35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:no co za pizdy na tym forum, pochowały sie czy focha strzeliły
zycie rodzinne uprawiaja.. wez Ewka pobaw sie z Tomciem, meza przelec (toz to czas) czy cos..SolarPolar, Bozia3, gretka, moremi, EwaT, kkisia, anna maria, HappyJo, Sabina, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no rewelacja jakas nie wyszla, ale moze ja trudna jestem
chlop mowi, ze zjadlby ponownie.. jakbyma jakis dresing do nich dala to pewnie byloby lepiej, alr juz mi sily nie starczylo..
najbardziej pokochalam make z migdałow- ciasta z niej wychodzą nieziemskie..
tu dwa przyklady- zastepstwo tradycyjnego makowca bez grama mąki pszennej i cukru, a tu tiramisu
i juz koncze, bo zaraz mi ktoras pieprznie, ze kącik gospodyn prowadze..
Ej, no ale jak już te foty wrzucasz i wprowadzasz ludzi w niepoprawny ślinotok, to byś kurde rzuciła przepisem. No i ta mąka migdałowa - można to gdzieś kupić?iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Widziałyście tą zakładkę "dieta"? Co to jest? Dlaczego mam być na diecie?
jak czesto, jaki zapach, kolor itpmoremi, HappyJo, kapturnica, kkisia, Simba, Reni, Sabina, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:żeby im nabic kasiorki w kabze
Dokładnie. Wystarczy samemu poprowadzić zbilansowaną dietę. Poczytać co warto, a czego nie powinno się jeść. Nie popadajmy w paranoję.
No, ale każdy sposób na wyciągnięcie kasy jest dobry.kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Paszcza - ja też myślę o kuchni z cegłą.
Pamiętam Twoją i szukałam podobnych, żeby zobaczyć jak są rozwiązywane przestrzenie nad kuchenką i zlewem. Oglądam, oglądam różne strony i co ja widzę?? - Zdjęcie Paszczy kuchni na jakimś blogu - na dodatek jak internet kłamie - bo zamieszczono ją w dziale - kuchnia z cegły (a z tego co pamiętam, to Twoja chyba jest z płytek), a jako źródło zdjęcia podany jest Murator..
http://jakwdomu.blogspot.com/2013_10_01_archive.html
moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Paszcza - ja też myślę o kuchni z cegłą.
Pamiętam Twoją i szukałam podobnych, żeby zobaczyć jak są rozwiązywane przestrzenie nad kuchenką i zlewem. Oglądam, oglądam różne strony i co ja widzę?? - Zdjęcie Paszczy kuchni na jakimś blogu - na dodatek jak internet kłamie - bo zamieszczono ją w dziale - kuchnia z cegły (a z tego co pamiętam, to Twoja chyba jest z płytek), a jako źródło zdjęcia podany jest Murator..
http://jakwdomu.blogspot.com/2013_10_01_archive.html
nosz kuuuuuurwa.. ile kradziei zdjeciowych! zdjecie linkowalam na muratorze, to fakt, ale nigdy nie uploadowalam go w ich serwisie, wiec nie jest "ich".. z ciekawosci sprawdzilam jeszcze kilka moich fot i sie wkurwilam- kumacie, ze ludzie maja moje zarcie na swoich stronach jako swoje? zaraz wysylam wezwania do zaplaty..anna maria, Reni, moremi, HappyJo, Sabina, malgos741, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
co za chuje wez ich oskarzpaszczakin wrote:nosz kuuuuuurwa.. ile kradziei zdjeciowych! zdjecie linkowalam na muratorze, to fakt, ale nigdy nie uploadowalam go w ich serwisie, wiec nie jest "ich".. z ciekawosci sprawdzilam jeszcze kilka moich fot i sie wkurwilam- kumacie, ze ludzie maja moje zarcie na swoich stronach jako swoje? zaraz wysylam wezwania do zaplaty..
HappyJo, Mega lubią tę wiadomość
-
Paszczu kuchnia Twoja piękna.. mimo, że cegły mi zbrzydły, że hoho..
te szafki i blaty ..no cudo..
ja na razie mam szafki wzięte ze starej chaty więc też nie bardzo pasują wymiarowo tu za dużo tam za mało ..ale nie wszystko na razpaszczakin, moremi, kkisia, anna maria, Simba, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość