35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Bursztyn gdzie jest Bursztym i Bozia i Polar..dajce Caffe co tu się dzieje
Od dłuższego czasu mam wrażenie, że nie dopuszcza się tu nowych osób...a może niepotrzebnie? Kisimy się tu we własnych smrodkach - nowe osoby mogłyby wiele nowego wnieść...
Ja po tekstach powitalnych na pewno nie miałabym ochoty tu dłużej zostać niż 5 minut..
Przestały mnie bawić wulgarne testy...
Dzisiejszy występ tym bardziej...
Reni, moremi, kkisia, Iwone, Simba, malgos741, ania.g, iwcia77, slash, HappyJo, caffe, Mega, anna maria, gosia7122, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
to co jest w jego składzie, że laski chodzą nabuzowane??
to ja zostanę przy Ojca Sroki jajachEwaT wrote:wszystko ten inofolic kurwa
i kto mi go doradzał??!EwaT, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale ja cie nie atakuje.Morka wyluzuj szelki....Probuje pokazac ci ,ze wszedzie mozna szukac powodu do naruszen paragrafow. I jak sie chce tosie go znajdzie ...
Ps, czy ty mi grozisz ?Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Jestem i czytam...
Od dłuższego czasu mam wrażenie, że nie dopuszcza się tu nowych osób...a może niepotrzebnie? Kisimy się tu we własnych smrodkach - nowe osoby mogłyby wiele nowego wnieść...
Ja po tekstach powitalnych na pewno nie miałabym ochoty tu dłużej zostać niż 5 minut..
wiele nowego smrodku -
nick nieaktualny
-
Ale faktycznie trochę sie parszywie zrobiło.
Reni, kapturnica, kkisia, iwcia77, moremi, Iwone, HappyJo, Mega, dorbie, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:ale tam nie ma żadnych paragrafów. Na siłę można pod prywatki podpiąć, albo wykroczenie. Nie pisałam, że wszystkie Twoje wypowiedzi są obraźliwe, ale pamiętam te o asfaltach i ruskach. Przytaczać nie będę.
Ide pisać pozwaReni, kapturnica, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
każda z nas to przeszła..mamy już przeciwciała
nie zrażaj sięmamatrojki wrote:To powodzenia życzę. Może załóż osobny wątek i tam pluj jademSimba, kapturnica, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia masz całkowitą rację, a dzisiejszy występ Ewki to przesada...Bozia3, Iwone, caffe, dorbie, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:ale tam nie ma żadnych paragrafów. Na siłę można pod prywatki podpiąć, albo wykroczenie. Nie pisałam, że wszystkie Twoje wypowiedzi są obraźliwe, ale pamiętam te o asfaltach i ruskach. Przytaczać nie będę.
AAAA No tak asfalt... Pamietam,ze pierwszy raz to słowo uslyszalam od niemca jak nie wiedzial jak po angielsku powiedziec murzyn..Goscnie znał zbyt dobrze angielskiego.......I tak jakos sie mi przykleilo ze czarny kojarzy mi sie z asfaltem, moze przez odcien..My jestesmy białasy..Myslisz , nie spinaj sie pisze powaznie ze czarnoskory obraza sie za asfalta a bialy za białasa ???
A jesli chodzi o ruskich..Sama wiesz ,ze byla tu dłuzsza rozmowa i w potocznej , polskiej mowie uzywa sie slowa rusek a nie rosjanin..Tak jak ja na anglikow nie mowie anglicy tylko angole.
To tak jakby żyd obrazil sie za to ,ze ktos powie do niego ,ze jest zydem
Mysle ,ze poki do kogos bezposrednio nie uzywam wulgaryzmow , nie nawołuje do nienawisci rasowej to moj rasizm nie wymyka sie spod kontrolingu... -
nick nieaktualnyReni wrote:mamatrojki czy już coś zaczęłaś robić w kieunku? zajścia? jakieś badania? a może mąż?
Wizyta podstawowa u ginekologa tz. przegląd podwozia i usg. Krótka pogadanka z doktorem na temat 4 cesarki (poród naturalny nie wchodzi w rachubę, to tyle. Na żadne inne badanie mnie nie skierował bo powiedział, że nie ma sensu.malgos741, kkisia, iwcia77, Iwone, dorbie lubią tę wiadomość