35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki wrote:To już dla Ciebie ostatnia prosta przed porodem, ja też na tym etapie w ciąży miałam problemy ze spaniem.
, bo inaczej nie daje rady...mam 2 rogale do spania - dzieki bogu !
mamatrojki, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki wrote:Śpij na lewym boku, jest lepszy przepływ krwi w pępowinie i łożysku, mi pomagało spanie z poduszką między nogami, współczuje Ci znam ten ból, jak żadna pozycja do spania nie pasuje.
mamatrojki, moremi, Mega, dorbie, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki wrote:No to super
ja jednak jestem zaprawiona w bojach i chętnie podpowiem i podzielę się swoją wiedzą
Mega, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo domyślam się, że to o to chodzi, pewnie najchętniej odwlekłabyś ten moment, strach jest naturalnym uczuciem, boisz się niewiadomej bo to Twój 1 poród, pewnie boisz się też bólu. Staraj się nie nakręcać i broń boże nie słuchaj często koloryzowanych opowieści o porodach, będzie z Tobą ktoś w trakcie porodu? np.mąż
iwcia77, Mega, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość
-
mamatrojki wrote:No domyślam się, że to o to chodzi, pewnie najchętniej odwlekłabyś ten moment, strach jest naturalnym uczuciem, boisz się niewiadomej bo to Twój 1 poród, pewnie boisz się też bólu. Staraj się nie nakręcać i broń boże nie słuchaj często koloryzowanych opowieści o porodach, będzie z Tobą ktoś w trakcie porodu? np.mąż
Mega lubi tę wiadomość
-
Bry
Kawa z ekspresu raz. Komuś jeszcze?
No i gdzie jest Wacia? Bursztyn?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 06:49
anna maria, Simba, Mega, iwcia77, malgos741, Iwone, kkisia, Bursztyn, HappyJo lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry
widze ze sie wczoraj dzialo, niby nic dzien powszedni- a tu cisza i coz bomba wybuchla wieczorem...
witam nowe kolezanki, mam nadzieje dalej bedzie lepiej, w koncu grudzien swiateczny nastroj powinno byc przyjemniej
gratulacje ciazy- moremi widzisz- pisalam ze grudzien miesiac cudow- i prosze juz pierwszego jestoby tak dalej....
Ja tam nie wiem co z tym inofolikiem, mnie tylko wariuja jajcory
No wlasnie gdzie Wacia, znowu bedzie afera ze za malo wspomniana...
godzinka i musze sie zbierac- podgladanie jajcorow dzisWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 07:30
kapturnica, Mega, moremi, iwcia77, malgos741, Iwone, kkisia, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
gretka -
moremi wrote:Bry
Kawa z ekspresu raz. Komuś jeszcze?
No i gdzie jest Wacia? Bursztyn?
Dzien dobryale zimnica
moremi, iwcia77, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kurka moj wykres co miesiąc mnie zadziwia, jeszcze mi sie nie zdarzyły 3 dni jednakowej temperatury, aż sprawdzałam czy sie termometr nie zawiesił
dorbie, moremi, iwcia77, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Kurka moj wykres co miesiąc mnie zadziwia, jeszcze mi sie nie zdarzyły 3 dni jednakowej temperatury, aż sprawdzałam czy sie termometr nie zawiesił
Hello wszystkim!gretka, Mega, iwcia77, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam witam.
Wacia żyje tylko nie miała internetów.
Podglądałam Was cały czas.
Witam nowy narybek
dziewczyny nie poddawajcie się tu może nie zawsze jest miło ale jest ciekawie
Wy tak na serio myślicie że ja się fochnęłam za brak wspomnień????
Przecież to był zart , specjalnie taką gebę wstawiłam
a wy z juz, ze afera od razu...
a swoją droga to taka abstynencja od forum dobrze robi....
Miłego dnia.kapturnica, Mega, dorbie, moremi, iwcia77, malgos741, Iwone, kkisia, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość