35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie slyszalam o czyms takim ,moze lepiej do doktora sie udaj.Simba wrote:A mnie sie od wczoraj zrobiła bolesna i twarda torbiel, wielkości małego mydelka na lewej piersi. Będę wdzięczna jak któraś mi powie ze to normalne przed porodem...
Ja pierdole...wymiekam po po prostu -
kapturnica wrote:Nie przeczulona ale napisanie o produkcji dzieci do Wloch można róznie zinterpretowac.....
Teraz piszesz o adopcji to jednak jest roznica.....Co do adopcji poza Polske..To przeciez nie tylko do włoch dzieciaki sa adoptowane..Duzo idzie rowniez dzieciakow do niemiec .
A co do sterylizacji czy innych form antykoncepcji- tu sie z toba zgodze powwinna byc sterylizacja na życzenie jak i z powodow czysto socjalnych..Patoli powinno sie sterylizowac zarzadzeniem odgornym..Skoro nie potrafia dzieci wychowac to nie powinni ich miec ...A jak nie sterylizacja to wszelkiego rodzaju antykoncepcja za free dostepna na kazdym kroku
W drugim poście napisałam ogólnie, że za granicę.
Chodzi mi o to, że "produkcja" jest wszędzie. Ostatnio czytałam w szlachetnej paczce "dziwczyna lat 25, troje dzieci na utrzymaniu - 4, 3 lata i 10 miesięcy i czwarte w drodze". Ojca żadnego dzieciaka nie ma.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:A mnie sie od wczoraj zrobiła bolesna i twarda torbiel, wielkości małego mydelka na lewej piersi. Będę wdzięczna jak któraś mi powie ze to normalne przed porodem...
Ja pierdole...wymiekam po po prostupromoszka lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurcze mi sie takie cos robilo ale podczas karmienia piersia...Moze dziewczyny ci cos doradza bo nie wiem czy w ciazy mozna robic oklady z kapusty czy masaze wodne...Moze mleczna produkcja razy dwa ci sie zaczela????
moremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A niech ma i w sciekach...Mam takie zdanie i mam do niego prawo......Nikt nie zmusi mnie do tego by ich kochac czy chociazby tolerowac..
Zachod toleruje wszystko i jak widac i slychac coraz czesciej zaczyna za to płacic słona kare....
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Tjaaaaa....wlasnie to staram sobie wmówić..
Konsystencja piersi powinna być jednorodna, podobna do rozluźnionego pośladka. Piersi kobiet, które nie karmiły, mają strukturę bardziej niejednorodną, z wyczuwalnymi grudkami tkanki tłuszczowej i gruczołowej. Ważny jest również kształt otoczki (może być owalna, okrągła lub nieregularna). Brodawka bywa cylindryczna, stożkowa, jak beczułka lub lejek. Górna powierzchnia brodawki może być gładka, pofałdowana, z małymi bruzdkami, przypominającymi kształtem litery C lub H. Niekiedy widoczne są w niej otworki przewodów gruczołowych. Brodawki, podobnie jak piersi, bywają skierowane na zewnątrz, ułożone centralnie lub niesymetrycznie. Nie jest to ani problem zdrowotny, ani defekt kosmetyczny.
Większość zgrubień, które wyczuwasz pod palcami, wiąże się z prawidłowym rozwojem piersi i zmianami, jakim podlegają one w ciągu całego życia kobiety, czyli w okresie dojrzewania, pełnej aktywności płciowej, ciąży, karmienia dziecka i powolnego przekwitania. Na każdym z tych etapów piersi są nieco inne, podobnie jak i w poszczególnych fazach cyklu.
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/choroby-kobiece/piersi-spokojnie-to-tylko-guzek_35845.html
Simba mysle ,ze to ma wlasnie zwiazek ze zmiana piersi , ktore zaczynaja sie rpzygotowywac do karmienia....
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Poznaj swoje piersi, czyli co jest normą
Konsystencja piersi powinna być jednorodna, podobna do rozluźnionego pośladka. Piersi kobiet, które nie karmiły, mają strukturę bardziej niejednorodną, z wyczuwalnymi grudkami tkanki tłuszczowej i gruczołowej. Ważny jest również kształt otoczki (może być owalna, okrągła lub nieregularna). Brodawka bywa cylindryczna, stożkowa, jak beczułka lub lejek. Górna powierzchnia brodawki może być gładka, pofałdowana, z małymi bruzdkami, przypominającymi kształtem litery C lub H. Niekiedy widoczne są w niej otworki przewodów gruczołowych. Brodawki, podobnie jak piersi, bywają skierowane na zewnątrz, ułożone centralnie lub niesymetrycznie. Nie jest to ani problem zdrowotny, ani defekt kosmetyczny.
Większość zgrubień, które wyczuwasz pod palcami, wiąże się z prawidłowym rozwojem piersi i zmianami, jakim podlegają one w ciągu całego życia kobiety, czyli w okresie dojrzewania, pełnej aktywności płciowej, ciąży, karmienia dziecka i powolnego przekwitania. Na każdym z tych etapów piersi są nieco inne, podobnie jak i w poszczególnych fazach cyklu.
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/choroby-kobiece/piersi-spokojnie-to-tylko-guzek_35845.html
Simba mysle ,ze to ma wlasnie zwiazek ze zmiana piersi , ktore zaczynaja sie rpzygotowywac do karmienia....iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
mamy już jedną forumową czekoladkę
ciekawe co u Iwki i jej dziecka
dziewczyny prawie wirtualnie zacałowały malucha
Maredd wrote:Mój mąź jest czarny lolWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 21:56
moremi, kkisia, iwcia77, HappyJo, Mega, anna maria, Arwena lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No nie bardzo
-
anna maria wrote:nie denerwuj sie moze to Jakis gruczol mleczny,wszystko bedzie dobrze:-)
Eh....anna maria lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Kapta, ale publicznie część Twoich wypowiedzi zahacza o przestępstwo. Gazet nie czytasz?
Tak samo ktos moze poczuc sie obrazony moja wypowiedzia , twoja o produkcji dzieci jak i ewki rozprawkach o katolikach zapatrzonych w Boga...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 21:59