35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz jak się siedzi na forum 365 dni w roku z przerwą na spanie to tak jest
poza tym dużo z nas siedzi już tu 2 lata
niektt tu władzy nie trzyma ale porządek musi byćmamatrojki wrote:A potem wszyscy się dziwią, że im prolaktyna skaczewcześniej nie pisałam na żadnym forum, ale z tego co zaobserwowałam to zawsze jest jakieś "kółko wzajemnej adoracji" lub jak kto woli "grupa trzymająca władzę"
lub osoby do tego aspirujące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 10:12
iwcia77, EwaT, moremi, caffe, paszczakin, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ty się tak kurna nie ciesz....bo jak pieprzniesz w jakąś barierkę z tej huśtawki, to już tak wesoło nie będzie...
jak miałam 5 lat to zeskoczyłam z takiej, a ona na powrocie pierdyknęła mnie w łeb. Padłam jak długa...krew strużką się polała...sąsiad mnie zaniosł do domu...na to wszystko moja matka padła jak długa...Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
ta nie od władzy się odezwała..Pani psia mać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 10:12
kapturnica, iwcia77, Reni, kkisia, moremi, caffe, gretka, Mega, macduska, Simba lubią tę wiadomość
-
ale ja jestem miła i miła.. i lubię nowe koleżanki, bo może i nowe magnesy bendom
właśnie.. gdzie jest Pusur!?Bozia3 wrote:uderz w w stół..ta nie od władzy się odezwała..Pani psia mać...
iwcia77, moremi, caffe, gretka, Mega, HappyJo, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale ja jestem miła i miła.. i lubię nowe koleżanki, bo może i nowe magnesy bendom
właśnie.. gdzie jest Pusur!?kapturnica, Reni, Bursztyn, kkisia, moremi, caffe, gretka, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość