35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:punkt 2 - nie robic fotek, decydowac samemu co komu podarowac, czyli wysylac w ciemno
- raz, ze nie bedziemy umierac z zazdrosci o to ze ktos dostal ladniejszego, lepszego 2 - bedzie niespodzianka
yyyy, nuudy.. tak byscie troche na siebie kijkami powymachiwaly, a i Andzej moze by skoczyl..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 11:38
moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:yyyy, nuudy.. tak byscie troche na siebie kijkami powymachiwaly, a i Andzej moze by skoczyl..
Nie narzekamy na nudę.paszczakin, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki wrote:No ten post(Agaty) był... bez komentarza.
A ja dodałam komentarz i aż mną kurwa zatrzęsło jak przeczytałam jak ktoś sie naśmiewa z urodzenia chorego dzieciaka....Bo można kogoś nie trawić , nie znosić i ogólnie mieć na niego wyjebane i go wyszydzic ale jak ktos rusza temat rodziny czy dzieci to jest dla mnie totalnym zerem....gretka, Bursztyn, Reni, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ewa zupełnie nie jest chamska. Nic, a nic.
Przegięła wczoraj, to co się dziwić, że nowe też są wobec niej chamskie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 11:44
gretka, Bursztyn, moremi, iwcia77, Mega, Sabina, peppapig, Arwena lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ale jak wchodzilam na forum to bylam staraczka, zostalam tu, bo mi sie tu spodobalo, poznalam i nadal poznaje fajne dziewczyny, zreszta nie ja jedna nie potrafie zrezygnowac z tego forum, sama zobacz ile juz urodzilo i nadal sie udziela, poza tym ja nikomu pomuj na glowe nie wylewam.
nooo, poza tym kto powiedzial, ze Iwcia po pierwszym zakonczy prokreacje? ja np za rok planuje byc znowu staraczkakapturnica, moremi, Reni, iwcia77, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, tak się zastanawiam po co my tu wchodzimy na forum. Zawsze wydawało mi się, że jesteśmy tu żeby się wspierać w staraniach, ciążach, porodach. Piszemy tu dość sporo o sobie, naszych mężach, partnerach i dzieciach. Omawiamy problemy dnia codziennego i tak powinno być. Nie podoba mi się że ktoś kogoś obraża i nie ważne czy kogoś nowego czy starego.
To co się działo wczoraj na forum i w przeszłości powoduje że kilka osób odchodzi na jakiś czas, bądź na stałe.
I po co to wszystko? czy życie i nasze problemy dnia codziennego nie są wystarczające, by jeszcze tu na forum wchodzić i się wkurzać?
Ewa proszę odpuść, bo to dla nikogo nie jest śmieszne!Bozia3, mamatrojki, moremi, iwcia77, kkisia, caffe, Mega, gosia7122, macduska, ania.g, anna maria, slash, Sabina, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tez sie zastanawiam , kto nie miał odwagi powiedziec tego co myśli jej wprost tylko sie podszył pod inny nik
A po co te "teorie spiskowe"? coś komuś leżało na wątrobie i sobie to wypluł, jak mi wczoraj kazała "wypierdalać" to mnie zdziwiło w sumie bo nie kumam celowości takiego robienia fermentu na forum, też miałam ochotę coś w tym stylu odpisać... tylko po co?
Iwone, moremi, caffe, macduska, anna maria lubią tę wiadomość
-
coz ja ciesze sie ze sie udalo komus zajsc
ja tez przecztalam watek, zarejestrowalam sie, ale odezwalam po kilku dniach po negatywnym tescie,bo pomyslalam ze bylo by grubym nietaktem wlazic 2 dni przed testowaniem i okazalo by sie ze jest + - no czulabym sie podle szczerze mowiac.....Bozia3, kapturnica, iwcia77, kkisia, Mega, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
gretka -
Zadne teorie spiskowe..
Żeby była jasnosc..Nie bronie Ewki za to w jaki sposob wyraza sie do innych , obraża itd..Sama miewam z nia spiecia....
Po prostu jak ktos chciał jej dociąć to powienien to zrobic w taki sposob by uderzyło to w nia... A nie używac do tego dziecka...
Bozia napisała chyba jak sie nie myle ,że energia wraca...Tez tak mysle, wiec droga Agata powinna również sie nad tym zastanowić by ja nie dotknęła lub nikogo z jej bliskich żadna choroba ... AMENEwaT, gretka, Bursztyn, moremi, iwcia77, caffe, Mega, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:czy któras ma sprawdzony sposób na dobry sos pieczarkowy do placków ziemniaczanych? zachciało mi sie....
Mega lubi tę wiadomość
-
Kapta, a moim zdaniem ktoś w końcu odpisał na poziomie Ewki i tyle...ja tu byłam na tym forum od chyba maja 2013 roku i wtedy było to zupełnie inne forum. Teraz jest tu chamstwo, rzucanie mięsem i wysluchiwanie kolejnych głupot EwyT. Przyznam ze ta kobieta nie napisała jeszcze ani jednego madrego posta, to co ma do powiedzenia to żenada którą rzadko czytam bo wstyd mi ze kobieta 43 letnia jest n takim poziomie.
kapturnica wrote:Moze nie z premedytacja urazic ale wbic szpile jak najbardziej
Ps, Odniose sie do postu (Agaty) , która to niby tylko czyta i to od roku wątek.... bo mnie cos w nim wkurwiło tak porządnie...
Mozna po kims pojechac jak ma się coś na wątrobie,,,ok, luzik......... Ale mówienie komus ,że nie potrafi urodzic zdrowego dziecka nie jest juz nawet chamstwem , to jest zwykłe skurwysyństwo!!!!!.. Jeśli sie starasz , to życze zdrowego dziecka...moremi, mamatrojki, Iwone, Dorka71, kkisia, caffe, macduska, anna maria, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:czy któras ma sprawdzony sposób na dobry sos pieczarkowy do placków ziemniaczanych? zachciało mi sie....
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki wrote:A po co te "teorie spiskowe"? coś komuś leżało na wątrobie i sobie to wypluł, jak mi wczoraj kazała "wypierdalać" to mnie zdziwiło w sumie bo nie kumam celowości takiego robienia fermentu na forum, też miałam ochotę coś w tym stylu odpisać... tylko po co?
no ale to w koncu jak- lepiej komus otwarcie powiedziec wypierdalaj pod swoim nikiem i narazic sie na lincz, czy tchorzowo zalozyc nowego nicka i zjebac kogos anonimowo?
ps. mamy wolnosc slowa, wiec powodow takiej potrzeby nie analizuje..kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:ja to najczęściej placki robię z gulaszem albo daję podsmażone pieczarki, na to ser żółty i zapiekam w piekarniku. Myślę że można by zrobić taki sos jak do jajek. Podsmażyć pieczarki, zalać wodą i chwilę je pogotować, zagęścić mąką i powinno być dobre.
kapturnica, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
a tak z wiesci biezacych- owulka mnie wyprzedzila -dzisiaj 14dc i juz po. I wlasnie nie kumam , bo lekarz mowil, ze nie wiadomo czy byl odpowiednio duzy..to co male tez pekaja? nie rozumiem
duzo stresu mialam bo musialam sie tlumaczyc,ze nie zastosowalam sie do jego wytycznych( po badaniach w PL hiperinsulinemia ( ale dostalam od niego glukometr- tylko kurna teraz nie wiem czy jak kupie paski czy mi kasa zwroci...no i hiperprolaktynemia- zdawalo sie ze nie mam takiej duzej jak czytalam wyniki niektorych-a dzis znowu badanie na prolaktyne no i czekam do pt,co wyjdzie ew. rezonans...
i wszystkie te akcje przed swietami....piekniedorbie lubi tę wiadomość
gretka -
Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!