35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe koleżanki, ale miałyście powitanie
która to pisała ze nudno i kij by sie przydał? Dowaliło niezłym drągiem,
Melduje ze biurko całe skręcone, dziec zadowolony....a ja kręgosłup czuje z każda najmniejsza chrząstka w odcinku lędźwiowym...masakra
Malgoscaffe, mamatrojki, iwcia77, Simba, moremi, kapturnica, malgos741, Iwone, kkisia, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
mamatrojki wrote:Dobranoc
muszę lekturę forum nadrobić
jestem na 1177 str... jeszcze nie znam Waszych historii dokładnie.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
No tak, dobrnęłam z czytaniem do konca i nikogo nie ma...wiem ze pora pozna i takie tam, ale zaraz zacznę wąchać stopy jak Reni
iwcia77, moremi, Reni, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:az zalukalam z ciekawosci
HappyJo - to ty tam lecisz???..jak tak to zazdroszcze odwagi , bo ja bym sie osrala ( no instruktora tez)
tez bym była usrana po pachy
mam lek wysokości.... W życiu bym sie nie odważyła skakać ze spadochronem czy inne...
iwcia77, Iwone, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość
-
mamatrojki wrote:Dziś już chyba nie dam rady, jakoś na raty muszę
wszyscy w domu już śpią, ja o 18 chlapnęłam kawę i pewnie się pomęczę z zasypianiem
masakra.
co ja gadam, sama pije rozpuszczalna
iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Tylko pamiętaj, nie pij rozpuszczalnej - to samo zuo!
co ja gadam, sama pije rozpuszczalna
Ja mam taką fajną kawiarkę, która kiedyś przywiozłam z Włoch i fajna kawa z niej wychodzi, mocna :-)i lubię jak kawa jest świeżo zmielona przed parzeniem
iwcia77, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki wrote:Ja mam taką fajną kawiarkę, która kiedyś przywiozłam z Włoch i fajna kawa z niej wychodzi, mocna :-)i lubię jak kawa jest świeżo zmielona przed parzeniem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fdd305cb7d5.jpgmoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny