35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:nowe mam tylko to, kuchnie juz pokazywalam.. zamontowalismy cegly 2 lata temu i sie uzaleznilam.. chyba sobie biale w sypialni walne- tam nie moge kolorow bo musi byc komary widac
tu masz kuchnie w perspektywie.. oprocz tego mam jeszcze ceglany bar taki do siedzienia prz nim i sciane w korytarzu
https://lh6.googleusercontent.com/-c7BNpg9fTFI/VHxg57J-Q2I/AAAAAAAAGAY/-pjfb3MOM2Y/s720/IMG_3206.JPGWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 16:00
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Ale mam nerwa moja mam wlasnie wyladaowala w szpitalu z cisnieniem 210/120 ,i kurwa nie moga go zbic:-(
Moja mama też mnie tą ciągle straszy...ale ona pali okrutnie..
Zdrowia!anna maria lubi tę wiadomość
-
Anna Maria, moj braciak tak samo.. Kilka razy nawt w nocy do szpitala jechal- przez dluzsy czas nie mogli mu zbic, potem dlugo bral piguly. Zmiana diety i zrzucenie kiku kg mu pomoglo do tego stopnia, ze my dawke do 1/8 zmienili.. A wcale jakis gruby nie byl- o taki dobrze zbudowany
A mama szczupla jest?
Ja walcze z tymi pierogami mung- juz 4 test gotuje, tylko musze sobie lepszego testera zorganizowac, bo moj chuop jak nadzienie dobre, to mu nawet nie przeszkadza, ze ciasto twardawe.. A jest kurde twarde, wyglada na to, ze musze je bardziej traktowac jak makaron niz nasze ciasto pierogowe- ta partia bedzie siedziec 16 minut w gotowaniu. A w necie kurde nic nie moge znalesc..
anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Anna Maria, moj braciak tak samo.. Kilka razy nawt w nocy do szpitala jechal- przez dluzsy czas nie mogli mu zbic, potem dlugo bral piguly. Zmiana diety i zrzucenie kiku kg mu pomoglo do tego stopnia, ze my dawke do 1/8 zmienili.. A wcale jakis gruby nie byl- o taki dobrze zbudowany
A mama szczupla jest?
Ja walcze z tymi pierogami mung- juz 4 test gotuje, tylko musze sobie lepszego testera zorganizowac, bo moj chuop jak nadzienie dobre, to mu nawet nie przeszkadza, ze ciasto twardawe.. A jest kurde twarde, wyglada na to, ze musze je bardziej traktowac jak makaron niz nasze ciasto pierogowe- ta partia bedzie siedziec 16 minut w gotowaniu. A w necie kurde nic nie moge znalesc..Mega, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:łot de fak pieróg mung is?
no wyglada na to, ze jeszcze nikt nie wie, troche przeeksplorowalam net i wszedzie kielki mung w wypelnieniu, a mi nie o to chodzi.
nie jemy maki z normalnych zboz (zyto, pszenica) i ja namietnie szukam zamiennikow.. oswoilam juz ciecierzyce, soczewice i komose zmielone na mąki, teraz zmielilam fasole mung i wymyslilam sobie z niej pierogi.. gotowanie na 15 minut sie sprawdzilo, teraz gotuje ostatnia partie i bede smazyctakze testing pelna para..
a, zzrobilam tez z tego ciasta makaron, ale to juz jutro ugotuje, bo mam dosc.. wydaje mi sie, ze makaron bedzie lepszy niz pirogi..
EwaT, anna maria, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Teraz dzwonila siora ze jedzie po mame do szpitala bo jej uregulowali 150/100,przyznala sie ze zastosowala samoleczenie czyli nie brala 2 tyg.tab.na cisnienie .Ona jest po udarach i ma miazdzyce,ja pierdole jak mozna takie akcje w tym wieku odpierdalac.Dzieki dziewczyny za wsparcie
EwaT, paszczakin, moremi, kkisia, peppapig, Reni, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Anna Maria to dobrze ze jest ok z mamą
Paszczak jestem ciekawa jak smakują pierogi z innej mąki niż pszennej.
kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
HappyJo wrote:Ło matko i córko!!!! Jakiego kurdesz księdza Andżeja - uświadom mnie, bo ja na bakier z nimi wszystkimi i to mocno na bakier!!!
Nie strasz, nie strasz!!!moremi, EwaT, paszczakin, gretka, kkisia, Bozia3, HappyJo, Simba, anna maria, iwcia77, caffe, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Anna Maria to dobrze ze jest ok z mamą
Paszczak jestem ciekawa jak smakują pierogi z innej mąki niż pszennej.
no rewelacja jakas nie wyszla, ale moze ja trudna jestemchlop mowi, ze zjadlby ponownie.. jakbyma jakis dresing do nich dala to pewnie byloby lepiej, alr juz mi sily nie starczylo..
najbardziej pokochalam make z migdałow- ciasta z niej wychodzą nieziemskie..
tu dwa przyklady- zastepstwo tradycyjnego makowca bez grama mąki pszennej i cukru, a tu tiramisu
i juz koncze, bo zaraz mi ktoras pieprznie, ze kącik gospodyn prowadze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 17:30
moremi, HappyJo, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:trudno kurwa, taka karma na tym forum
kto sie ze mną wina nażłopie??
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wait-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wait-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wait-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wait-onion-head-emoticon.gif
jeszcze 5 miechow..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 17:32
EwaT, anna maria, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość