X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    robimy pozew zbiorowy
    Już sie podpisuje ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero kawę robię i serek mam biały na śniadanie z bułka dyniową a kaloryfery ciepłe :-)

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już kawę skonsumowalam i do tego tosty z serem :)

peppapig lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie fasola mung

peppapig lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nuda w pracy, nuda tutaj. Reni, nie widziałaś jakiegoś kija do mrowiska?

peppapig, Simba, kkisia, Reni, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nuda w pracy, nuda tutaj. Reni, nie widziałaś jakiegoś kija do mrowiska?
    ja mam kij: nachuj te wszystkie wykresy i starania, naturalnie i tak nie zajdziemy

Simba, HappyJo, Reni, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zien dobry. Czy dzis jest kurwa caly dzien geografia tylko? wczoaj sie przygotowywalam, myslalam, ze bedzie z glowy a tu dalej globus.

Wyglada na to, ze robota mi szkodzi. W sobote polozylismy cegly na werandzie, wczoraj fugi- pochwale sie Wam jak ladnie, jak mi wyjdzie dzis wstawianie zdjec, bo odkad jestem zaciazona to loteria ;)

cegly%2520weranda%2520mini.jpg

kapturnica, HappyJo, Simba, Mango, Reni, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    u mnie fasola mung

a co robisz z mung? ja dzis planuje wykorzystac zmielona fasole na pierogi- nigdy jeszczce nie robilam, zobaczymy co z tego wyjdzie.. ;) pierogi beda z rukola i ricotta..

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo.. i zapodalam sobie Christmas Hits.. i juz mi troche lepiej..

Simba, HappyJo, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Zien dobry. Czy dzis jest kurwa caly dzien geografia tylko? wczoaj sie przygotowywalam, myslalam, ze bedzie z glowy a tu dalej globus.

Wyglada na to, ze robota mi szkodzi. W sobote polozylismy cegly na werandzie, wczoraj fugi- pochwale sie Wam jak ladnie, jak mi wyjdzie dzis wstawianie zdjec, bo odkad jestem zaciazona to loteria ;)

cegly%2520weranda%2520mini.jpg
    No cudnie tam u Ciebie :)

A ja cholera się totalnie rozłożyłam. Zapalenie oskrzeli :( Dogorywam, płuca wypluwam. Szlag by to....
    Jutro pierwsza wizyta u nowego gina (i nie przełożę).

kkisia, Mega lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakin, wrzuć więcej zdjęć!!!

gg64j44jipdfhvk5.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam to samo :( Normalnie płomień świeczki ostatnio mi tak latał, że się wkurzyłam. Poszperałam trochę w necie i znalazłam to:
    http://tv.muratordom.pl/budowa-i-remont/remont/jak-uszczelnic-okno-z-pcw,853/
    Są też firmy, które robią takie naprawy, ale terminy mają .... w styczniu.
    Do tego czasu to zamarznę jak ci bezdomni :(
    Mega wrote:
    U nie to samo, do tego kaloryfery zmówiły sie z oknami, bo te cholery strasznie duzo zimnego powietrza przepuszczają ;)

Mega lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bonzur

Wszystkich znudzonych, znuzonych, smutnych, zlych, zaniepokojonych zapraszam do kartonu - cisza, spokoj. Nie ma ludzi, wszystko mozna zamowic przez internet.

Niestety w tym kraju nawet zamawianie przez internet moze sie skonczyc spotkaniem z czlowiekiem..Kupilam dla corki S na urodziny taka czapke na bluetoooth w ktorej sa glosniki i zestaw glosniomowiacy (http://www.archos.com/fr/products/objects/cself/amb/index.html) Zamowilam to w mediamarkt przez net, M pojechal odebrac - jak to facet, nie zauwazyl ze pudelko bylo otwarte - w srodku jeszcze gorzej - czapka noszona, w dodatku w srodku popruta, jakies kurwa wymemlane folie - no wkurw na maksa. Pojechalam tam w piatek, oczywiscie biuro obslugi klienta, milion ludzi, trzy jakies nierozgarniete melepety w obsludze. Doczekalam sie swojej kolejki, obslugiwal mnie niedomyty arab z zaloba za paznokciami, oraz jebalo od niego fajkami. Pyrgnelam mu to opakowanie i powiedzialam, ze nie po to zamawiam przez internet, zeby musiec tu przychodzic i ze ma mi to wymienic na nowy egzemplarz i zeby nawet nie wchodzil ze mna w dyskusje, bo to jest moja uproszczona, lagodna wersja, w przeciwienstwie do dlugiej, nieprzyjemnej i agresywnej. Poszedl gdzies z tym, ja sobie usiadlam i wtedy nadjechala gruba arabka cala zakutana w szmaty, z wozkiem wpierdolila sie od razu przed lade, a ze nikogo tam nie bylo, to postanowila zadzwonic do kolezanki - wlaczyla glosnik i zaczela napierdalac po arabsku na caly ryj, a z glosnika odpowiadal jej taki sam kurwa taszun. Wreszcie tamten wrocil, dal mi nowe pudelko, ja powiedzialam dziekuje (do dzis zaluje) a ten co? Odpowiedzial: NIE MA SPRAWY.
    Jakie kurwa nie ma sprawy??? A przepraszam? A bardzo nam przykro ze musiala Pani sie fatygowac? Wahac nasze smrody i wysluchiwac wrzaskow po arabsku???

Ja pierdole kurwa. Dzizas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 13:12

kapturnica, HappyJo, Reni, paszczakin, EwaT, kkisia, Mega, moremi, Bozia3, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba Ty
    EwaT wrote:
    ja mam kij: nachuj te wszystkie wykresy i starania, naturalnie i tak nie zajdziemy

HappyJo, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8373713d7468.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 15:47

Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba..to był pocisk ;) Nie zazdraszczam arabusów.. :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 13:16

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi karton nie pomaga ja już mam wyższy level
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb30ebd78a98.jpg
    tam to dopiero jest cisza
    Simba wrote:
    Bonzur

Wszystkich znudzonych, znuzonych, smutnych, zlych, zaniepokojonych zapraszam do kartonu - cisza, spokoj. Nie ma ludzi, wszystko mozna zamowic przez internet.
    .

Simba, kkisia, Mega, moremi, Bozia3, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Simba..to był pocisk ;) Nie zazdraszczam arabusów.. :-/
    Ostatnio to ja sie zachowuje jak pocisk.
    Nawet tak wygladam.

No nie potrafie byc w stosunku do nich tolerancyjna - no fuckin way. Zreszta oni w stosunku do nas tez nie, czyli po rowno. Integracja to klamstwo.
    Chyba ze w innych krajach to dziala, bo tu na pewno nie.

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kapta u mnie było to samo, na szczescie dzieciaki sugerowały co chcą. Mój dla kolegi kupił kostkę rubika taką:
    http://allegro.pl/gamiko-pl-kostka-rubika-2x2x2-hex-warszawa-sklep-i4778983048.html
    Fajnie..Tylko ,że jak sie ma raptem 20 zeta na taki prezent mikołajkowy to lekko chujkowo :-/
    Ale jakims cudem zakupiłam kubek , jakas śmieszna strugaczka , notes, ołowek w żelu plus czekolady , wafelki i ogolnie weglowodany./.Przekroczyłam budżet o całego złocisza..Tera kto mi to zwroci ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ostatnio to ja sie zachowuje jak pocisk.
    Nawet tak wygladam.

No nie potrafie byc w stosunku do nich tolerancyjna - no fuckin way. Zreszta oni w stosunku do nas tez nie, czyli po rowno. Integracja to klamstwo.
    Chyba ze w innych krajach to dziala, bo tu na pewno nie.
    Uwierz..Nie działa w innych krajach również ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5861 5862 5863 5864 5865 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ