35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
myślę, że warto zrobić printskrina
HappyJo wrote:Masz rację, ale jak im się zwróci uwagę i każe zapłacić, to usuną zdjęcie i uważają, że posprawie. Zresztą myślę, że oni liczą na to, że autor zdjęcia się nie zorientuje.
Niestety w naszym państwie prawo to jedno, a życie to drugie. Ostatnio to już chyba nic mnie nie zaskoczy...moremi, HappyJo, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
mnie rozwaliła fota śluzu z prośbą o opis
powaliło mnie
moremi, HappyJo, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Kapta, po lutce muszę wkładki wymieniać trzy razy dziennie, a bez majtek nie ma mowy, żeby chodzić.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Kapta, po lutce muszę wkładki wymieniać trzy razy dziennie, a bez majtek nie ma mowy, żeby chodzić.
HappyJo, iwcia77, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:10 post
https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/sluz,2833,1.htmlReni, malgos741, kkisia, iwcia77, HappyJo, Mega lubią tę wiadomość
-
taka z wziernikiem
czy moja wedżajna jest już zasiniona
kapturnica wrote:jprdole...Dobrze ,że nie jem nic....Jeszcze chwila i laski beda dodawac zdjecia wagin 2 dni po stosunku z dopiskiem czy moja dziura wskazuje na to ,że już zaciażyłam??kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, HappyJo, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:po lutce...a laska bez lutki w płodniaki leje po podłodze..Myslisz ,że mozna az tak??Bo może ona ma nietrzymanie moczu a mysli ,że wodnisty sluz
iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Dla mnie ma zajebiste znaczenie .Bo niedlugo biały w Europie bedzie jak eksponat w muzeum..Rzadki okaz ...
a ty ile dzieci napłodziłaś?
jest tu jaka czarna na tym forum? mie, bo one rodza wczesnie i dużo
kurwaReni, moremi, Simba, iwcia77, HappyJo, Mega lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:aha
a ty ile dzieci napłodziłaś?
jest tu jaka czarna na tym forum? mie, bo one rodza wczesnie i dużo
kurwa
No kurwa przeciez sie staram napłodzic wiecej!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 21:14
Simba, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość