X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ba, watpisz? jakies innowacje musza byc , ile mozna siedziec przy de volajach i bigosie :D
    no w sumie racja ;)

iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jakie menu andrzejkowe? w zasadzie to impra powinna byc u A. ;-)

Mega, iwcia77, Bozia3, moremi, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

gretka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kto mi taki kombinezon wydzierga ? - Pusur? dasz rade ?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8fdb33f61e1.jpg

gretka, Mega, moremi, ania.g, Pusurek, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    taaa Andrzejki...w pracy do 21 :(

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    ty fakt! a gospodyni wielebnego- Ewa- super kucharzy, juz kupowalam bilet coby tam przesiedziec cala ciaze :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 10:58

gretka, Simba, Mega, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do nierozgarnietych balaganiarzy to moj Alojz niby poukladany ale duzo mu z rak wypada, bije, upuszcza...moj serwis obiadowy na 12 osob skurczyl sie do 8 osob...zadaje tez glupie pytania : gdzie jest musztarda? - ja- w lodowce, otwiera lodowke , nie pogrzebie, nie przesunie niczego i mowi - nie ma :-O ..wszystko musze mu wreczac do reki...dobrze, ze jak sika to nie prosi mnie o podnie mu siusuiaka do reki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 11:00

gretka, Bursztyn, Bozia3, moremi, Mega, Bliska 77, malgos741, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cd4bd40fe71.jpg

Bursztyn, moremi, Mega, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Maz moj siedzi w samolocie do Uk, wieczorem powinien byc juz w chalupie. Liczy na bzykoserca ale tutaj spotka go rozczarowanie, zemsta w postaci @ 07icon_smile4.gif
    Co do rachunkow, papierow, unezpieczen- tym wszystkim zajmuje sie moj maz, na szczescie. Jesli chodzi o porcelane to tlucze jak Iwciowy Alojz, no i jeszcze ozdabia co moze swoimi skarpetkami...

caffe, gretka, iwcia77, moremi, Mega, peppapig, Simba, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Maz moj siedzi w samolocie do Uk, wieczorem powinien byc juz w chalupie. Liczy na bzykoserca ale tutaj spotka go rozczarowanie, zemsta w postaci @ 07icon_smile4.gif
    Co do rachunkow, papierow, unezpieczen- tym wszystkim zajmuje sie moj maz, na szczescie. Jesli chodzi o porcelane to tlucze jak Iwciowy Alojz, no i jeszcze ozdabia co moze swoimi skarpetkami...
    ale Ty nie pozostajesz dłużna i rozbijasz o ściany jajka...(a może nawet zapłodnione marnujesz) no i tostami też rzucasz..:)

caffe, moremi, Bursztyn, Mega, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale Ty nie pozostajesz dłużna i rozbijasz o ściany jajka...(a może nawet zapłodnione marnujesz) no i tostami też rzucasz..:)
    nie, no zaplodnionymi nie rzucalabym ;)
    a on rzuca telefonami komorkowymi o sciany :) tostami taniej wychodzi :)

moremi, iwcia77, Mega, kapturnica, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...no i nie trzeba bylo dlugo czekac....poszlam tylko umyc glowe ..wracam a tam Alojz myje gary...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccc4347b1a52.jpg

moremi, Bursztyn, Mega, gretka, peppapig, Bozia3, Simba, caffe, Bliska 77, malgos741, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

A my oboje tacy mało ogarnięci. Chociaż mąż pilnuje opłat, a mi się zapomina. Za to gubimy wszystko :-)
    Dodatkowo wytłukł mi część zastawy z czasów panieńskich (podczas przeprowadzki chwycił pudło z salaterkami i talerzami od góry!) i obecną też tłucze. Skarpetki i koszulki noszone tylko raz doprowadzają mnie do białej gorączki :-) podobnie jak pasta do zębów na lustrze, ścianie obok umywalki i ściance prysznicowej.

iwcia77, Bursztyn, gretka, Mega, kapturnica, Bozia3, caffe, malgos741, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kto mi taki kombinezon wydzierga ? - Pusur? dasz rade ?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8fdb33f61e1.jpg
    Ja bym chciała takiego wełnianego pajacyka :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja bym chciała takiego wełnianego pajacyka :-)
    no ja tez , ale nie wiem kto nam wydzierga :)

moremi lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A my oboje tacy mało ogarnięci. Chociaż mąż pilnuje opłat, a mi się zapomina. Za to gubimy wszystko :-)
    Dodatkowo wytłukł mi część zastawy z czasów panieńskich (podczas przeprowadzki chwycił pudło z salaterkami i talerzami od góry!) i obecną też tłucze. Skarpetki i koszulki noszone tylko raz doprowadzają mnie do białej gorączki :-) podobnie jak pasta do zębów na lustrze, ścianie obok umywalki i ściance prysznicowej.
    ojacie, ojejka !!!! - nie jestem sama!!! czyli Alojz jest po prostu normalnym facetem? ..uff a juz myslalam ze cos z nim nieteges :D

gretka, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...no i nie trzeba bylo dlugo czekac....poszlam tylko umyc glowe ..wracam a tam Alojz myje gary...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccc4347b1a52.jpg
    No wlasnie...i kup tu Rosenthala czy innego villeroy & boch'a.....kusilo mnie bardzo, ale uznalam ze serwis nie przezylby tygodnia, szkoda kasy, niestety...

iwcia77, moremi, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    No wlasnie...i kup tu Rosenthala czy innego villeroy & boch'a.....kusilo mnie bardzo, ale uznalam ze serwis nie przezylby tygodnia, szkoda kasy, niestety...
    dlatego, ten serwis jest schowany gleboko na wystawne przyjecia a codziennie uzywam Lubiane polska - ktora tu kosztowala grosze i calkiem niezle sie prezentuje :D

moremi lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dlatego, ten serwis jest schowany gleboko na wystawne przyjecia a codziennie uzywam Lubiane polska - ktora tu kosztowala grosze i calkiem niezle sie prezentuje :D
    u nas nie ma szans, chlop bylby w stanie potluc przenoszac z szafy na stol. Najlpiej sprawdza sie luminarc ;)

moremi, iwcia77, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nakrywanie dla moich gosci , jest naznaczone zboczeniem zawodowym, moje stoly wygladaja mniej wiecej tak jak w mojej robocie tylko bez organzy i koronek :D

http://castellodisanpelagio.it/ristorante-cerimonie-padova/gallery-matrimoni/gallery-matrimoni

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ece6a5dbf75.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 12:04

moremi, ania.g, peppapig, EwaT, Bliska 77, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobity ja się melduje i uciekam,wczoraj trochę posprzatałam,czego moja chłopina nie zrobi (edit :-) łazienki ) upiekłam karpatke..zamiast jablecznika tak dzieci zarządziły. Jestem w pracy dla rozluźnienia,ciągle wałkuje książkę poradnik o życiu małżeńskim. Po powrocie do czystego domu; mój ma odkurzyć i umyć podłogę, no i podtrzymywać ogień w piecu i kominku. Ja zrobię salatke, córcia upiekła babeczki...aa jeszcze kupuje wódkę krupnik, żubrówke i sok jabłkowy...goście będą koło 18 z noclegiem :)

Mega, iwcia77, moremi, Bliska 77, malgos741, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 5846 5847 5848 5849 5850 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ