35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA czy to jakieś przestępstwo mieć 3 dzieci przed 35 rokiem życia? bo nie rozumiem tego oburzenia i tych niestety prostackich i wulgarnych komentarzy. Poczułam się mega zażenowana i trochę mi smutno przez takie powitanie. Szkoda.
Iwone, dorbie, Arwena lubią tę wiadomość
-
Mnie również, ale jak widać, niektóre kobiety są zgorzkniałe z zazdrości i braku posiadania dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 22:21
mamatrojki lubi tę wiadomość
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
mamatrojki wrote:Witam, 35 lat kończę dopiero za pół roku... mam nadzieję, że mnie nie pogonicie:-). Mam już troje dzieci, ale dumamy z M. nad 4 (wiem, że od dumania się w ciąże nie zachodzi), miałam 3 cesarskie cięcia i stąd dylemat czy powinnam jeszcze myśleć o dziecku. Pozdrawiam
moremi, kkisia, Iwone, Mega, anna maria lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
mamatrojki wrote:A czy to jakieś przestępstwo mieć 3 dzieci przed 35 rokiem życia? bo nie rozumiem tego oburzenia i tych niestety prostackich i wulgarnych komentarzy. Poczułam się mega zażenowana i trochę mi smutno przez takie powitanie. Szkoda.
poza tym to jest forum 35plus tak? więc czego tu szukasz? wpierdol?Mega lubi tę wiadomość
-
Maredd czytałaś forum ..nikt Cię nie atakuje..
masz rację i nie przejmuj się.. podpuszczają Cię
Maredd wrote:nie chwalę się, ale nie mam problemu z kolorami skóry. Jestem dumna że mam takiego męża i nie ma znaczenia kolor jego skóry ale to jakim jest człowiekiem.iwcia77, moremi, kkisia, HappyJo, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
witaj mama3
chodzi o to, że jak się zastanawiasz to daj sobie spokój.. tu jest walka o dziecko, front jak na wojnie
więc jeśli chcesz dziecko i będziesz się starać dobrze trafiłaś
mamatrojki wrote:Dosyć dosadnie powiedziane...kkisia, moremi, Simba, iwcia77, HappyJo, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:tak przestępstwo
poza tym to jest forum 35plus tak? więc czego tu szukasz? wpierdol?
To czemu nie piszesz na forach 40+? z tego co doczytałam 35 lat już jakiś czas temu skończyłaś i ja nie robię z tego powodu problemu. Będziemy się licytować kto ma prawo pisać na publicznym forum?nie bądź śmieszna... bo straszna już jesteś
-
aż się przeżegnałam
Ewka!EwaT wrote:kurwa co dzien jakas inna nowa sie tu anonsuje a ta jeszcze 35 nie skonczyła i juz ma 3je dzieci co to kurwa ma być?? wypierdalaćEwaT, moremi, kapturnica, kkisia, Simba, slash, Iwone, Mega, Arwena lubią tę wiadomość