35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:No nie koniecznie bo może bzyknąć tysiące kobiet zdrowych i się wtedy nie dowiesz hahaha
Nie ma żadnego bzykania na boku i już!!!! Basta. Mnie ma tylko kochać i już!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 10:10
Mega, moremi, malgos741, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką
jak mi się nie chce do roboty, zimno i spać mi się chce.
Dziś lecę do ginka na sprawdzenie jajek.Mega, gretka, anna maria, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzieki za rady, chyba jeszcze bede zmuszona troche zaczekac bo lekarka mi powiedziala ze 3 miesiace starania to tyle co nic i na badanie hormonalne jeszcze za wczaesnie. Zlecila mi tylko ogolne badanie krwi...
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
barbi
-
Mega wrote:Co tu tak spokojnie dzisiaj?
Bo kurna pogoda depresyjna, u mnie jak bylo o 7.30 tak samo teraz buro i zimno za oknem
ja tez jakos nie moge sie zebrac w sobie, nawet kawa- siekiera nie pomogla:-(
Mega, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Jest mi tak zimno ze nawet nosa spod kołdry nie chce mi sie wyciągnąć... Jedyna motywacja zeby wstać jest dla mnie kawa
malgos741 lubi tę wiadomość
-
barbi wrote:Dzieki za rady, chyba jeszcze bede zmuszona troche zaczekac bo lekarka mi powiedziala ze 3 miesiace starania to tyle co nic i na badanie hormonalne jeszcze za wczaesnie. Zlecila mi tylko ogolne badanie krwi...
gretka, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nie rozumiem, teraz jestem sama mądrzejsza, ale co szkodzi zrobic te badania i sie dalej starać??? Mnie tez jeden konował kazał sie brac do roboty, a po 3 miesiącach intensywnych starań już miałam skierowanie na pierwsza serie badan, bo zmieniłam lekarza.Walcz i nie daj sie zbyć, w naszym wieku każdy miesiąc sie liczy
Barbie ty chodzisz do lekarza prywatnie czy na nfz?
Pytam bo ci z nfz ociągają się z badaniami na hormony.Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Witam się kawką
jak mi się nie chce do roboty, zimno i spać mi się chce.
Dziś lecę do ginka na sprawdzenie jajek.malgos741, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
A mnie sie śniła moja babcia, poszłam do niej a tam miała dla mnie niespodziankę - wózek czerwony, głęboki, łóżeczko z przewijakiem, maskotki, 2 kpl pościeli, rożki i ubranka w kolorze niebieskim, cholera może to jakis znak? A ona siedziała i sie uśmiechała....
malgos741, anna maria, Iwone, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A mnie sie śniła moja babcia, poszłam do niej a tam miała dla mnie niespodziankę - wózek czerwony, głęboki, łóżeczko z przewijakiem, maskotki, 2 kpl pościeli, rożki i ubranka w kolorze niebieskim, cholera może to jakis znak? A ona siedziała i sie uśmiechała....
peppapig, Mega, anna maria, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnybarbi wrote:Dzieki za rady, chyba jeszcze bede zmuszona troche zaczekac bo lekarka mi powiedziala ze 3 miesiace starania to tyle co nic i na badanie hormonalne jeszcze za wczaesnie. Zlecila mi tylko ogolne badanie krwi...
Mega, Iwone, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Możesz zawsze sama zrobić prywatnie,jeśli możesz kasę wyłożyć, u mnie w szpitalu ceny nie były aż tak zawrotne,wszystkie badania robiłam prywatnie bo żaden lekarz na fundusz nic nie przepisał,teraz też chodzę do gina prywatnie..o wszystko się pytaj najlepiej zrobić sobie jakąś listę
ja na szczęście mam prywatne ubezpieczenie i trochę już sie dotarłam z moim gine, dzięki temu sporo kasy zostaje w kieszeni
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
bo ma rację
i dlatego jak idzie się w naszym wieku na wizytę to zaokrągla się czas starań nawet do roku
barbi wrote:Dzieki za rady, chyba jeszcze bede zmuszona troche zaczekac bo lekarka mi powiedziala ze 3 miesiace starania to tyle co nic i na badanie hormonalne jeszcze za wczaesnie. Zlecila mi tylko ogolne badanie krwi...Mega, moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny