35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ja nie wiem co w tej stolicy się dzieje ale nie mogę namierzyć ognoniastej dziwy!
szukam dla Ciebie tej syreny i nic..
to może pałac kulturny (mogą go zburzyć więc będzie na wagę złota kiedyś)? albo jakaś inna starówka?
...ale jak gdzies znajdziesz cycatke to pamietaj o mnieMega, Reni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja nie wiem co w tej stolicy się dzieje ale nie mogę namierzyć ognoniastej dziwy!
szukam dla Ciebie tej syreny i nic..
to może pałac kulturny (mogą go zburzyć więc będzie na wagę złota kiedyś)? albo jakaś inna starówka?
iwcia77, Bursztyn, Reni, kapturnica, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nie grozi- Ewka "stare" toleruje bardziej od "nowych"
- konserwatyska jest
iwcia77, Bursztyn, Reni, Bozia3, kapturnica, moremi, gretka, EwaT, kkisia, macduska, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:I kurwa co dzien jakas inna nowa sie tu anonsuje a ta jeszcze 35 nie skonczyła i juz ma 3je dzieci co to kurwa ma być?? WypierdalaćEwaT wrote:I co za czasy
co dzien to nowa bzdziągwa sie stara o bachora
Czytam to forum od ponad roku i nigdy się nie ujawniałam, bo jak widzę co wyczyniasz, to odechciewa się.
Ewka, kto kazał ci czekać na ciążę 42 lata!? Trzeba było rodzić za młodu a nie pierdolić się po kontach. Nikt cię nie chciał wcześniej? Czy najpierw szukałaś jelenia? Trzeba było rodzić „bachory” jak je sama nazwałaś i nie smęć, że nie umiesz zajść. Cieszyłaś się że zaszłaś szybko bez pomocy w ciążę, i co z tego , kolejnych mieć nie będziesz!
Fajnie ci teraz!?
Pozdrawiam resztę normalnych dziewczyn na tym forum życząc Wam powodzenia w staraniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 12:05
Viola, SolarPolar, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Może było za ostro, ale z drugiej strony to trzeba być niezłym kamikadze zeby włazić na forum starających sie i informować na dzien dobry o dwóch kreskach na teście!
Mega, Bursztyn, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tu sie zgodze- czyste znecanie sie nad staraczkami ...zwlaszcza tymi ktore tu swoje korzenie zapuscily ... z drugiej strony to jak juz zaszly to po co sie zapisuja na forum dla staraczek?
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:tu sie zgodze- czyste znecanie sie nad staraczkami ...zwlaszcza tymi ktore tu swoje korzenie zapuscily ... z drugiej strony to jak juz zaszly to po co sie zapisuja na forum dla staraczek?
Tu jesteś trochę niekonsekwentnateż już zaszłaś, poród tuż,tuż... a Ty nadal na forum o staraniach
po co się tak stygmatyzować, babka zaciążyła, chciała się pochwalić, a tu wiadro pomyj jej na głowę wylano :-)Mieszkam pod Poznaniem
iwcia77, Iwone, gretka, kkisia, Mega, macduska, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
mamatrojki wrote:Tu jesteś trochę niekonsekwentna
też już zaszłaś, poród tuż,tuż... a Ty nadal na forum o staraniach
po co się tak stygmatyzować, babka zaciążyła, chciała się pochwalić, a tu wiadro pomyj jej na głowę wylano :-)Mieszkam pod Poznaniem
Iwone, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ale jak wchodzilam na forum to bylam staraczka, zostalam tu, bo mi sie tu spodobalo, poznalam i nadal poznaje fajne dziewczyny, zreszta nie ja jedna nie potrafie zrezygnowac z tego forum, sama zobacz ile juz urodzilo i nadal sie udziela, poza tym ja nikomu pomuj na glowe nie wylewam.
Ej, nie pisałam, ze wylewałaśi rozumiem kontekst sytuacji w Twoim przypadku, nie sądze żeby babka pisala tutaj o pozytywnym teście ciążowym, aby kogoś z premedytacją urazić.
Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
mamatrojki wrote:Ej, nie pisałam, ze wylewałaś
i rozumiem kontekst sytuacji w Twoim przypadku, nie sądze żeby babka pisala tutaj o pozytywnym teście ciążowym, aby kogoś z premedytacją urazić.
Iwone, kapturnica, gretka, Reni, caffe, iwcia77, kkisia, Mega, ania.g, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-
mamatrojki wrote:Ej, nie pisałam, ze wylewałaś
i rozumiem kontekst sytuacji w Twoim przypadku, nie sądze żeby babka pisala tutaj o pozytywnym teście ciążowym, aby kogoś z premedytacją urazić.
Ps, Odniose sie do postu (Agaty) , która to niby tylko czyta i to od roku wątek.... bo mnie cos w nim wkurwiło tak porządnie...
Mozna po kims pojechac jak ma się coś na wątrobie,,,ok, luzik......... Ale mówienie komus ,że nie potrafi urodzic zdrowego dziecka nie jest juz nawet chamstwem , to jest zwykłe skurwysyństwo!!!!!.. Jeśli sie starasz , to życze zdrowego dziecka...gretka, Bozia3, Reni, Bursztyn, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:może urazić nie...ale rodzaj pewnej dzikiej satysfakcji może tak...co innego się starać i tu być - czy ma się 0, czy 5 dzieci wcześniej...ale chodzi o wspólne przeżywanie porażek i radości..a co innego przyjść i oznajmić, że właśnie jest się w ciąży...mnie to osobiście nie rusza - bo mam dzieci...ale mogę zrozumieć w tej sytuacji rozgoryczenie starających sie....
Bozia, no i dlatego nie pisałam, że w każdej ciąży zaszłam w pierwszym cyklu starań, ze nie robię badań bo po co? rozumiem, że dwuletnie starania o dziecko (bez skutku) to ekstremalne przeżycie i wiem, ze każdy obdarzony odrobiną empatii to zrozumie...Iwone, Reni, iwcia77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:może urazić nie...ale rodzaj pewnej dzikiej satysfakcji może tak...co innego się starać i tu być - czy ma się 0, czy 5 dzieci wcześniej...ale chodzi o wspólne przeżywanie porażek i radości..a co innego przyjść i oznajmić, że właśnie jest się w ciąży...mnie to osobiście nie rusza - bo mam dzieci...ale mogę zrozumieć w tej sytuacji rozgoryczenie starających sie....
Iwone, iwcia77, kkisia, Mega, macduska, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moze nie z premedytacja urazic ale wbic szpile jak najbardziej
Ps, Odniose sie do postu (Agaty) , która to niby tylko czyta i to od roku wątek.... bo mnie cos w nim wkurwiło tak porządnie...
Mozna po kims pojechac jak ma się coś na wątrobie,,,ok, luzik......... Ale mówienie komus ,że nie potrafi urodzic zdrowego dziecka nie jest juz nawet chamstwem , to jest zwykłe skurwysyństwo!!!!!.. Jeśli sie starasz , to życze zdrowego dziecka...
No ten post(Agaty) był... bez komentarza.gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moze nie z premedytacja urazic ale wbic szpile jak najbardziej
Mozna po kims pojechac jak ma się coś na wątrobie,,,ok, luzik......... Ale mówienie komus ,że nie potrafi urodzic zdrowego dziecka nie jest juz nawet chamstwem , to jest zwykłe skurwysyństwo!!!!!.. Jeśli sie starasz , to życze zdrowego dziecka...
Przegięła wczoraj, to co się dziwić, że nowe też są wobec niej chamskie.mamatrojki, Iwone, Bozia3, kkisia, macduska, anna maria, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!