35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:o wlasnie! mama3 - zbierasz magnesy ? a mozesz nam zdradzic gdzie mieszkasz?, bo chce wiedziec czy moge zazebrac magnesika
iwcia77, kkisia, moremi, Reni, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Buongiorno
Przeczytalam tylko od momentu kiedy Andzej galezia trzepal . Ksieze Andzeju, rozumiem zamysl, ale kiedy sie trzepie za mocno to oprocz robaczywek spadaja czasem zdrowe jablkaA potem bedzie ksiadz znowu szatana wyrzygiwal
Maz wrocil i juz zdazyl mnie wkurwic
Aaaaaleeeee: sa m a g n e s y
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 10:25
Bozia3, iwcia77, kkisia, kapturnica, EwaT, moremi, Reni, caffe, gretka, Mega, gosia7122, macduska, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:iwcia miałam tak samo...teraz paradoksalnie - dużo mniej śpie, ale więcej w domu zrobione - jakoś się bardziej mobilizuje...a żeby na tym nie skończyć =
od wczoraj zaczęłam równiłeż ćwiczyć - vaku na zmianę z koniowatą - dzień na dzień, w piątki basen....
zauważyłam u siebie od czasu do czasu lekkie zawroty głowy - boję się, żeby się nie wystrzelać jak pusur....macie pomysł co zażywać? magnez czy żelazo?
Jeszcze muszę się wybrać do gina - bo po porodzie nie byłam u lekarza....
Ja łykam też żelazo, ale dobrze by było, żebyś sprawdziła jego poziom. U mnie cuda w morfologii wychodzą, bo hemoglobinę zawsze mam w normie 13,8-15, a żelazo w dolnej granicy, albo poniżej normy.iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kurwa mac kupilismy w tamtym roku piec vaillanta , dwufunkcyjny..Zajebalismy jak dzikw pasnik ponad 6tys i sie pierdoli co chwile!! Niby gwarancja a wydusic pojawienie sie jakiegokolwiek oszołoma co powie co sie z nim dzieje graniczy z cudem././/30razy dzis do jednego matoła dzwoniłam zanim chuj odebral , mial wczoraj oddzwonic a mi tekst przez tela ,ze nie mial czasu spr w dokumentach czy piec dalej na gwarancji...Nie polecam tych piecow!!Co za jebany szajc
.
Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Buongiorno
Przeczytalam tylko od momentu kiedy Andzej galezia trzepal . Ksieze Andzeju, rozumiem zamysl, ale kiedy sie trzepie za mozno to oprocz robaczywek spadaja czasem zdrowe jablkaA potem bedzie ksiadz znowu szatana wyrzygiwal
Maz wrocil i juz zdazyl mnie wkurwic
Aaaaaleeeee: sa ma a g n e s yNaprawdę bardzo trafna...
Bursztyn, moremi, iwcia77, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Magnez. Jak chodzisz na basen i ćwiczysz intensywnie, to lada chwila będziesz miała ogromny niedobór i skurcze mięśni.
Ja łykam też żelazo, ale dobrze by było, żebyś sprawdziła jego poziom. U mnie cuda w morfologii wychodzą, bo hemoglobinę zawsze mam w normie 13,8-15, a żelazo w dolnej granicy, albo poniżej normy. -
kapturnica wrote:tez sie zastanawiam co z Pusurem..Chyba ma kryzysa ...
A poważnie, to faktycznie dziwne. Pani higienistka nie może tak znikać.
Ps. Czy wuefista też się gdzieś zapodział?iwcia77, kkisia, Mega, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Myślę, że na tej północy, to mróz im neta zamroził i Pusur nie może już z ogrodu nadawać.
A poważnie, to faktycznie dziwne. Pani higienistka nie może tak znikać.
Ps. Czy wuefista też się gdzieś zapodział?
Ps..a kto jest wuefista?Bozia3 lubi tę wiadomość
-
to nie jest powód, żeby mieć tyle nieobecności
będzie miała obniżone zachowanie i jeden magnes mniej!kapturnica wrote:No była normalnie jak z żelaza -niezniszczalna..A teraz??? A tak na powaznie...Moze mały daje jej popalic to pewnie ma zanik ochoty na cokolwiek....
Ps..a kto jest wuefista?iwcia77, moremi, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Kufa zimno
Na chlopa sie nie doczekalampadlam jak kawka
Ale dzis mu ie popuszcze
Ja tez na poczatku mialam ostre spiecie z Ewka
Ale mimo wszystko lubie ja i szanuje , tylko czasami mnie wkurwia
I nie fajnie wczoraj potraktowala nowe
Wlasnie odebralam zapas luteinyporatowala mnie Fedra z watku o ivf
I chce jej cos wyslac w zamian dla malej
Jakies propozycje ?iwcia77, moremi, Mega, macduska lubią tę wiadomość