35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
coś dawno nowej ciąży na forum nie było .. no oprócz mnei.. ale ja to od dwóch lat jestem
jak słonica
iwcia77, kkisia, Bursztyn, dorbie, moremi, caffe, gretka, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No była normalnie jak z żelaza -niezniszczalna..A teraz??? A tak na powaznie...Moze mały daje jej popalic to pewnie ma zanik ochoty na cokolwiek....
Ps..a kto jest wuefista?Bozia3 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyProszę określić wytyczne co do wysyłania magnesów.
1. Jakie magnesy Was interesuja - plastikowe czy jakie? ceramiczne itd
2. jak znajdę taki ładny magnesik, to co mam zrobić. Pokazać czy ktoś chce? zdjęcie zrobić? czy wysyłac w ciemno?
Dla mnie musza być instrukcje. Poproszę
Ale wczoraj Ewka faktycznie pojechała... Ja bym chyba odeszła, no, bo za co tak dostać? może bym nie odeszła, jakby mnie któś tak pocieszył jak co niektóre.
Ale uważam, ze wykres powinien być i konieciwcia77, moremi, Iwone, kkisia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
moja ciąża jest kulturalna.. żadne takie rzeczy się nie dzieją
kapturnica wrote:No własnie mecza panioM juz rzygi czy tylko mdłości sOM??moremi, Bursztyn, iwcia77, caffe, kkisia, gretka, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:moja ciąża jest kulturalna.. żadne takie rzeczy się nie dzieją
pisze to ciezkim sercem, ale wybaczylabym Ci i zrozumiala to....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 10:42
EwaT, Reni, kkisia, iwcia77, gretka, Mega, Bozia3, macduska lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Proszę określić wytyczne co do wysyłania magnesów.
1. Jakie magnesy Was interesuja - plastikowe czy jakie? ceramiczne itd
2. jak znajdę taki ładny magnesik, to co mam zrobić. Pokazać czy ktoś chce? zdjęcie zrobić? czy wysyłac w ciemno?
Dla mnie musza być instrukcje. Poproszę
Ale wczoraj Ewka faktycznie pojechała... Ja bym chyba odeszła, no, bo za co tak dostać? może bym nie odeszła, jakby mnie któś tak pocieszył jak co niektóre.
Ale uważam, ze wykres powinien być i koniec
punkt 1- wszystko jedno jakie byle byly charakterystyczne dla danego zakatka ziemi np Wawa- cycata syrenka, Egipt- piramida, Grecja - Akropol itp
punkt 2 - nie robic fotek, decydowac samemu co komu podarowac, czyli wysylac w ciemno- raz, ze nie bedziemy umierac z zazdrosci o to ze ktos dostal ladniejszego, lepszego 2 - bedzie niespodzianka
Reni, dorbie, kkisia, Pusurek lubią tę wiadomość
-
hahaha.. będziesz ze mną przy porodzie
tak tak wiem rozmawiałyśmy już o tym ale nie możesz mi odmówić, bo Cię opieprzą myszy ..znajdą Cię
albo muminkimoremi, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
a ja?iwcia77, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość