35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:AAAA No tak asfalt... Pamietam,ze pierwszy raz to słowo uslyszalam od niemca jak nie wiedzial jak po angielsku powiedziec murzyn..Goscnie znał zbyt dobrze angielskiego.......I tak jakos sie mi przykleilo ze czarny kojarzy mi sie z asfaltem, moze przez odcien..My jestesmy białasy..Myslisz , nie spinaj sie pisze powaznie ze czarnoskory obraza sie za asfalta a bialy za białasa ???
A jesli chodzi o ruskich..Sama wiesz ,ze byla tu dłuzsza rozmowa i w potocznej , polskiej mowie uzywa sie slowa rusek a nie rosjanin..Tak jak ja na anglikow nie mowie anglicy tylko angole.
To tak jakby żyd obrazil sie za to ,ze ktos powie do niego ,ze jest zydem
Mysle ,ze poki do kogos bezposrednio nie uzywam wulgaryzmow , nie nawołuje do nienawisci rasowej to moj rasizm nie wymyka sie spod kontrolingu... -
Simba wrote:Ty tak, ale przed Kapta jeszcze ta droga przez skruchę
Simba no wezzz bedziesz matka musisz umiec wybaczac
malgos741 lubi tę wiadomość
-
witam stare baby jagi
witam nowe - Maredd i mamatrojki i apeluje o nie zrazanie sie do forum 35+ zbyt szybko
Padam na cyce, chcialam sie tylko przywitac i napisac ze kompletnie pochlania mnie wicie gniazda, dlatego mniej sie udzielam, ale doczytuje na biezacoSimba, Bozia3, kkisia, moremi, Iwone, HappyJo, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:twój rasizm to jes w ogóle smiech na sali więc nawet nie eksponuj
Dzieki kurwa !!!..Ide w pizdu do kartona i zamkne sie w chuj na 4spusty!!!EwaT lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Eyyy noo..Przeca wyjasnialysmy jak dobrze pamietam z paszczaczkiem ,ze w mowie potocznej sie tak moiw bo sa ruskie pierogi a nie rosyjskie , to sie mowi ruscy
Simba no wezzz bedziesz matka musisz umiec wybaczac
A wasze wyjaśnienia owszem przyjęłam do wiadomości co nie znaczy ze sie z nimi zgadzamkapturnica, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
to ja się wyżalę, dzis miałam wizytę i dupa blada z tego cyklu bedzie bo jajca mi nie urosły a miałam zrobić iui, mamy starać się naturalnie... czy ja zawsze mam pod górkę, tamten cykl do dupy i ten cykl do dupy a miała być zielona kropka.
Iwone, mamatrojki, Bozia3, dorbie lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:to ja się wyżalę, dzis miałam wizytę i dupa blada z tego cyklu bedzie bo jajca mi nie urosły a miałam zrobić iui, mamy starać się naturalnie... czy ja zawsze mam pod górkę, tamten cykl do dupy i ten cykl do dupy a miała być zielona kropka.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:to ja się wyżalę, dzis miałam wizytę i dupa blada z tego cyklu bedzie bo jajca mi nie urosły a miałam zrobić iui, mamy starać się naturalnie... czy ja zawsze mam pod górkę, tamten cykl do dupy i ten cykl do dupy a miała być zielona kropka.
i glowa do gory
malgos741, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość