Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    90%publicznych wypowiedzi w internecie zahacza o jakies paragrafy...Znasz to??Znajdz mi czlowieka a znajdzie sie paragraf? 8)
    Tak samo ktos moze poczuc sie obrazony moja wypowiedzia , twoja o produkcji dzieci jak i ewki rozprawkach o katolikach zapatrzonych w Boga...
    samą prawde o badziewiach napisałam
    powinnam nagrode jako dostać

moremi, Reni, iwcia77, HappyJo, Mega lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja juz nie mam siły sie denerwować. Ostatnio zuzylam cały zapas na 20 lat powiedzenia "wszystko bedzie dobrze" a jak bedzie to sie jeszcze okaże :-/
    Eh....
    no i co zrobisz jak nie bedzie?
    nic, bedziesz zyc dalej

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    samą prawde o badziewiach napisałam
    powinnam nagrode jako dostać
    Pewnie ci sie Jobel marzy???

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pewnie ci sie Jobel marzy???
    eee tam
    jobla mam juz od dawna

iwcia77, malgos741, HappyJo, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    90%publicznych wypowiedzi w internecie zahacza o jakies paragrafy...Znasz to??Znajdz mi czlowieka a znajdzie sie paragraf? 8)
    Tak samo ktos moze poczuc sie obrazony moja wypowiedzia , twoja o produkcji dzieic jak i ewki rozprawkach o katolikach zapatrzonych w Boga...
    Kapta, jestem karnistką. Ewki i moje wypowiedzi jak na razie są dalekie od ściganego ostatnio rasizmu, a prywatkę możesz mi zakładać (bo tylko to ewentualnie ktoś mogłby wykorzystać, chociaż nawet pod to nie da się podciągnąć wypowiedzi o produkcji). Za to Twoje wypowiedzi spokojnie pod 256 i 257 kk podpadają (nie wszystkie, część zaledwie). I zrozum, że to nie jest atak, tylko próba uświadomienia pewnych mechanizmów. Teraz ściga się za takie wypowiedzi umieszczane publicznie w sieci.

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kapta, jestem karnistką. Ewki i moje wypowiedzi jak na razie są dalekie od ściganego ostatnio rasizmu, a prywatkę możesz mi zakładać (bo tylko to ewentualnie ktoś mogłby wykorzystać, chociaż nawet pod to nie da się podciągnąć wypowiedzi o produkcji). Za to Twoje wypowiedzi spokojnie pod 256 i 257 kk podpadają (nie wszystkie, część zaledwie). I zrozum, że to nie jest atak, tylko próba uświadomienia pewnych mechanizmów. Teraz ściga się za takie wypowiedzi umieszczane publicznie w sieci.
    Powtorze , zwisa mi to 8) Powaznie 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    art. 257
    Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby,

podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Pod to podciagnie każda z naszych wypowiedzi,.,,Przeciez twoja produkcja do włoch mogl sie tez ktos poczuc urazony 8) Ewka idzie siedziec za wysmiewanie sie z katolikow..... AA moja zniewaga polega na tym ,ze stwierdzilam ze wiekszosc znich siedzi na zasilkach w unii..No strasznie ich zniewazylam heheheh Normalnie nawoływałam do ich linczu
    Morka nie rozsmieszaj mnie,.,,,

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    eee tam
    jobla mam juz od dawna
    No to co bys chciala w nagrode dostac????

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, 35 lat kończę dopiero za pół roku... mam nadzieję, że mnie nie pogonicie:-). Mam już troje dzieci, ale dumamy z M. nad 4 (wiem, że od dumania się w ciąże nie zachodzi), miałam 3 cesarskie cięcia i stąd dylemat czy powinnam jeszcze myśleć o dziecku. Pozdrawiam

nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Bozia3, malgos741, Iwone, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to co bys chciala w nagrode dostac????

serio?

śliczny domek na bawarskiej wsi :)

Reni, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

paszczakin, HappyJo, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    serio?

śliczny domek na bawarskiej wsi :)
    OOO widzisz bawaria jest piekna....

EwaT, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie powinnaś
    do widzenia
    No czemu ty dziewczyne na starcie palisz???No wezz sie jak Ty sie zachowujesz???

EwaT, Simba, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Maredd Przyjaciółka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    no kurwa nie masz sie czym chwalić ;)
    nie chwalę się, ale nie mam problemu z kolorami skóry. Jestem dumna że mam takiego męża i nie ma znaczenia kolor jego skóry ale to jakim jest człowiekiem.

nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Iwone, Mega, anna maria lubią tę wiadomość

dwie córeczki i...
    [*] aniołek 5tyg 2dni
    [*] aniołek 5tyg 6 dni
    [*] aniolek 10 tyg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dosyć dosadnie powiedziane...

• OvuFriend

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

HappyJo, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maredd wrote:
    nie chwalę się, ale nie mam problemu z kolorami skóry. Jestem dumna że mam takiego męża i nie ma znaczenia kolor jego skóry ale to jakim jest człowiekiem.
    No ciezko by ci bylo byuc z czarnoskorym jakbys miala problem z tym ,ze jest czarnoskory..Mysle ,ze zakrawałoby to na nonsens 8)

HappyJo, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • OvuFriend

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamatroji i Maredd witajcie :)

Ewka opanuj sie :P

iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    kurwa co dzien jakas inna nowa sie tu anonsuje a ta jeszcze 35 nie skonczyła i juz ma 3je dzieci co to kurwa ma być?? wypierdalać
    Eyyy urazilas czyjes uczucia..Przypomniec ci paragraf???!!!???? 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5871 5872 5873 5874 5875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ