35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:90%publicznych wypowiedzi w internecie zahacza o jakies paragrafy...Znasz to??Znajdz mi czlowieka a znajdzie sie paragraf?
Tak samo ktos moze poczuc sie obrazony moja wypowiedzia , twoja o produkcji dzieci jak i ewki rozprawkach o katolikach zapatrzonych w Boga...
powinnam nagrode jako dostaćmoremi, Reni, iwcia77, HappyJo, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:90%publicznych wypowiedzi w internecie zahacza o jakies paragrafy...Znasz to??Znajdz mi czlowieka a znajdzie sie paragraf?
Tak samo ktos moze poczuc sie obrazony moja wypowiedzia , twoja o produkcji dzieic jak i ewki rozprawkach o katolikach zapatrzonych w Boga...iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Kapta, jestem karnistką. Ewki i moje wypowiedzi jak na razie są dalekie od ściganego ostatnio rasizmu, a prywatkę możesz mi zakładać (bo tylko to ewentualnie ktoś mogłby wykorzystać, chociaż nawet pod to nie da się podciągnąć wypowiedzi o produkcji). Za to Twoje wypowiedzi spokojnie pod 256 i 257 kk podpadają (nie wszystkie, część zaledwie). I zrozum, że to nie jest atak, tylko próba uświadomienia pewnych mechanizmów. Teraz ściga się za takie wypowiedzi umieszczane publicznie w sieci.
Powaznie
-
art. 257
Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Pod to podciagnie każda z naszych wypowiedzi,.,,Przeciez twoja produkcja do włoch mogl sie tez ktos poczuc urazonyEwka idzie siedziec za wysmiewanie sie z katolikow..... AA moja zniewaga polega na tym ,ze stwierdzilam ze wiekszosc znich siedzi na zasilkach w unii..No strasznie ich zniewazylam heheheh Normalnie nawoływałam do ich linczu
Morka nie rozsmieszaj mnie,.,,, -
nick nieaktualnyWitam, 35 lat kończę dopiero za pół roku... mam nadzieję, że mnie nie pogonicie:-). Mam już troje dzieci, ale dumamy z M. nad 4 (wiem, że od dumania się w ciąże nie zachodzi), miałam 3 cesarskie cięcia i stąd dylemat czy powinnam jeszcze myśleć o dziecku. Pozdrawiam
kkisia, iwcia77, moremi, Bozia3, malgos741, Iwone, anna maria, dorbie, Arwena lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
EwaT wrote:no kurwa nie masz sie czym chwalić
kkisia, iwcia77, moremi, Iwone, Mega, anna maria lubią tę wiadomość
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
Maredd wrote:nie chwalę się, ale nie mam problemu z kolorami skóry. Jestem dumna że mam takiego męża i nie ma znaczenia kolor jego skóry ale to jakim jest człowiekiem.
HappyJo, Mega lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny