35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Iwcia, wpadnij do mnie na święta tak mi pięknie stół nakryć
Wełniane wdzianko jest przerażające
Oglądam łyżwiarstwo figurowe, popijam kawkę a Marcel śpi na mnie. Wieczorem idę z córkami na andrzejki do naszej kafejki. Będą zajęcia, plastyczne, lanie wosku, wróżby i poczęstunek na słodko. Za dwie godziny frajdy płacę 15 zł za córkę. Łapie się tylko młodsza bo to w wieku od 5 do 8. My ze starszą potowarzyszymy i wypijemy po gorącej czekoladziepeppapig, Mega, iwcia77, moremi, Simba, Bliska 77, malgos741, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Gościu w wełnianym wdzianku trochę mnie przeraża...
Iwcia stoliki cudo, ja niestety nie mam takiego zmysłu dekoracyjnego...
A co do facetów to mój akurat z tych porzadnickich tylko skarpetki sie walają koło łóżkarachunków pilnuje, niczego nie gubi, nie tłucze, nie lubi zmywać garów ale chałupę posprząta
iwcia77, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:iwcia a co Ty robisz zawodowo? Bo kiedyś mnie zaintrygowało , ze musiałaś mieć w pracy białe rękawiczki...
EwaT, Mega, moremi, Simba, Bliska 77, malgos741, Bozia3, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziewczyny czy po inofoliku mogą bardziej bolec jajniki?i ogólne takie rozdrażnienie jakieś? czy 2 saszetki to nie za dużo?
Ja łykam dwie i do tego witaminy mama plus olimpu.EwaT, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No pierogen gotowe...Tera bedeM gotowac na obiadek a na deser zapiekany ryz na mleku z jablkami , rodzynkami , laska wanilii i cynamonem...Mrrrr uwielbiam..I zeby nie było ,że nie zdrowo to ryz brązowy..
No ja zamierzam brac po saszetce , plus dodatkowo inozytol ....D-chiro-inositol dopiero mi sis dosle za jakiś czasMega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No pierogen gotowe...Tera bedeM gotowac na obiadek a na deser zapiekany ryz na mleku z jablkami , rodzynkami , laska wanilii i cynamonem...Mrrrr uwielbiam..I zeby nie było ,że nie zdrowo to ryz brązowy..
No ja zamierzam brac po saszetce , plus dodatkowo inozytol ....D-chiro-inositol dopiero mi sis dosle za jakiś czas-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:moremi wrote:Po co Ci aż tyle inozytolu?
Skoro bierzesz po 2 saszetki to ile dostarczasz na raz ??
Ja zamierzam brac jedna saszete plus kapsulke ktora ma 500mg inozytolu...To niby dlaczego jest go za duzo???-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Nie bulwersuje sie ..Po prostu pytam dlaczego mialoby byc wiecej-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja dzisiaj na zdrowo po dawce maka. Ciociorka, dynia, kukurydza, - przyprawy. Oddzielnie dla chlopa piersi z kaczki i makaron z nalesnkikow. Dobre to wyszlo.
kapturnica, moremi, Simba, Bliska 77, ania.g, Bozia3, iwcia77, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No wychodzi, że będziesz jednak mniej łykać. I powinnaś kwas foliowy uzupełnić, bo w inofoliku jest go za mało dla staraczek.
Ano mniej bo jakies 2500 dziennie a kwasu biore po 400 do tej pory dziennie , a do połowy cyklu po 800 wiec wystarczajaco mysle...
Zreszta.
Tak jakby sie zastanowil to biore go od roku i organizm zdazyl sie nim wysycic juz niezle..Jak zaszlam w ciaze to zaczelam brac go dopiero po wizycie u gina jak zobaczylam 2kreski.Nikt nie schizowal wtedy ,ze za pozno.
No i w diecie jest go tez troche...Nie brakuje go nam napewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 14:22
Mega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ano mniej bo jakies 2500 dziennie a kwasu biore po 400 do tej pory dziennie , a do połowy cyklu po 800 wiec wystarczajaco mysle...
Zreszta.
Tak jakby sie zastanowil to biore go od roku i organizm zdazyl sie nim wysycic juz niezle..Jak zaszlam w ciaze to zaczelam brac go dopiero po wizycie u gina jak zobaczylam 2kreski.Nikt nie schizowal wtedy ,ze za pozno.
No i w diecie jest go tez troche...Nie brakuje go nam napewno-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!