet nie dopytałam czy moge to czyms smarowac.moremi, Iwone, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość