35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Lepiej pozno niz wcale..A z czarnymi n ie mam co sie porownywac..Ze mnie juz taśmówki z dzieciakami utrzymywanymi przez social welfare nie bedzie-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
czy ktoś może zadzwonić na 110 w Norwegii i zgłosić zaginięcie Pusura!?
może ona już tam bidulka zamarzła w tym ogrodzie!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5181d68bd6ee.jpgEwaT, Simba, moremi, anna maria, kkisia, ania.g, iwcia77, Bozia3, caffe, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Lepiej pozno niz wcale..A z czarnymi n ie mam co sie porownywac..Ze mnie juz taśmówki z dzieciakami utrzymywanymi przez social welfare nie bedzie
spójrz na Afryke
tyle że z ojcami potem problem
czarny nie wychowuje tylko zapładniaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:one majo taka tendencje niezaleznie od welfare
spójrz na Afryke
tyle że z ojcami potem problem
czarny nie wychowuje tylko zapładnia
Żeby była jasnosc..Zdania nie zmienie w wiekszosci żeruja na opiece panstwa w europie tak jak i pakole i inne brudasy..A,że moje zdanie sie komus nie pdooba to mi to zwisa.... Zdazylam sie naogladac jak samotne mamuski z tabunem dzieci szly co piatek po kase a w sobote tatus podjezdzal pod dom wypasiona fura...Znaczy SAMOTNA byla...EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czy ktoś może zadzwonić na 110 w Norwegii i zgłosić zaginięcie Pusura!?
może ona już tam bidulka zamarzła w tym ogrodzie!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5181d68bd6ee.jpg
Mysle ,ze Pusur ma naprawde gorsze dni..Dziecie daje jej zdrowo pewnie popalić....
I nie ma nawet siły biedna kompa odpalic by sie odezwac... -
kapturnica wrote:Morka zejdz ze mnie..
Jak cie wkurwia to co pisze to omijaj szerokim łukiem i już...
Poza tym nie rozumiem co masz na myśli ta produkcja do włoch???
Tak się składa, że większość adopcji dzieci z patologicznych rodzin w wieku 3-12 lat jest za granicę. Ostatnio spotkałam się z adopcją piątki z jednej rodziny. Oczywiście nie wszystkie dzieciaki trafiły do tych samych rodziców. No i oczywiście dzieciaki z wadami genetycznymi też częściej są wysyłane za granice. Nie mówi się o tym za dużo, ale tak jest. Sterylek się nie robi i później trwa produkcja.
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I jeszcze jedno - jesteś rasistką i wisi mi to, ale kurwa przykro by mi było, gdyby ktoś Cię ścigał za te wypowiedzi karnie. Chodzi mi o obraźliwe wypowiedzi. Rafał Gaweł ma swoich ludzi nawet w kiblach.
Mega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
hello dziewczynki
ale dyskusja, Kapta trochę masz racji.anna maria lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Nie wchodzę na Ciebie. Jakaś uczulona (przeczulona) chyba ostatnio na mnie jesteś. A nie mam nic złego na myśli.
Tak się składa, że większość adopcji dzieci z patologicznych rodzin w wieku 3-12 lat jest za granicę. Ostatnio spotkałam się z adopcją piątki z jednej rodziny. Oczywiście nie wszystkie dzieciaki trafiły do tych samych rodziców. No i oczywiście dzieciaki z wadami genetycznymi też częściej są wysyłane za granice. Nie mówi się o tym za dużo, ale tak jest. Sterylek się nie robi i później trwa produkcja.
Nie przeczulona ale napisanie o produkcji dzieci do Wloch można róznie zinterpretowac.....
Teraz piszesz o adopcji to jednak jest roznica.....Co do adopcji poza Polske..To przeciez nie tylko do włoch dzieciaki sa adoptowane..Duzo idzie rowniez dzieciakow do niemiec .
A co do sterylizacji czy innych form antykoncepcji- tu sie z toba zgodze powwinna byc sterylizacja na życzenie jak i z powodow czysto socjalnych..Patoli powinno sie sterylizowac zarzadzeniem odgornym..Skoro nie potrafia dzieci wychowac to nie powinni ich miec ...A jak nie sterylizacja to wszelkiego rodzaju antykoncepcja za free dostepna na kazdym kroku -
Dobry wieczór,
Nosz ku..wa czy my musimy mieć zawsze pod górkę. Mieliśmy chrzcić Wojtka 14 grudnia, ale kuzyn, którego prosimy za chrzestnego nie może w tym terminie i jest to sprawa, której niestety nie można przełożyć. Ok, my się dostosujemy i ochrzcimy 26 grudnia w drugi dzień świąt, ale teraz mamy problem z restauracją. Większość tych co mieliśmy na myśli już porezerwowana.anna maria, kkisia, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:I jeszcze jedno - jesteś rasistką i wisi mi to, ale kurwa przykro by mi było, gdyby ktoś Cię ścigał za te wypowiedzi karnie. Chodzi mi o obraźliwe wypowiedzi. Rafał Gaweł ma swoich ludzi nawet w kiblach.
Zachod toleruje wszystko i jak widac i slychac coraz czesciej zaczyna za to płacic słona kare....
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
A mnie sie od wczoraj zrobiła bolesna i twarda torbiel, wielkości małego mydelka na lewej piersi. Będę wdzięczna jak któraś mi powie ze to normalne przed porodem...
Ja pierdole...wymiekam po prostuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 21:47
anna maria lubi tę wiadomość
-
Jak nie urok to sraczka....co tam u was jak maly ?mysza1975 wrote:Dobry wieczór,
Nosz ku..wa czy my musimy mieć zawsze pod górkę. Mieliśmy chrzcić Wojtka 14 grudnia, ale kuzyn, którego prosimy za chrzestnego nie może w tym terminie i jest to sprawa, której niestety nie można przełożyć. Ok, my się dostosujemy i ochrzcimy 26 grudnia w drugi dzień świąt, ale teraz mamy problem z restauracją. Większość tych co mieliśmy na myśli już porezerwowana.Mega lubi tę wiadomość