X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    robimy pozew zbiorowy
    Już sie podpisuje ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero kawę robię i serek mam biały na śniadanie z bułka dyniową a kaloryfery ciepłe :-)

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już kawę skonsumowalam i do tego tosty z serem :)

peppapig lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie fasola mung

peppapig lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nuda w pracy, nuda tutaj. Reni, nie widziałaś jakiegoś kija do mrowiska?

peppapig, Simba, kkisia, Reni, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nuda w pracy, nuda tutaj. Reni, nie widziałaś jakiegoś kija do mrowiska?
    ja mam kij: nachuj te wszystkie wykresy i starania, naturalnie i tak nie zajdziemy

Simba, HappyJo, Reni, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zien dobry. Czy dzis jest kurwa caly dzien geografia tylko? wczoaj sie przygotowywalam, myslalam, ze bedzie z glowy a tu dalej globus.

Wyglada na to, ze robota mi szkodzi. W sobote polozylismy cegly na werandzie, wczoraj fugi- pochwale sie Wam jak ladnie, jak mi wyjdzie dzis wstawianie zdjec, bo odkad jestem zaciazona to loteria ;)

cegly%2520weranda%2520mini.jpg

kapturnica, HappyJo, Simba, Mango, Reni, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    u mnie fasola mung

a co robisz z mung? ja dzis planuje wykorzystac zmielona fasole na pierogi- nigdy jeszczce nie robilam, zobaczymy co z tego wyjdzie.. ;) pierogi beda z rukola i ricotta..

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo.. i zapodalam sobie Christmas Hits.. i juz mi troche lepiej..

Simba, HappyJo, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Zien dobry. Czy dzis jest kurwa caly dzien geografia tylko? wczoaj sie przygotowywalam, myslalam, ze bedzie z glowy a tu dalej globus.

Wyglada na to, ze robota mi szkodzi. W sobote polozylismy cegly na werandzie, wczoraj fugi- pochwale sie Wam jak ladnie, jak mi wyjdzie dzis wstawianie zdjec, bo odkad jestem zaciazona to loteria ;)

cegly%2520weranda%2520mini.jpg
    No cudnie tam u Ciebie :)

A ja cholera się totalnie rozłożyłam. Zapalenie oskrzeli :( Dogorywam, płuca wypluwam. Szlag by to....
    Jutro pierwsza wizyta u nowego gina (i nie przełożę).

kkisia, Mega lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakin, wrzuć więcej zdjęć!!!

gg64j44jipdfhvk5.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam to samo :( Normalnie płomień świeczki ostatnio mi tak latał, że się wkurzyłam. Poszperałam trochę w necie i znalazłam to:
    http://tv.muratordom.pl/budowa-i-remont/remont/jak-uszczelnic-okno-z-pcw,853/
    Są też firmy, które robią takie naprawy, ale terminy mają .... w styczniu.
    Do tego czasu to zamarznę jak ci bezdomni :(
    Mega wrote:
    U nie to samo, do tego kaloryfery zmówiły sie z oknami, bo te cholery strasznie duzo zimnego powietrza przepuszczają ;)

Mega lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bonzur

Wszystkich znudzonych, znuzonych, smutnych, zlych, zaniepokojonych zapraszam do kartonu - cisza, spokoj. Nie ma ludzi, wszystko mozna zamowic przez internet.

Niestety w tym kraju nawet zamawianie przez internet moze sie skonczyc spotkaniem z czlowiekiem..Kupilam dla corki S na urodziny taka czapke na bluetoooth w ktorej sa glosniki i zestaw glosniomowiacy (http://www.archos.com/fr/products/objects/cself/amb/index.html) Zamowilam to w mediamarkt przez net, M pojechal odebrac - jak to facet, nie zauwazyl ze pudelko bylo otwarte - w srodku jeszcze gorzej - czapka noszona, w dodatku w srodku popruta, jakies kurwa wymemlane folie - no wkurw na maksa. Pojechalam tam w piatek, oczywiscie biuro obslugi klienta, milion ludzi, trzy jakies nierozgarniete melepety w obsludze. Doczekalam sie swojej kolejki, obslugiwal mnie niedomyty arab z zaloba za paznokciami, oraz jebalo od niego fajkami. Pyrgnelam mu to opakowanie i powiedzialam, ze nie po to zamawiam przez internet, zeby musiec tu przychodzic i ze ma mi to wymienic na nowy egzemplarz i zeby nawet nie wchodzil ze mna w dyskusje, bo to jest moja uproszczona, lagodna wersja, w przeciwienstwie do dlugiej, nieprzyjemnej i agresywnej. Poszedl gdzies z tym, ja sobie usiadlam i wtedy nadjechala gruba arabka cala zakutana w szmaty, z wozkiem wpierdolila sie od razu przed lade, a ze nikogo tam nie bylo, to postanowila zadzwonic do kolezanki - wlaczyla glosnik i zaczela napierdalac po arabsku na caly ryj, a z glosnika odpowiadal jej taki sam kurwa taszun. Wreszcie tamten wrocil, dal mi nowe pudelko, ja powiedzialam dziekuje (do dzis zaluje) a ten co? Odpowiedzial: NIE MA SPRAWY.
    Jakie kurwa nie ma sprawy??? A przepraszam? A bardzo nam przykro ze musiala Pani sie fatygowac? Wahac nasze smrody i wysluchiwac wrzaskow po arabsku???

Ja pierdole kurwa. Dzizas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 13:12

kapturnica, HappyJo, Reni, paszczakin, EwaT, kkisia, Mega, moremi, Bozia3, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba Ty
    EwaT wrote:
    ja mam kij: nachuj te wszystkie wykresy i starania, naturalnie i tak nie zajdziemy

HappyJo, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8373713d7468.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 15:47

Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba..to był pocisk ;) Nie zazdraszczam arabusów.. :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 13:16

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi karton nie pomaga ja już mam wyższy level
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb30ebd78a98.jpg
    tam to dopiero jest cisza
    Simba wrote:
    Bonzur

Wszystkich znudzonych, znuzonych, smutnych, zlych, zaniepokojonych zapraszam do kartonu - cisza, spokoj. Nie ma ludzi, wszystko mozna zamowic przez internet.
    .

Simba, kkisia, Mega, moremi, Bozia3, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Simba..to był pocisk ;) Nie zazdraszczam arabusów.. :-/
    Ostatnio to ja sie zachowuje jak pocisk.
    Nawet tak wygladam.

No nie potrafie byc w stosunku do nich tolerancyjna - no fuckin way. Zreszta oni w stosunku do nas tez nie, czyli po rowno. Integracja to klamstwo.
    Chyba ze w innych krajach to dziala, bo tu na pewno nie.

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kapta u mnie było to samo, na szczescie dzieciaki sugerowały co chcą. Mój dla kolegi kupił kostkę rubika taką:
    http://allegro.pl/gamiko-pl-kostka-rubika-2x2x2-hex-warszawa-sklep-i4778983048.html
    Fajnie..Tylko ,że jak sie ma raptem 20 zeta na taki prezent mikołajkowy to lekko chujkowo :-/
    Ale jakims cudem zakupiłam kubek , jakas śmieszna strugaczka , notes, ołowek w żelu plus czekolady , wafelki i ogolnie weglowodany./.Przekroczyłam budżet o całego złocisza..Tera kto mi to zwroci ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ostatnio to ja sie zachowuje jak pocisk.
    Nawet tak wygladam.

No nie potrafie byc w stosunku do nich tolerancyjna - no fuckin way. Zreszta oni w stosunku do nas tez nie, czyli po rowno. Integracja to klamstwo.
    Chyba ze w innych krajach to dziala, bo tu na pewno nie.
    Uwierz..Nie działa w innych krajach również ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5861 5862 5863 5864 5865 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ