X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    przydaloby sie, ale tak mi sie czas przestawil , ze do 2 buszuje a rano wstaje ok 12 :(

To już dla Ciebie ostatnia prosta przed porodem, ja też na tym etapie w ciąży miałam problemy ze spaniem.

iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    To już dla Ciebie ostatnia prosta przed porodem, ja też na tym etapie w ciąży miałam problemy ze spaniem.
    do tego bardzo mnie zebra bola jak sie poloze...od kilku dni spie na pol siedzaco :(, bo inaczej nie daje rady...mam 2 rogale do spania - dzieki bogu !

mamatrojki, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 01:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpij na lewym boku, jest lepszy przepływ krwi w pępowinie i łożysku, mi pomagało spanie z poduszką między nogami, współczuje Ci znam ten ból, jak żadna pozycja do spania nie pasuje.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    Śpij na lewym boku, jest lepszy przepływ krwi w pępowinie i łożysku, mi pomagało spanie z poduszką między nogami, współczuje Ci znam ten ból, jak żadna pozycja do spania nie pasuje.
    dokladnie tak spie- na lewo i rogal miedzy nogami + 2 poduszki i maly rogal pod plecy :)

mamatrojki, moremi, Mega, dorbie, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super :-) ja jednak jestem zaprawiona w bojach i chętnie podpowiem i podzielę się swoją wiedzą :-)

iwcia77, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    No to super :-) ja jednak jestem zaprawiona w bojach i chętnie podpowiem i podzielę się swoją wiedzą :-)
    no ja Ci powiem , ze ciaza to dla mnie najpiekniejszy okres w zyciu i zaluje , ze sie skonczy niedlugo :(

Mega, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie żałuj:-) niedługo powitasz maleństwo, ja też fajnie wspominam wszystkie moje 3 ciąże.

iwcia77, Mega, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    nie żałuj:-) niedługo powitasz maleństwo, ja też fajnie wspominam wszystkie moje 3 ciąże.
    tylko, ze ja sie zaczynam bac porodu- to ten etap :-O

mamatrojki lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 01:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No domyślam się, że to o to chodzi, pewnie najchętniej odwlekłabyś ten moment, strach jest naturalnym uczuciem, boisz się niewiadomej bo to Twój 1 poród, pewnie boisz się też bólu. Staraj się nie nakręcać i broń boże nie słuchaj często koloryzowanych opowieści o porodach, będzie z Tobą ktoś w trakcie porodu? np.mąż

iwcia77, Mega, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    No domyślam się, że to o to chodzi, pewnie najchętniej odwlekłabyś ten moment, strach jest naturalnym uczuciem, boisz się niewiadomej bo to Twój 1 poród, pewnie boisz się też bólu. Staraj się nie nakręcać i broń boże nie słuchaj często koloryzowanych opowieści o porodach, będzie z Tobą ktoś w trakcie porodu? np.mąż
    nie wiem, na razie nie chce nikogo przy porodzie- tylko polozna i lekarz...ale nie wiem czy potem jak nadejdzie ten moment to moze mi sie odwidzi :)

Mega lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Kawa z ekspresu raz. Komuś jeszcze?

No i gdzie jest Wacia? Bursztyn?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 06:49

anna maria, Simba, Mega, iwcia77, malgos741, Iwone, kkisia, Bursztyn, HappyJo lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gretka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-) widze ze sie wczoraj dzialo, niby nic dzien powszedni- a tu cisza i coz bomba wybuchla wieczorem...
    witam nowe kolezanki, mam nadzieje dalej bedzie lepiej, w koncu grudzien swiateczny nastroj powinno byc przyjemniej
    gratulacje ciazy- moremi widzisz- pisalam ze grudzien miesiac cudow- i prosze juz pierwszego jest :-) oby tak dalej....
    Ja tam nie wiem co z tym inofolikiem, mnie tylko wariuja jajcory ;-)
    No wlasnie gdzie Wacia, znowu bedzie afera ze za malo wspomniana...
    godzinka i musze sie zbierac- podgladanie jajcorow dzis :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 07:30

kapturnica, Mega, moremi, iwcia77, malgos741, Iwone, kkisia, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

gretka
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam my z Helka tez juz aktywne:-)

kapturnica, Mega, moremi, dorbie, iwcia77, malgos741, Iwone, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloł = zimno , ciemno i ogólnie ciężko sie wstaje...Tak poza tym , to zaczynam sie bac czy zażywać inofem ;D Moj zjedzie to co?To go zamorduje czy zajade :P
    Milego dzionka :)

Mega, gretka, iwcia77, malgos741, Iwone, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Kawa z ekspresu raz. Komuś jeszcze?

No i gdzie jest Wacia? Bursztyn?
    Ja poproszę ;)
    Dzien dobry :) ale zimnica

moremi, iwcia77, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka moj wykres co miesiąc mnie zadziwia, jeszcze mi sie nie zdarzyły 3 dni jednakowej temperatury, aż sprawdzałam czy sie termometr nie zawiesił ;)

dorbie, moremi, iwcia77, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Kurka moj wykres co miesiąc mnie zadziwia, jeszcze mi sie nie zdarzyły 3 dni jednakowej temperatury, aż sprawdzałam czy sie termometr nie zawiesił ;)
    Mega ja też własnie się sobie dziwię, u mnie oscyluje miedzy 36,34 a 36,38, dziwne jakieś

Hello wszystkim!

gretka, Mega, iwcia77, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam.

Wacia żyje tylko nie miała internetów.
    Podglądałam Was cały czas.

Witam nowy narybek :-)

dziewczyny nie poddawajcie się tu może nie zawsze jest miło ale jest ciekawie

Wy tak na serio myślicie że ja się fochnęłam za brak wspomnień????

Przecież to był zart , specjalnie taką gebę wstawiłam ;-)
    a wy z juz, ze afera od razu...:-)

a swoją droga to taka abstynencja od forum dobrze robi....

Miłego dnia.

kapturnica, Mega, dorbie, moremi, iwcia77, malgos741, Iwone, kkisia, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gudmorning klas

przewietrzona sala?

moremi, kapturnica, anna maria, Simba, iwcia77, kkisia, Bursztyn, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia czytała Pinokia???
    macduska wrote:

a swoją droga to taka abstynencja od forum dobrze robi....

Miłego dnia.

iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 5879 5880 5881 5882 5883 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ