35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zien dobry. Czy dzis jest kurwa caly dzien geografia tylko? wczoaj sie przygotowywalam, myslalam, ze bedzie z glowy a tu dalej globus.
Wyglada na to, ze robota mi szkodzi. W sobote polozylismy cegly na werandzie, wczoraj fugi- pochwale sie Wam jak ladnie, jak mi wyjdzie dzis wstawianie zdjec, bo odkad jestem zaciazona to loteria
kapturnica, HappyJo, Simba, Mango, Reni, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:u mnie fasola mung
a co robisz z mung? ja dzis planuje wykorzystac zmielona fasole na pierogi- nigdy jeszczce nie robilam, zobaczymy co z tego wyjdzie..pierogi beda z rukola i ricotta..
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Zien dobry. Czy dzis jest kurwa caly dzien geografia tylko? wczoaj sie przygotowywalam, myslalam, ze bedzie z glowy a tu dalej globus.
Wyglada na to, ze robota mi szkodzi. W sobote polozylismy cegly na werandzie, wczoraj fugi- pochwale sie Wam jak ladnie, jak mi wyjdzie dzis wstawianie zdjec, bo odkad jestem zaciazona to loteria
A ja cholera się totalnie rozłożyłam. Zapalenie oskrzeliDogorywam, płuca wypluwam. Szlag by to....
Jutro pierwsza wizyta u nowego gina (i nie przełożę).
kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Mam to samo
Normalnie płomień świeczki ostatnio mi tak latał, że się wkurzyłam. Poszperałam trochę w necie i znalazłam to:
http://tv.muratordom.pl/budowa-i-remont/remont/jak-uszczelnic-okno-z-pcw,853/
Są też firmy, które robią takie naprawy, ale terminy mają .... w styczniu.
Do tego czasu to zamarznę jak ci bezdomniMega wrote:U nie to samo, do tego kaloryfery zmówiły sie z oknami, bo te cholery strasznie duzo zimnego powietrza przepuszczająMega lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Bonzur
Wszystkich znudzonych, znuzonych, smutnych, zlych, zaniepokojonych zapraszam do kartonu - cisza, spokoj. Nie ma ludzi, wszystko mozna zamowic przez internet.
Niestety w tym kraju nawet zamawianie przez internet moze sie skonczyc spotkaniem z czlowiekiem..Kupilam dla corki S na urodziny taka czapke na bluetoooth w ktorej sa glosniki i zestaw glosniomowiacy (http://www.archos.com/fr/products/objects/cself/amb/index.html) Zamowilam to w mediamarkt przez net, M pojechal odebrac - jak to facet, nie zauwazyl ze pudelko bylo otwarte - w srodku jeszcze gorzej - czapka noszona, w dodatku w srodku popruta, jakies kurwa wymemlane folie - no wkurw na maksa. Pojechalam tam w piatek, oczywiscie biuro obslugi klienta, milion ludzi, trzy jakies nierozgarniete melepety w obsludze. Doczekalam sie swojej kolejki, obslugiwal mnie niedomyty arab z zaloba za paznokciami, oraz jebalo od niego fajkami. Pyrgnelam mu to opakowanie i powiedzialam, ze nie po to zamawiam przez internet, zeby musiec tu przychodzic i ze ma mi to wymienic na nowy egzemplarz i zeby nawet nie wchodzil ze mna w dyskusje, bo to jest moja uproszczona, lagodna wersja, w przeciwienstwie do dlugiej, nieprzyjemnej i agresywnej. Poszedl gdzies z tym, ja sobie usiadlam i wtedy nadjechala gruba arabka cala zakutana w szmaty, z wozkiem wpierdolila sie od razu przed lade, a ze nikogo tam nie bylo, to postanowila zadzwonic do kolezanki - wlaczyla glosnik i zaczela napierdalac po arabsku na caly ryj, a z glosnika odpowiadal jej taki sam kurwa taszun. Wreszcie tamten wrocil, dal mi nowe pudelko, ja powiedzialam dziekuje (do dzis zaluje) a ten co? Odpowiedzial: NIE MA SPRAWY.
Jakie kurwa nie ma sprawy??? A przepraszam? A bardzo nam przykro ze musiala Pani sie fatygowac? Wahac nasze smrody i wysluchiwac wrzaskow po arabsku???
Ja pierdole kurwa. Dzizas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 13:12
kapturnica, HappyJo, Reni, paszczakin, EwaT, kkisia, Mega, moremi, Bozia3, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mi karton nie pomaga ja już mam wyższy level
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb30ebd78a98.jpg
tam to dopiero jest ciszaSimba wrote:Bonzur
Wszystkich znudzonych, znuzonych, smutnych, zlych, zaniepokojonych zapraszam do kartonu - cisza, spokoj. Nie ma ludzi, wszystko mozna zamowic przez internet.
.Simba, kkisia, Mega, moremi, Bozia3, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Simba..to był pocisk
Nie zazdraszczam arabusów..
Nawet tak wygladam.
No nie potrafie byc w stosunku do nich tolerancyjna - no fuckin way. Zreszta oni w stosunku do nas tez nie, czyli po rowno. Integracja to klamstwo.
Chyba ze w innych krajach to dziala, bo tu na pewno nie.Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kapta u mnie było to samo, na szczescie dzieciaki sugerowały co chcą. Mój dla kolegi kupił kostkę rubika taką:
http://allegro.pl/gamiko-pl-kostka-rubika-2x2x2-hex-warszawa-sklep-i4778983048.html
Ale jakims cudem zakupiłam kubek , jakas śmieszna strugaczka , notes, ołowek w żelu plus czekolady , wafelki i ogolnie weglowodany./.Przekroczyłam budżet o całego złocisza..Tera kto mi to zwroci
Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ostatnio to ja sie zachowuje jak pocisk.
Nawet tak wygladam.
No nie potrafie byc w stosunku do nich tolerancyjna - no fuckin way. Zreszta oni w stosunku do nas tez nie, czyli po rowno. Integracja to klamstwo.
Chyba ze w innych krajach to dziala, bo tu na pewno nie.Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość