35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Łi tam. Zaraz będziesz się z mężem godzić i Natanek Wam wyjdzie.
iwcia77, EwaT, Reni, Bursztyn, gretka, Mega, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Proszę określić wytyczne co do wysyłania magnesów.
1. Jakie magnesy Was interesuja - plastikowe czy jakie? ceramiczne itd
2. jak znajdę taki ładny magnesik, to co mam zrobić. Pokazać czy ktoś chce? zdjęcie zrobić? czy wysyłac w ciemno?
Dla mnie musza być instrukcje. PoproszęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 10:45
iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
ja nie wiem co w tej stolicy się dzieje ale nie mogę namierzyć ognoniastej dziwy!
szukam dla Ciebie tej syreny i nic..
to może pałac kulturny (mogą go zburzyć więc będzie na wagę złota kiedyś)? albo jakaś inna starówka?
iwcia77 wrote:punkt 1- wszystko jedno jakie byle byly charakterystyczne dla danego zakatka ziemi np Wawa- cycata syrenka, Egipt- piramida, Grecja - Akropol itp
punkt 2 - nie robic fotek, decydowac samemu co komu podarowac, czyli wysylac w ciemno- raz, ze nie bedziemy umierac z zazdrosci o to ze ktos dostal ladniejszego, lepszego 2 - bedzie niespodzianka
moremi, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kurwa - nie dosc, ze ma balony to jeszcze jej rosna
, potne se zyly wzdluz
iwcia77, Bursztyn, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:hahaha.. będziesz ze mną przy porodzie
tak tak wiem rozmawiałyśmy już o tym ale nie możesz mi odmówić, bo Cię opieprzą myszy ..znajdą Cię
albo muminki
nastepny porod na ktorym bede - to bedzie moj wlasny
albo zadenmoremi, iwcia77, Mega, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:hyba zaczne wysyłąć magnesy z ecoli
A.EwaT, Bursztyn, iwcia77, kapturnica, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nie istnieja zadne instrukcje, tutaj panuje prywata
Jakie magnesy lubicie? takie płaskie gładkie ze zdjęciem czy wypukłe fantazyjne. Komu jakie? To mam w ciemno wysyłać? Ile mam ich kupować?
Na razie mam jeden w kształcie serca z polską flaga i napisem "I love Poland" Komu?iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:To poproszę od każdego insrukcje
Jakie magnesy lubicie? takie płaskie gładkie ze zdjęciem czy wypukłe fantazyjne. Komu jakie? To mam w ciemno wysyłać? Ile mam ich kupować?
Na razie mam jeden w kształcie serca z polską flaga i napisem "I love Poland" Komu?iwcia77, moremi, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
Na razie mam jeden w kształcie serca z polską flaga i napisem "I love Poland" Komu?iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Na razie mam jeden w kształcie serca z polską flaga i napisem "I love Poland" Komu?
zbierajacych magnesy na forum jest 5dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:punkt 1- wszystko jedno jakie byle byly charakterystyczne dla danego zakatka ziemi np Wawa- cycata syrenka
, Egipt- piramida, Grecja - Akropol itp
punkt 2 - nie robic fotek, decydowac samemu co komu podarowac, czyli wysylac w ciemno- raz, ze nie bedziemy umierac z zazdrosci o to ze ktos dostal ladniejszego, lepszego 2 - bedzie niespodzianka
Super! Dzięki!
To poprosze więcej adresów.iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny