35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wyjmij wafelkakapturnica wrote:Fajnie..Tylko ,że jak sie ma raptem 20 zeta na taki prezent mikołajkowy to lekko chujkowo
Ale jakims cudem zakupiłam kubek , jakas śmieszna strugaczka , notes, ołowek w żelu plus czekolady , wafelki i ogolnie weglowodany./.Przekroczyłam budżet o całego złocisza..Tera kto mi to zwrociSimba, HappyJo, kkisia, Mega, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bonzur
Wszystkich znudzonych, znuzonych, smutnych, zlych, zaniepokojonych zapraszam do kartonu - cisza, spokoj. Nie ma ludzi, wszystko mozna zamowic przez internet.
Niestety w tym kraju nawet zamawianie przez internet moze sie skonczyc spotkaniem z czlowiekiem..Kupilam dla corki S na urodziny taka czapke na bluetoooth w ktorej sa glosniki i zestaw glosniomowiacy (http://www.archos.com/fr/products/objects/cself/amb/index.html) Zamowilam to w mediamarkt przez net, M pojechal odebrac - jak to facet, nie zauwazyl ze pudelko bylo otwarte - w srodku jeszcze gorzej - czapka noszona, w dodatku w srodku popruta, jakies kurwa wymemlane folie - no wkurw na maksa. Pojechalam tam w piatek, oczywiscie biuro obslugi klienta, milion ludzi, trzy jakies nierozgarniete melepety w obsludze. Doczekalam sie swojej kolejki, obslugiwal mnie niedomyty arab z zaloba za paznokciami, oraz jebalo od niego fajkami. Pyrgnelam mu to opakowanie i powiedzialam, ze nie po to zamawiam przez internet, zeby musiec tu przychodzic i ze ma mi to wymienic na nowy egzemplarz i zeby nawet nie wchodzil ze mna w dyskusje, bo to jest moja uproszczona, lagodna wersja, w przeciwienstwie do dlugiej, nieprzyjemnej i agresywnej. Poszedl gdzies z tym, ja sobie usiadlam i wtedy nadjechala gruba arabka cala zakutana w szmaty, z wozkiem wpierdolila sie od razu przed lade, a ze nikogo tam nie bylo, to postanowila zadzwonic do kolezanki - wlaczyla glosnik i zaczela napierdalac po arabsku na caly ryj, a z glosnika odpowiadal jej taki sam kurwa taszun. Wreszcie tamten wrocil, dal mi nowe pudelko, ja powiedzialam dziekuje (do dzis zaluje) a ten co? Odpowiedzial: NIE MA SPRAWY.
Jakie kurwa nie ma sprawy??? A przepraszam? A bardzo nam przykro ze musiala Pani sie fatygowac? Wahac nasze smrody i wysluchiwac wrzaskow po arabsku???
Ja pierdole kurwa. Dzizas.
Rozumiem i nie zazdraszczam. Byłam w tymże kraju ślimaka i żaby i tamże braku tolerancji dla arabusów się naumiałam. Niestety. Ale sami sobie winni! Spostrzeżenia mam podobne, jak Ty. Masakra
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Simba
sorki ale uwielbiam jak się wściekasz.. no wypisz wymaluj jakbym siebie widziała :-)hahha
tylko, że ja tak mam ogólnie do ludzi..
ostatnio gościu tak zaciągał gila, ze nawet teraz mam wrażenie, że zaraz się spawiuje!
powiedziałam do typa tylko dobrze pogryź!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 13:31
Simba, HappyJo, paszczakin, kkisia, Mega, kapturnica, SolarPolar, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba- zamawianie przez internet to nie jest zamawianie do belgijskiego MM.. Kupuje sie na amazon itp.. zero stresu, piekna gwarancja, wymiana bez kosztow przesylki..
nie pamietam kiedy cos rtv/agd/it kupilam w tym kraju..
rok temu "udalo" mi sie zepsuc karte pamieci do lustrzanki- luby mowil, ze sie nie da, a jednakamazon wymienil mi ja bez szemrania i kosztow przesylki..
Simba, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Simba
sorki ale uwielbiam jak się wściekasz.. no wypisz wymaluj jakbym siebie widziała :-)hahha
tylko, że ja tak mam ogólnie do ludzi..
ostatnio gościu tak zaciągał gila, ze nawet teraz mam wrażenie, że zaraz się spawiuje!
powiedziałam do typa tylko dobrze pogryź!
Mnie martwi jak ja dzieci wychowam? Moi starzy mnie chyba jednak zle wychowali, z tymi wszystkimi dziekuje, przepraszam, prosze. Swiat idzie w kierunku: mam wyjebane na wszystko i wszystkich - licze sie JA!
Szeroko rozstawione lokcie, glowa do gory i naprzod!paszczakin, Reni, kkisia, Mega, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:Paszczakin, wrzuć więcej zdjęć!!!
nowe mam tylko to, kuchnie juz pokazywalam.. zamontowalismy cegly 2 lata temu i sie uzaleznilam.. chyba sobie biale w sypialni walne- tam nie moge kolorow bo musi byc komary widac
tu masz kuchnie w perspektywie.. oprocz tego mam jeszcze ceglany bar taki do siedzienia prz nim i sciane w korytarzu
https://lh6.googleusercontent.com/-c7BNpg9fTFI/VHxg57J-Q2I/AAAAAAAAGAY/-pjfb3MOM2Y/s720/IMG_3206.JPGWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 13:38
HappyJo, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Simba- zamawianie przez internet to nie jest zamawianie do belgijskiego MM.. Kupuje sie na amazon itp.. zero stresu, piekna gwarancja, wymiana bez kosztow przesylki..
nie pamietam kiedy cos rtv/agd/it kupilam w tym kraju..
rok temu "udalo" mi sie zepsuc karte pamieci do lustrzanki- luby mowil, ze sie nie da, a jednakamazon wymienil mi ja bez szemrania i kosztow przesylki..
Wlasnie dzisiaj przyszedl materacyk do jednego z lozeczek, przesciaradla, jutro czekam na zelazko z ta cala baza na wode, ale w tym jednym przypadku Amazon chcial sobie ze mnie zakpic. Ta czapka kosztuje tam 48 eur. (to na fr) a na niemieckim 35.
PS poza tym ja to musialam miec natychmiast bo w sobote paczke do pl podawalam a urodziny w tym tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 13:41
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Wiem wiem - kocham ten sklep
Wlasnie dzisiaj przyszedl materacyk do jednego z lozeczek, przesciaradla, jutro czekam na zelazko z ta cala baza na wode, ale w tym jednym przypadku Amazon chcial sobie ze mnie zakpic. Ta czapka kosztuje tam 48 eur. (to na fr) a na niemieckim 35.
a to chamy.. ja chuopu wlasnie zakupilam yubikey- w sklepach onlajnowych 53euraczy z wysylka nieubezpieczona, tu nawet nie patrzylam (pewnie i tak by nie bylo, tu wszytko pojawia sie z opoznieniem), a amazon UK 40 funciakow z wysylka i amazonowa bezstresowa gwarancja.. a, moj pan listonosz zostawia mi paczki w garazu jak nas nie ma w domu- u nas nie ma arabow, wiec mozna
no i na oddanie 30 dni, wiec jak sie cos nie spodoba, nie bedzie dzialalo tak jak se luby wymarzyl, to sie odda po swietach- bez stresu, ze za pozno..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a to chamy.. ja chuopu wlasnie zakupilam yubikey- w sklepach onlajnowych 53euraczy z wysylka nieubezpieczona, tu nawet nie patrzylam (pewnie i tak by nie bylo, tu wszytko pojawia sie z opoznieniem), a amazon UK 40 funciakow z wysylka i amazonowa bezstresowa gwarancja.. a, moj pan listonosz zostawia mi paczki w garazu jak nas nie ma w domu- u nas nie ma arabow, wiec mozna
no i na oddanie 30 dni, wiec jak sie cos nie spodoba, nie bedzie dzialalo tak jak se luby wymarzyl, to sie odda po swietach- bez stresu, ze za pozno..Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nowe mam tylko to, kuchnie juz pokazywalam.. zamontowalismy cegly 2 lata temu i sie uzaleznilam.. chyba sobie biale w sypialni walne- tam nie moge kolorow bo musi byc komary widac
tu masz kuchnie w perspektywie.. oprocz tego mam jeszcze ceglany bar taki do siedzienia prz nim i sciane w korytarzu
https://lh6.googleusercontent.com/-c7BNpg9fTFI/VHxg57J-Q2I/AAAAAAAAGAY/-pjfb3MOM2Y/s720/IMG_3206.JPG
no cudnie masz!!!!!!
100% mój styl
uwielbiam cegłę i białą kuchnię z drewnianym blatem
U mnie nie ma cegły - jest kamień w kolorze lawy - a reszta, jak u CIebie
W nowym domu będzie cegłapaszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
a i!
zamowilam pierwsza rzecz dla dzieciakamialam nic do stycznia nie kupowac, aleee musialam! Na uzytek trollowania mojej mamy w swieta (moja mam jest ciezko przerazona wyglaszanymi przeze mnie teoriami wychowawczymi typu "dziecko na smyczy dla bezpieczenstwa")
slitasne?
http://www.amazon.co.uk/dp/B0095TEIKU/ref=pe_385721_37986871_TE_itemSimba, kkisia, Mega, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a i!
zamowilam pierwsza rzecz dla dzieciakamialam nic do stycznia nie kupowac, aleee musialam! Na uzytek trollowania mojej mamy w swieta (moja mam jest ciezko przerazona wyglaszanymi przeze mnie teoriami wychowawczymi typu "dziecko na smyczy dla bezpieczenstwa")
slitasne?
http://www.amazon.co.uk/dp/B0095TEIKU/ref=pe_385721_37986871_TE_itemMega lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:Paszcza bajecznie masz, chociaż ja lubie tak bardziej "wiejsko"
Ty masz idealna na tzw domówki
W dodatku Paszczak zajebiscie gotuje i ma duze cycki (jak widac na zalaczonym obrazku). Jest perfekcyjna pania domu i w dodatku z poczuciem humoru.
(mam nadzieje, ze chociaz bedzie chuj nie matka)HappyJo, EwaT, kkisia, Mega, kapturnica, Bozia3, SolarPolar, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Paszcza bajecznie masz, chociaż ja lubie tak bardziej "wiejsko"
Ty masz idealna na tzw domówki
ja wybralam samozwanczy styl "industrial cottage"w rzeczywistosci jest troche bardziej przytulnie, bo mam rosliny i swiece- od tych drugich tez jestem uzalezniona.. ale ogolnie durnostojow nie mam zbyt wielu..
kkisia, EwaT, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość