35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Maredd ale żartujesz z tym czytaniem czy z testem?
no pięknie bez kolejki
brawo
Wpierdolimy jej ?
edit-W dodatku w 3cim cyklu starań..Toż to hańba normalnie/..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 20:36
Sabina, gretka, kkisia, HappyJo, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
to jest myśl!
przeczytam 6034 strony forum i będę w ciąży
zacnie!
idę na 1 stronę ..do zobaczeniakapturnica, moremi, kkisia, kkisia, Sabina, HappyJo, slash, malgos741, iwcia77, Mega, Niuta lubią tę wiadomość
-
ej
teksty z forum
zejde zaraz ze śmiechu ..
"A czym mozna rozrzedzic sluz, zeby był bardziej wodnisty, nie przypoinał takiego jak by gluta?"
" jak można okreslic sluz podczas miesiączki?"kapturnica, moremi, HappyJo, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nie pójdzie
przeżyła 6000 stron.. swój człowiek mówię Cimoremi, Sabina, Simba, kkisia, iwcia77, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej
teksty z forum
zejde zaraz ze śmiechu ..
"A czym mozna rozrzedzic sluz, zeby był bardziej wodnisty, nie przypoinał takiego jak by gluta?"
" jak można okreslic sluz podczas miesiączki?"
To lepsze cytat= Wczoraj miałam 11 dzień cyklu i śluz rano i w południe był rozciągliwy bardzo jakbym gume posklejaną rozciągała miedzy palcamiJebłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 20:51
Reni, HappyJo, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Ktoś szukał kija do mrowiska ? No to ja właśnie wsadziłam. Teściowa pielęgniarka, pracująca w naszej przychodni chciała jutro szczepić Marcela. A ja że osobnik trudny i sceptyczny zaczęłam zadawać pytania jakiej firmy jest szczepionka ( oczywiście się nie dowiedziałam), czy jest opcja szczepionki w PL bez zawartości związku rtęci ( inne kraje mogą a my nie?)i czemu muszę szczepić już natychmiast a nie mogę poczekać aż dziecko będzie większe. Nie otrzymałam odpowiedzi tylko foch i sobie poszła mówiąc "jak nie chcesz to nie szczep" A ja bym chciała mieć pełną i wyczerpującą informację popartą naukowymi badaniami tymi obiektywnymi a nie zleconymi przez koncerny farmaceutyczne...
Sabina, EwaT, Simba, malgos741, kkisia, iwcia77, Iwone, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:nie pójdzie
przeżyła 6000 stron.. swój człowiek mówię CiSabina, HappyJo, anna maria, kkisia, iwcia77, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no bo popatrz taka skarbnica wiedzy wystarczy poszukać poczytać znać podstawy fizjonomi człowieka ze szkoły podstawowej, żeby wiedzieć co to jest menstruacja..
no jak się bada śluz w trakcie @
no jak? bierzesz "śledzia" rozgrzebujesz i szukasz..
możesz posmakować jak ewka..Sabina, kapturnica, moremi, HappyJo, kkisia, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Maj gad z czarnymi???
To dzieci beda ciapate , w paski czy w kratke????
dzieci to sa dzieci i już
ważne że jest dziecko i może następne w kolejceSabina, moremi, HappyJo, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bez podania zródła nie mogą. Niestety wiele osób tak robi. Firmy również.
Masz rację, ale jak im się zwróci uwagę i każe zapłacić, to usuną zdjęcie i uważają, że posprawie. Zresztą myślę, że oni liczą na to, że autor zdjęcia się nie zorientuje.
Niestety w naszym państwie prawo to jedno, a życie to drugie. Ostatnio to już chyba nic mnie nie zaskoczy...iwcia77, Mega lubią tę wiadomość