X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Iwcia ja cię podziwiam do późna siedzisz i z rana wstajesz, ile ty godzin kobieto śpisz?

dzis to jest wyjatek ;D , normalnie jak ide o 2 spac to wstaje o 14 :)

Iwone, malgos741, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    Część :-) w końcu ktoś ma odwagę nazwać rzeczy po imieniu :-) każdy zalicza takie powitanko? czy to był wypadek przy pracy? :-)
    jak ja bym została tak przywitana...to ksiądz A. dostałby ode mnie kopa w dupę i leciał dalej niż widzi...:) Na jego szczęscie byłam tu wcześniej....:) Niestety teraz się rozpanoszył i szczególnie upodobał sobie znęcanie się nad nowymi...ale - jak sam ksiądz mawia....wysłana energia wróci....:)

iwcia77, Iwone, malgos741, kkisia, moremi, caffe, gretka, Mega, Simba, macduska, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja też tak miałam w ciąży. Obyś nie miała później z Ivo, jak ja, że chodził spać o 24 a wstawał o 11 :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 09:56

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jak ja bym została tak przywitana...to ksiądz A. dostałby ode mnie kopa w dupę i leciał dalej niż widzi...:) Na jego szczęscie byłam tu wcześniej....:) Niestety teraz się rozpanoszył i szczególnie upodobał sobie znęcanie się nad nowymi...ale - jak sam ksiądz mawia....wysłana energia wróci....:)
    kiedy tak powiedziałam?

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie po wczorajszym odczekamy z falą ;-)
    dorbie wrote:
    Dziewczynki z Zarządu Szkoły - a nawet nie przetestowałyście nowych co do wykresów. Co jest? Czy to ja tylko tak miałam przesrane na wstępie?

moremi, gretka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7efffe902a6.png

Iwone, Reni, mamatrojki, moremi, kkisia, Mega, paszczakin, HappyJo lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    Część :-) w końcu ktoś ma odwagę nazwać rzeczy po imieniu :-) każdy zalicza takie powitanko? czy to był wypadek przy pracy? :-)
    nie było żadnych wypadków
    masz wyjątkowo brzydkie doniczki na avatarze

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    kiedy tak powiedziałam?
    no kurcze - teraz nie znajdę - ale kiedyś o tym rozmawiałyśmy...jakieś kilka tysięcy stron temu...chyba, że pomyliłam CIę z kimś innym - mnie się to rzadko zdarza, ale być może...

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

A potem wszyscy się dziwią, że im prolaktyna skacze :-) wcześniej nie pisałam na żadnym forum, ale z tego co zaobserwowałam to zawsze jest jakieś "kółko wzajemnej adoracji" lub jak kto woli "grupa trzymająca władzę" :-) lub osoby do tego aspirujące :-)

Iwone, kkisia, gretka, Mega, HappyJo, Arwena lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    iwcia miałam tak samo...teraz paradoksalnie - dużo mniej śpie, ale więcej w domu zrobione - jakoś się bardziej mobilizuje...a żeby na tym nie skończyć =
    od wczoraj zaczęłam równiłeż ćwiczyć - vaku na zmianę z koniowatą - dzień na dzień, w piątki basen....
    zauważyłam u siebie od czasu do czasu lekkie zawroty głowy - boję się, żeby się nie wystrzelać jak pusur....macie pomysł co zażywać? magnez czy żelazo?
    Jeszcze muszę się wybrać do gina - bo po porodzie nie byłam u lekarza....

iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2bujawka.gif

EwaT lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama3 - nie daj sie sprowokowac :D

Ewka- czy ty od wczoraj lazisz po tym OOBE??? kurwa wracaj na ziemie !

Iwone, Bozia3, Reni, moremi, kkisia, caffe, gretka, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    A potem wszyscy się dziwią, że im prolaktyna skacze :-) wcześniej nie pisałam na żadnym forum, ale z tego co zaobserwowałam to zawsze jest jakieś "kółko wzajemnej adoracji" lub jak kto woli "grupa trzymająca władzę" :-) lub osoby do tego aspirujące :-)
    no to akurat nie tylko na forum - a w każdej grupie w naturalny sposób ludzie wchodzą w różne role...

Iwone, iwcia77, Reni, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie było żadnych wypadków
    masz wyjątkowo brzydkie doniczki na avatarze

To nie doniczki tylko kosze wiklinowe, ważne, że mi się podobają :-)a o gustach podobno nie wypada dyskutować :-)

iwcia77, gretka, HappyJo, Arwena lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no kurcze - teraz nie znajdę - ale kiedyś o tym rozmawiałyśmy...jakieś kilka tysięcy stron temu...chyba, że pomyliłam CIę z kimś innym - mnie się to rzadko zdarza, ale być może...
    wręcz przeciwnie
    jestem raczej fanka teorii-jak masz miękkie serce to musisz mieć twardą dupe

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ttttttaaaakkkk , hmmm u mnie śnieg zaczyna sypać ... :)

Reni, gretka, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    2bujawka.gif
    ty się tak kurna nie ciesz....bo jak pieprzniesz w jakąś barierkę z tej huśtawki, to już tak wesoło nie będzie...:)
    jak miałam 5 lat to zeskoczyłam z takiej, a ona na powrocie pierdyknęła mnie w łeb. Padłam jak długa...krew strużką się polała...sąsiad mnie zaniosł do domu...na to wszystko moja matka padła jak długa...:)

kapturnica, moremi, caffe, Mega, HappyJo, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no już.. nie kłócić się

som nowe magnesy? 07icon_smile4.gif

Iwone, moremi, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    To nie doniczki tylko kosze wiklinowe, ważne, że mi się podobają :-)a o gustach podobno nie wypada dyskutować :-)
    o bozie bozie
    koszyczki i kwiatuszki

Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wręcz przeciwnie
    jestem raczej fanka teorii-jak masz miękkie serce to musisz mieć twardą dupe
    a jak ktoś ma twarde serce - to ma wtedy miękką dupę?

iwcia77, Reni, gretka, macduska, HappyJo lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 5881 5882 5883 5884 5885 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ