X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn gdzie jest Bursztym i Bozia i Polar..dajce Caffe co tu się dzieje
    Jestem i czytam...:) Od dłuższego czasu mam wrażenie, że nie dopuszcza się tu nowych osób...a może niepotrzebnie? Kisimy się tu we własnych smrodkach - nowe osoby mogłyby wiele nowego wnieść...
    Ja po tekstach powitalnych na pewno nie miałabym ochoty tu dłużej zostać niż 5 minut..
    Przestały mnie bawić wulgarne testy...
    Dzisiejszy występ tym bardziej...

Reni, moremi, kkisia, Iwone, Simba, malgos741, ania.g, iwcia77, slash, HappyJo, caffe, Mega, anna maria, gosia7122, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to co jest w jego składzie, że laski chodzą nabuzowane??
    to ja zostanę przy Ojca Sroki jajach
    EwaT wrote:
    wszystko ten inofolic kurwa
    i kto mi go doradzał??!

EwaT, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    Czyli już się nie stara:-)

jakbym sie nie starała to bym tu nie siedziała i nie czytała twoich rzygowin oślico

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki czy już coś zaczęłaś robić w kieunku? zajścia? jakieś badania? a może mąż?

dorbie lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale ja cie nie atakuje.Morka wyluzuj szelki....Probuje pokazac ci ,ze wszedzie mozna szukac powodu do naruszen paragrafow. I jak sie chce tosie go znajdzie ...
    Ps, czy ty mi grozisz ? 8)
    ale tam nie ma żadnych paragrafów. Na siłę można pod prywatki podpiąć, albo wykroczenie. Nie pisałam, że wszystkie Twoje wypowiedzi są obraźliwe, ale pamiętam te o asfaltach i ruskach. Przytaczać nie będę.

Simba, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jestem i czytam...:) Od dłuższego czasu mam wrażenie, że nie dopuszcza się tu nowych osób...a może niepotrzebnie? Kisimy się tu we własnych smrodkach - nowe osoby mogłyby wiele nowego wnieść...
    Ja po tekstach powitalnych na pewno nie miałabym ochoty tu dłużej zostać niż 5 minut..
    jasne
    wiele nowego smrodku

• EwaT Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mamatrojki czy już coś zaczęłaś robić w kieunku? zajścia? jakieś badania? a może mąż?
    a nie widać psze pani? zapisała sie do naszej klasy

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jakbym sie nie starała to bym tu nie siedziała i nie czytała twoich rzygowin oślico

To powodzenia życzę. Może załóż osobny wątek i tam pluj jadem :-)

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na dzisiaj mi wystarczy

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b12b9d15b2d3.jpg

dobranoc

EwaT, Simba, kapturnica, kkisia, iwcia77, moremi, caffe, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Czasem jest przecież miło. ZGretka jest nowa, i ta no, Happymeal, taki dzien moze....
    Ale faktycznie trochę sie parszywie zrobiło.
    image.jpg

Reni, kapturnica, kkisia, iwcia77, moremi, Iwone, HappyJo, Mega, dorbie, gosia7122 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i Dorbie sobie radzi :-)

Simba, kapturnica, kkisia, iwcia77, moremi, Mega, dorbie lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    ale tam nie ma żadnych paragrafów. Na siłę można pod prywatki podpiąć, albo wykroczenie. Nie pisałam, że wszystkie Twoje wypowiedzi są obraźliwe, ale pamiętam te o asfaltach i ruskach. Przytaczać nie będę.
    O wlasnie o ruskach, o ruskach!!
    Ide pisać pozwa

Reni, kapturnica, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każda z nas to przeszła..mamy już przeciwciała :-)
    nie zrażaj się
    mamatrojki wrote:
    To powodzenia życzę. Może załóż osobny wątek i tam pluj jadem :-)

Simba, kapturnica, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Bozia masz całkowitą rację, a dzisiejszy występ Ewki to przesada...

Bozia3, Iwone, caffe, dorbie, Arwena lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gupek przecież przepraszałam już
    i w stopy żem całowała i takie tam
    Simba wrote:
    O wlasnie o ruskach, o ruskach!!
    Ide pisać pozwa

kapturnica, Simba, kkisia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

AAAA No tak asfalt... Pamietam,ze pierwszy raz to słowo uslyszalam od niemca jak nie wiedzial jak po angielsku powiedziec murzyn..Goscnie znał zbyt dobrze angielskiego.......I tak jakos sie mi przykleilo ze czarny kojarzy mi sie z asfaltem, moze przez odcien..My jestesmy białasy..Myslisz , nie spinaj sie pisze powaznie ze czarnoskory obraza sie za asfalta a bialy za białasa ???
    A jesli chodzi o ruskich..Sama wiesz ,ze byla tu dłuzsza rozmowa i w potocznej , polskiej mowie uzywa sie slowa rusek a nie rosjanin..Tak jak ja na anglikow nie mowie anglicy tylko angole.
    To tak jakby żyd obrazil sie za to ,ze ktos powie do niego ,ze jest zydem 8)

Mysle ,ze poki do kogos bezposrednio nie uzywam wulgaryzmow , nie nawołuje do nienawisci rasowej to moj rasizm nie wymyka sie spod kontrolingu...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    każda z nas to przeszła..mamy już przeciwciała :-)
    nie zrażaj się
    Pod toksoplazmoza jest wirus A. - co miesiąc sie sprawdza Igg i Igm czy jakoś tam

Reni, moremi, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Wizyta podstawowa u ginekologa tz. przegląd podwozia i usg. Krótka pogadanka z doktorem na temat 4 cesarki (poród naturalny nie wchodzi w rachubę, to tyle. Na żadne inne badanie mnie nie skierował bo powiedział, że nie ma sensu.

malgos741, kkisia, iwcia77, Iwone, dorbie lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już chyba wolę jak gadacie o chlebkach z masełkiem

Simba, malgos741, kkisia, moremi, HappyJo, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    gupek przecież przepraszałam już
    i w stopy żem całowała i takie tam
    Ty tak, ale przed Kapta jeszcze ta droga przez skruchę :)

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 5874 5875 5876 5877 5878 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ