35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
W robocie dzisiaj byłam...
witam nowe dziewczyny, nooo powitanie było... nie dajta się
idę się poprzytulać do małego po całym dniuiwcia77, Iwone, moremi, Mega, gretka, kapturnica, Bozia3, malgos741, kkisia, gosia7122, Arwena, Niuta lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:W robocie dzisiaj byłam...
witam nowe dziewczyny, nooo powitanie było... nie dajta się
idę się poprzytulać do małego po całym dniuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 23:55
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:aaa to spoko
co jakiś czas tak tu jest, no i właśnie trafiłaś na ten "cojakiśczas"
Jak w pracy? O której to się do domu wraca?caffe, iwcia77, Simba, Mega, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki wrote:Witam, 35 lat kończę dopiero za pół roku... mam nadzieję, że mnie nie pogonicie:-). Mam już troje dzieci, ale dumamy z M. nad 4 (wiem, że od dumania się w ciąże nie zachodzi), miałam 3 cesarskie cięcia i stąd dylemat czy powinnam jeszcze myśleć o dziecku. Pozdrawiam
Witaj mamatrojkiW jakim wieku masz dzieci?
-
nick nieaktualny
-
Nie mam jeszcze opiekunki. Przez najbliższe dwa tygodnie moja mama się małym będzie zajmowała. Dzisiaj był bardzo zadowolony jak wróciłam
on w ogóle jest bardzo grzeczny, więc problemu nie było no i nie zauważył, że mnie nie ma
Z pracy wróciłam wcześniej, ale musiałam się nim nacieszyćNo i żeby coś napisać to trzeba był nadrobić to co żeście napłodziły, a dzień miałyście płodny
Iwone, iwcia77, moremi, Mega, kapturnica, malgos741, kkisia, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też chcę czwórkę, ale musiałabym chyba dwójkami rodzić, żeby zdążyć
Robię co mogę.
Dobranociwcia77, Iwone, caffe, Mega, malgos741, kkisia, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!