35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Gudmorning klas
Czy Panią nie bolą cycki? Jak się Pani czuje jako ciężarna?Reni, Simba, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
jakoś wyjątkowo dobrze znoszę tę ciążęmoremi wrote:Dzien dobry Pani!
Czy Panią nie bolą cycki? Jak się Pani czuje jako ciężarna?anna maria, moremi, dorbie, Simba, iwcia77, Bozia3, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
dzin dobry.. to zescie wczoraj pojechaly, nono..
ja juz w pracy, oszukalam system dzis i sniadanie zjadlam w biurze- ha- moze mi pociag z powodowaniem mdlosci naskoczyc!dorbie, Reni, Simba, moremi, iwcia77, kkisia, anna maria, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8331e08118e9.jpg
paszczakin wrote:dzin dobry.. to zescie wczoraj pojechaly, nono..
ja juz w pracy, oszukalam system dzis i sniadanie zjadlam w biurze- ha- moze mi pociag z powodowaniem mdlosci naskoczyc!Simba, moremi, iwcia77, Bozia3, kkisia, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Idę odebrać nagrodę. Wygrałam dla fabryki swej. O!
Dzień dobry i mam nadzieje, ze dzisiaj będzie grzecznie i po pańsku.iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
o ja to ja o czyms nie wiem !!Kto i gdzie pojechal??? Byla wycieczka szkolna i ja nic nie wiem?
Reni, malgos741, Iwone, moremi, kkisia, anna maria, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
tak byliśmy w zakładzie oczyszczania ścieków i szambo się wylałoiwcia77 wrote:o ja to ja o czyms nie wiem !!
Kto i gdzie pojechal??? Byla wycieczka szkolna i ja nic nie wiem?
Bozia3, Iwone, malgos741, moremi, iwcia77, kkisia, anna maria, gretka, caffe, Mega, Simba, HappyJo, Arwena lubią tę wiadomość
-
malgos741, Iwone, moremi, iwcia77, Reni, kkisia, anna maria, Bursztyn, gretka, caffe, Mega, gosia7122, Simba, slash, HappyJo, Arwena lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja kawką
wszędzie za oknem szyby białe brrrr zimno a do roboty trzeba iść.
ale za to słoneczko świeci.
Iwcia ja cię podziwiam do późna siedzisz i z rana wstajesz, ile ty godzin kobieto śpisz?Iwone, iwcia77, kkisia, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:nie żescie..tylko nazywajmy rzeczy po imieniu - to Ewce odpieprzyło na maksa....a cała reszta musiała się za jej chamstwo wstydzić....
Bozia3, Iwone, iwcia77, kkisia, anna maria, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Witam się i ja kawką
wszędzie za oknem szyby białe brrrr zimno a do roboty trzeba iść.
ale za to słoneczko świeci.
Iwcia ja cię podziwiam do późna siedzisz i z rana wstajesz, ile ty godzin kobieto śpisz?Iwone, iwcia77, malgos741, kkisia, moremi, anna maria, gretka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie żescie..tylko nazywajmy rzeczy po imieniu - to Ewce odpieprzyło na maksa....a cała reszta musiała się za jej chamstwo wstydzić....
Bozia3, iwcia77, kkisia, moremi, anna maria, caffe, gosia7122, Simba, slash, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Dziewczynki z Zarządu Szkoły - a nawet nie przetestowałyście nowych co do wykresów. Co jest? Czy to ja tylko tak miałam przesrane na wstępie?
Chyba miałaś pecha
iwcia77, malgos741, kkisia, moremi, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nie żescie..tylko nazywajmy rzeczy po imieniu - to Ewce odpieprzyło na maksa....a cała reszta musiała się za jej chamstwo wstydzić....
Częśćw końcu ktoś ma odwagę nazwać rzeczy po imieniu
każdy zalicza takie powitanko? czy to był wypadek przy pracy?
Iwone, iwcia77, Bozia3, malgos741, kkisia, moremi, anna maria, caffe, Mega, gosia7122, macduska, HappyJo, Arwena lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Dziewczynki z Zarządu Szkoły - a nawet nie przetestowałyście nowych co do wykresów. Co jest? Czy to ja tylko tak miałam przesrane na wstępie?
Teraz widzisz co się dzieje - ledwo się ktoś przedstawi i już szaleństwo...
Jakby to było prywatne poletko księdza...Iwone, iwcia77, Reni, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
mamatrojki wrote:Część
w końcu ktoś ma odwagę nazwać rzeczy po imieniu
każdy zalicza takie powitanko? czy to był wypadek przy pracy?
iwcia77, malgos741, Reni, kkisia, moremi, gretka, Mega lubią tę wiadomość