X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja..... :P
    Bo se wywołasz ;)

Mega, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja nie wiem co w tej stolicy się dzieje ale nie mogę namierzyć ognoniastej dziwy!
    szukam dla Ciebie tej syreny i nic..
    to może pałac kulturny (mogą go zburzyć więc będzie na wagę złota kiedyś ;-) )? albo jakaś inna starówka?
    no nie pogardze przeciez Palacem Kultury- kultura musi byc :D ;D

...ale jak gdzies znajdziesz cycatke to pamietaj o mnie :D

Mega, Reni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bo se wywołasz ;)
    Eeeee tam ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja nie wiem co w tej stolicy się dzieje ale nie mogę namierzyć ognoniastej dziwy!
    szukam dla Ciebie tej syreny i nic..
    to może pałac kulturny (mogą go zburzyć więc będzie na wagę złota kiedyś ;-) )? albo jakaś inna starówka?
    wysyłaj kawałki kostki brukowej z Krakowskiego Przedmieścia nadziane na magnes ;)

iwcia77, Bursztyn, Reni, kapturnica, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja..... :P
    szczerze- to ja tez nie.. :)

Mega lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bo se wywołasz ;)
    nie grozi- Ewka "stare" toleruje bardziej od "nowych" :D- konserwatyska jest ;D

Mega, Reni, EwaT, kkisia, Simba, peppapig lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie grozi- Ewka "stare" toleruje bardziej od "nowych" :D- konserwatyska jest ;D
    Może było za ostro, ale z drugiej strony to trzeba być niezłym kamikadze zeby włazić na forum starających sie i informować na dzien dobry o dwóch kreskach na teście!

iwcia77, Bursztyn, Reni, Bozia3, kapturnica, moremi, gretka, EwaT, kkisia, macduska, Simba, Arwena lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aqata Nowa

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    I kurwa co dzien jakas inna nowa sie tu anonsuje a ta jeszcze 35 nie skonczyła i juz ma 3je dzieci co to kurwa ma być?? Wypierdalać
    EwaT wrote:
    I co za czasy
    co dzien to nowa bzdziągwa sie stara o bachora

Czytam to forum od ponad roku i nigdy się nie ujawniałam, bo jak widzę co wyczyniasz, to odechciewa się.
    Ewka, kto kazał ci czekać na ciążę 42 lata!? Trzeba było rodzić za młodu a nie pierdolić się po kontach. Nikt cię nie chciał wcześniej? Czy najpierw szukałaś jelenia? Trzeba było rodzić „bachory” jak je sama nazwałaś i nie smęć, że nie umiesz zajść. Cieszyłaś się że zaszłaś szybko bez pomocy w ciążę, i co z tego , kolejnych mieć nie będziesz!
    Fajnie ci teraz!?

Pozdrawiam resztę normalnych dziewczyn na tym forum życząc Wam powodzenia w staraniach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 12:05

Viola, SolarPolar, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Może było za ostro, ale z drugiej strony to trzeba być niezłym kamikadze zeby włazić na forum starających sie i informować na dzien dobry o dwóch kreskach na teście!
    tu sie zgodze- czyste znecanie sie nad staraczkami ...zwlaszcza tymi ktore tu swoje korzenie zapuscily ... z drugiej strony to jak juz zaszly to po co sie zapisuja na forum dla staraczek?

Mega, Bursztyn, kapturnica lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tu sie zgodze- czyste znecanie sie nad staraczkami ...zwlaszcza tymi ktore tu swoje korzenie zapuscily ... z drugiej strony to jak juz zaszly to po co sie zapisuja na forum dla staraczek?
    Dokładnie :)

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

Tu jesteś trochę niekonsekwentna :-) też już zaszłaś, poród tuż,tuż... a Ty nadal na forum o staraniach :-) po co się tak stygmatyzować, babka zaciążyła, chciała się pochwalić, a tu wiadro pomyj jej na głowę wylano :-)Mieszkam pod Poznaniem :-)

iwcia77, Iwone, gretka, kkisia, Mega, macduska, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś pisałam z godzinę temu o powrocie energii...niestety tak to właśnie działa...i ja w to wierzę( tak po poście Agaty mi się skojarzyło....)

mamatrojki, Iwone, moremi, gretka, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    Tu jesteś trochę niekonsekwentna :-) też już zaszłaś, poród tuż,tuż... a Ty nadal na forum o staraniach :-) po co się tak stygmatyzować, babka zaciążyła, chciała się pochwalić, a tu wiadro pomyj jej na głowę wylano :-)Mieszkam pod Poznaniem :-)
    ale jak wchodzilam na forum to bylam staraczka, zostalam tu, bo mi sie tu spodobalo, poznalam i nadal poznaje fajne dziewczyny, zreszta nie ja jedna nie potrafie zrezygnowac z tego forum, sama zobacz ile juz urodzilo i nadal sie udziela, poza tym ja nikomu pomuj na glowe nie wylewam.

Iwone, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ale jak wchodzilam na forum to bylam staraczka, zostalam tu, bo mi sie tu spodobalo, poznalam i nadal poznaje fajne dziewczyny, zreszta nie ja jedna nie potrafie zrezygnowac z tego forum, sama zobacz ile juz urodzilo i nadal sie udziela, poza tym ja nikomu pomuj na glowe nie wylewam.

Ej, nie pisałam, ze wylewałaś :-) i rozumiem kontekst sytuacji w Twoim przypadku, nie sądze żeby babka pisala tutaj o pozytywnym teście ciążowym, aby kogoś z premedytacją urazić.

Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    Ej, nie pisałam, ze wylewałaś :-) i rozumiem kontekst sytuacji w Twoim przypadku, nie sądze żeby babka pisala tutaj o pozytywnym teście ciążowym, aby kogoś z premedytacją urazić.
    może urazić nie...ale rodzaj pewnej dzikiej satysfakcji może tak...co innego się starać i tu być - czy ma się 0, czy 5 dzieci wcześniej...ale chodzi o wspólne przeżywanie porażek i radości..a co innego przyjść i oznajmić, że właśnie jest się w ciąży...mnie to osobiście nie rusza - bo mam dzieci...ale mogę zrozumieć w tej sytuacji rozgoryczenie starających sie....

Iwone, kapturnica, gretka, Reni, caffe, iwcia77, kkisia, Mega, ania.g, Simba, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    Moze nie z premedytacja urazic ale wbic szpile jak najbardziej 8)
    Ps, Odniose sie do postu (Agaty) , która to niby tylko czyta i to od roku wątek.... bo mnie cos w nim wkurwiło tak porządnie...
    Mozna po kims pojechac jak ma się coś na wątrobie,,,ok, luzik......... Ale mówienie komus ,że nie potrafi urodzic zdrowego dziecka nie jest juz nawet chamstwem , to jest zwykłe skurwysyństwo!!!!!.. Jeśli sie starasz , to życze zdrowego dziecka...

gretka, Bozia3, Reni, Bursztyn, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może urazić nie...ale rodzaj pewnej dzikiej satysfakcji może tak...co innego się starać i tu być - czy ma się 0, czy 5 dzieci wcześniej...ale chodzi o wspólne przeżywanie porażek i radości..a co innego przyjść i oznajmić, że właśnie jest się w ciąży...mnie to osobiście nie rusza - bo mam dzieci...ale mogę zrozumieć w tej sytuacji rozgoryczenie starających sie....

Bozia, no i dlatego nie pisałam, że w każdej ciąży zaszłam w pierwszym cyklu starań, ze nie robię badań bo po co? rozumiem, że dwuletnie starania o dziecko (bez skutku) to ekstremalne przeżycie i wiem, ze każdy obdarzony odrobiną empatii to zrozumie...

Iwone, Reni, iwcia77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mnie nie uraziła. Swoja baba. Ponad 6000 stron forum przeczytała, a dostało się jej za dwie kreski. Mam nadzieję, że za długo nie płakała.

Iwone, iwcia77, kkisia, Mega, macduska, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ps, Odniose sie do postu (Agaty) , która to niby tylko czyta i to od roku wątek.... bo mnie cos w nim wkurwiło tak porządnie...
    Mozna po kims pojechac jak ma się coś na wątrobie,,,ok, luzik......... Ale mówienie komus ,że nie potrafi urodzic zdrowego dziecka nie jest juz nawet chamstwem , to jest zwykłe skurwysyństwo!!!!!.. Jeśli sie starasz , to życze zdrowego dziecka...

No ten post(Agaty) był... bez komentarza.

gretka, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ewa zupełnie nie jest chamska. Nic, a nic.
    Przegięła wczoraj, to co się dziwić, że nowe też są wobec niej chamskie.

mamatrojki, Iwone, Bozia3, kkisia, macduska, anna maria, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 5886 5887 5888 5889 5890 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ