Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ba, watpisz? jakies innowacje musza byc , ile mozna siedziec przy de volajach i bigosie :D
    no w sumie racja ;)

iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jakie menu andrzejkowe? w zasadzie to impra powinna byc u A. ;-)

Mega, iwcia77, Bozia3, moremi, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gretka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kto mi taki kombinezon wydzierga ? - Pusur? dasz rade ?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8fdb33f61e1.jpg

gretka, Mega, moremi, ania.g, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    taaa Andrzejki...w pracy do 21 :(

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    ty fakt! a gospodyni wielebnego- Ewa- super kucharzy, juz kupowalam bilet coby tam przesiedziec cala ciaze :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 10:58

gretka, Simba, Mega, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do nierozgarnietych balaganiarzy to moj Alojz niby poukladany ale duzo mu z rak wypada, bije, upuszcza...moj serwis obiadowy na 12 osob skurczyl sie do 8 osob...zadaje tez glupie pytania : gdzie jest musztarda? - ja- w lodowce, otwiera lodowke , nie pogrzebie, nie przesunie niczego i mowi - nie ma :-O ..wszystko musze mu wreczac do reki...dobrze, ze jak sika to nie prosi mnie o podnie mu siusuiaka do reki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 11:00

gretka, Bursztyn, Bozia3, moremi, Mega, Bliska 77, malgos741, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cd4bd40fe71.jpg

Bursztyn, moremi, Mega, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Maz moj siedzi w samolocie do Uk, wieczorem powinien byc juz w chalupie. Liczy na bzykoserca ale tutaj spotka go rozczarowanie, zemsta w postaci @ 07icon_smile4.gif
    Co do rachunkow, papierow, unezpieczen- tym wszystkim zajmuje sie moj maz, na szczescie. Jesli chodzi o porcelane to tlucze jak Iwciowy Alojz, no i jeszcze ozdabia co moze swoimi skarpetkami...

caffe, gretka, iwcia77, moremi, Mega, nick nieaktualny, Simba, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Maz moj siedzi w samolocie do Uk, wieczorem powinien byc juz w chalupie. Liczy na bzykoserca ale tutaj spotka go rozczarowanie, zemsta w postaci @ 07icon_smile4.gif
    Co do rachunkow, papierow, unezpieczen- tym wszystkim zajmuje sie moj maz, na szczescie. Jesli chodzi o porcelane to tlucze jak Iwciowy Alojz, no i jeszcze ozdabia co moze swoimi skarpetkami...
    ale Ty nie pozostajesz dłużna i rozbijasz o ściany jajka...(a może nawet zapłodnione marnujesz) no i tostami też rzucasz..:)

caffe, moremi, Bursztyn, Mega, gretka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale Ty nie pozostajesz dłużna i rozbijasz o ściany jajka...(a może nawet zapłodnione marnujesz) no i tostami też rzucasz..:)
    nie, no zaplodnionymi nie rzucalabym ;)
    a on rzuca telefonami komorkowymi o sciany :) tostami taniej wychodzi :)

moremi, iwcia77, Mega, kapturnica, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...no i nie trzeba bylo dlugo czekac....poszlam tylko umyc glowe ..wracam a tam Alojz myje gary...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccc4347b1a52.jpg

moremi, Bursztyn, Mega, gretka, nick nieaktualny, Bozia3, Simba, caffe, Bliska 77, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

A my oboje tacy mało ogarnięci. Chociaż mąż pilnuje opłat, a mi się zapomina. Za to gubimy wszystko :-)
    Dodatkowo wytłukł mi część zastawy z czasów panieńskich (podczas przeprowadzki chwycił pudło z salaterkami i talerzami od góry!) i obecną też tłucze. Skarpetki i koszulki noszone tylko raz doprowadzają mnie do białej gorączki :-) podobnie jak pasta do zębów na lustrze, ścianie obok umywalki i ściance prysznicowej.

iwcia77, Bursztyn, gretka, Mega, kapturnica, Bozia3, caffe, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kto mi taki kombinezon wydzierga ? - Pusur? dasz rade ?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8fdb33f61e1.jpg
    Ja bym chciała takiego wełnianego pajacyka :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja bym chciała takiego wełnianego pajacyka :-)
    no ja tez , ale nie wiem kto nam wydzierga :)

moremi lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A my oboje tacy mało ogarnięci. Chociaż mąż pilnuje opłat, a mi się zapomina. Za to gubimy wszystko :-)
    Dodatkowo wytłukł mi część zastawy z czasów panieńskich (podczas przeprowadzki chwycił pudło z salaterkami i talerzami od góry!) i obecną też tłucze. Skarpetki i koszulki noszone tylko raz doprowadzają mnie do białej gorączki :-) podobnie jak pasta do zębów na lustrze, ścianie obok umywalki i ściance prysznicowej.
    ojacie, ojejka !!!! - nie jestem sama!!! czyli Alojz jest po prostu normalnym facetem? ..uff a juz myslalam ze cos z nim nieteges :D

gretka, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...no i nie trzeba bylo dlugo czekac....poszlam tylko umyc glowe ..wracam a tam Alojz myje gary...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccc4347b1a52.jpg
    No wlasnie...i kup tu Rosenthala czy innego villeroy & boch'a.....kusilo mnie bardzo, ale uznalam ze serwis nie przezylby tygodnia, szkoda kasy, niestety...

iwcia77, moremi, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    No wlasnie...i kup tu Rosenthala czy innego villeroy & boch'a.....kusilo mnie bardzo, ale uznalam ze serwis nie przezylby tygodnia, szkoda kasy, niestety...
    dlatego, ten serwis jest schowany gleboko na wystawne przyjecia a codziennie uzywam Lubiane polska - ktora tu kosztowala grosze i calkiem niezle sie prezentuje :D

moremi lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dlatego, ten serwis jest schowany gleboko na wystawne przyjecia a codziennie uzywam Lubiane polska - ktora tu kosztowala grosze i calkiem niezle sie prezentuje :D
    u nas nie ma szans, chlop bylby w stanie potluc przenoszac z szafy na stol. Najlpiej sprawdza sie luminarc ;)

moremi, iwcia77, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nakrywanie dla moich gosci , jest naznaczone zboczeniem zawodowym, moje stoly wygladaja mniej wiecej tak jak w mojej robocie tylko bez organzy i koronek :D

http://castellodisanpelagio.it/ristorante-cerimonie-padova/gallery-matrimoni/gallery-matrimoni

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ece6a5dbf75.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 12:04

moremi, ania.g, nick nieaktualny, EwaT, Bliska 77, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobity ja się melduje i uciekam,wczoraj trochę posprzatałam,czego moja chłopina nie zrobi (edit :-) łazienki ) upiekłam karpatke..zamiast jablecznika tak dzieci zarządziły. Jestem w pracy dla rozluźnienia,ciągle wałkuje książkę poradnik o życiu małżeńskim. Po powrocie do czystego domu; mój ma odkurzyć i umyć podłogę, no i podtrzymywać ogień w piecu i kominku. Ja zrobię salatke, córcia upiekła babeczki...aa jeszcze kupuje wódkę krupnik, żubrówke i sok jabłkowy...goście będą koło 18 z noclegiem :)

Mega, iwcia77, moremi, Bliska 77, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 5846 5847 5848 5849 5850 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ