35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Gretka, za to teraz eM powinien być potulny jak baranek
ale wczoraj juz na koniec jak rzucil sugestie, ze schowalam zeby mu dac nauczke- to mi iskry uszami tryskaly normalnie....iwcia77, kkisia, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
Bryyy..No Gretka kurwa jakbym czytała o swoim chUopie...Tez mu ciężko przynać się ,że nie raz nie dwa zapierdoli jak dzik w paśnik..Dlatego od x lat ma zakaz dotykania wszelkich rachunków w domu
Niestety wychodząc za niego nie zdawałam sobie sprawy z tego ,że bałaganizm ma we krwi..Do dziś jak tylko jest w domu słysze niezliczoną ilość pytań typu:gdzie są moje spodnie , gdzie są moje rekawiczki ,gdzie są moje dokumenty itd..
Ostatnio zgubił klucze do garażu-oczywiscie na bank mu schowałam ,żeby sie na nim wyżywac...To ,że się w jakiś magiczny sposób teleportnęły w jego bałagan w narzędziach skwitował ,że mu tam je podrzuciłam
Zabic ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 10:25
moremi, iwcia77, kkisia, Mega, peppapig, ania.g, Bliska 77, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bryyy..No Gretka kurwa jakbym czytała o swoim chUopie...Tez mu ciężko przynać się ,że nie raz nie dwa zapierdoli jak dzik w paśnik..Dlatego od x lat ma zakaz dotykania wszelkich rachunków w domu
Niestety wychodząc za niego nie zdawałam sobie sprawy z tego ,że bałaganizm ma we krwi..Do dziś jak tylko jest w domu słysze niezliczoną ilość pytań typu:gdzie są moje spodnie , gdzie są moje rekawiczki ,gdzie są moje dokumenty itd..
Ostatnio zgubił klucze do garażu-oczywiscie na bank mu schowałam ,żeby sie na nim wyżywac...To ,że się w jakiś magiczny sposób teleportnęły w jego bałagan w narzędziach skwitował ,że mu tam je podrzuciłam
Zabic ???
no wlasnie , a zastanawialas sie kiedys jak bez Ciebie nie zginal? bo mnie to od czasu do czasu zastanawia....iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyGretka moj zrobil podobnie ale z paszportem
Wakacje ustalone i pytam gdzie twoj paszport
M : w szufladzie tam gdzie wasze
J : nie ma sa tylko moj i dzieci
M : jest napewno
Obszukana szuflada , cala chata , nie przypuszczalam jakie ma skrytki i nigdzie nie ma
No to mowie kaplica , jeszcze prawie 2 miesiace do wyjazdu , trudno zrobi nowy , tylko kwota ok 600 zl bo za zgubiony tyle sie placi
M : wiesz pojde jeszcze do piwnicy do kartonu z dokumentami
J : ok
M obszukal karton i nic
Minely jakies 2 tygodnie i jeszcze raz obszukana chata i piwnica dalej nic
Mowie idz go wyrabiac bo nigdzie nie pojedziemy
M:) on musi gdzies byc i jeszcze jedno podejscie , chata , piwnica i dalej nic
W koncu wziol z piwnicy karton z makulatura , gazetki reklamowe i co w tym kartonie jak gdyby nigdy nic znalazl sie paszport
Myslalam ze go udusze bo do wyjazdu byly juz tylko 2 tygodnieiwcia77, gretka, kapturnica, Mega, caffe, Bozia3, moremi, peppapig, ania.g, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:no wlasnie , a zastanawialas sie kiedys jak bez Ciebie nie zginal? bo mnie to od czasu do czasu zastanawia....
No ja sie zastanawiam jak on funkcjonuje tam gdzie pracuje??? Nie chce nawet pytaciwcia77, gretka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:smacznego
a kawa ?
macduska bedzie piekła śledziowy chleb, wszystko sie da
iwcia77, gretka, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość