X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    90%publicznych wypowiedzi w internecie zahacza o jakies paragrafy...Znasz to??Znajdz mi czlowieka a znajdzie sie paragraf? 8)
    Tak samo ktos moze poczuc sie obrazony moja wypowiedzia , twoja o produkcji dzieci jak i ewki rozprawkach o katolikach zapatrzonych w Boga...
    samą prawde o badziewiach napisałam
    powinnam nagrode jako dostać

moremi, Reni, iwcia77, HappyJo, Mega lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja juz nie mam siły sie denerwować. Ostatnio zuzylam cały zapas na 20 lat powiedzenia "wszystko bedzie dobrze" a jak bedzie to sie jeszcze okaże :-/
    Eh....
    no i co zrobisz jak nie bedzie?
    nic, bedziesz zyc dalej

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    samą prawde o badziewiach napisałam
    powinnam nagrode jako dostać
    Pewnie ci sie Jobel marzy???

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pewnie ci sie Jobel marzy???
    eee tam
    jobla mam juz od dawna

iwcia77, malgos741, HappyJo, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    90%publicznych wypowiedzi w internecie zahacza o jakies paragrafy...Znasz to??Znajdz mi czlowieka a znajdzie sie paragraf? 8)
    Tak samo ktos moze poczuc sie obrazony moja wypowiedzia , twoja o produkcji dzieic jak i ewki rozprawkach o katolikach zapatrzonych w Boga...
    Kapta, jestem karnistką. Ewki i moje wypowiedzi jak na razie są dalekie od ściganego ostatnio rasizmu, a prywatkę możesz mi zakładać (bo tylko to ewentualnie ktoś mogłby wykorzystać, chociaż nawet pod to nie da się podciągnąć wypowiedzi o produkcji). Za to Twoje wypowiedzi spokojnie pod 256 i 257 kk podpadają (nie wszystkie, część zaledwie). I zrozum, że to nie jest atak, tylko próba uświadomienia pewnych mechanizmów. Teraz ściga się za takie wypowiedzi umieszczane publicznie w sieci.

iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kapta, jestem karnistką. Ewki i moje wypowiedzi jak na razie są dalekie od ściganego ostatnio rasizmu, a prywatkę możesz mi zakładać (bo tylko to ewentualnie ktoś mogłby wykorzystać, chociaż nawet pod to nie da się podciągnąć wypowiedzi o produkcji). Za to Twoje wypowiedzi spokojnie pod 256 i 257 kk podpadają (nie wszystkie, część zaledwie). I zrozum, że to nie jest atak, tylko próba uświadomienia pewnych mechanizmów. Teraz ściga się za takie wypowiedzi umieszczane publicznie w sieci.
    Powtorze , zwisa mi to 8) Powaznie 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    art. 257
    Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby,

podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Pod to podciagnie każda z naszych wypowiedzi,.,,Przeciez twoja produkcja do włoch mogl sie tez ktos poczuc urazony 8) Ewka idzie siedziec za wysmiewanie sie z katolikow..... AA moja zniewaga polega na tym ,ze stwierdzilam ze wiekszosc znich siedzi na zasilkach w unii..No strasznie ich zniewazylam heheheh Normalnie nawoływałam do ich linczu
    Morka nie rozsmieszaj mnie,.,,,

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    eee tam
    jobla mam juz od dawna
    No to co bys chciala w nagrode dostac????

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, 35 lat kończę dopiero za pół roku... mam nadzieję, że mnie nie pogonicie:-). Mam już troje dzieci, ale dumamy z M. nad 4 (wiem, że od dumania się w ciąże nie zachodzi), miałam 3 cesarskie cięcia i stąd dylemat czy powinnam jeszcze myśleć o dziecku. Pozdrawiam

kkisia, iwcia77, moremi, Bozia3, malgos741, Iwone, anna maria, dorbie, Arwena lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to co bys chciala w nagrode dostac????

serio?

śliczny domek na bawarskiej wsi :)

Reni, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

paszczakin, HappyJo, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    serio?

śliczny domek na bawarskiej wsi :)
    OOO widzisz bawaria jest piekna....

EwaT, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie powinnaś
    do widzenia
    No czemu ty dziewczyne na starcie palisz???No wezz sie jak Ty sie zachowujesz???

EwaT, Simba, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Maredd Przyjaciółka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    no kurwa nie masz sie czym chwalić ;)
    nie chwalę się, ale nie mam problemu z kolorami skóry. Jestem dumna że mam takiego męża i nie ma znaczenia kolor jego skóry ale to jakim jest człowiekiem.

kkisia, iwcia77, moremi, Iwone, Mega, anna maria lubią tę wiadomość

dwie córeczki i...
    [*] aniołek 5tyg 2dni
    [*] aniołek 5tyg 6 dni
    [*] aniolek 10 tyg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dosyć dosadnie powiedziane...

• OvuFriend

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

HappyJo, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maredd wrote:
    nie chwalę się, ale nie mam problemu z kolorami skóry. Jestem dumna że mam takiego męża i nie ma znaczenia kolor jego skóry ale to jakim jest człowiekiem.
    No ciezko by ci bylo byuc z czarnoskorym jakbys miala problem z tym ,ze jest czarnoskory..Mysle ,ze zakrawałoby to na nonsens 8)

HappyJo, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • OvuFriend

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamatroji i Maredd witajcie :)

Ewka opanuj sie :P

iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    kurwa co dzien jakas inna nowa sie tu anonsuje a ta jeszcze 35 nie skonczyła i juz ma 3je dzieci co to kurwa ma być?? wypierdalać
    Eyyy urazilas czyjes uczucia..Przypomniec ci paragraf???!!!???? 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5871 5872 5873 5874 5875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ