X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Iwcia ja cię podziwiam do późna siedzisz i z rana wstajesz, ile ty godzin kobieto śpisz?

dzis to jest wyjatek ;D , normalnie jak ide o 2 spac to wstaje o 14 :)

Iwone, malgos741, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    Część :-) w końcu ktoś ma odwagę nazwać rzeczy po imieniu :-) każdy zalicza takie powitanko? czy to był wypadek przy pracy? :-)
    jak ja bym została tak przywitana...to ksiądz A. dostałby ode mnie kopa w dupę i leciał dalej niż widzi...:) Na jego szczęscie byłam tu wcześniej....:) Niestety teraz się rozpanoszył i szczególnie upodobał sobie znęcanie się nad nowymi...ale - jak sam ksiądz mawia....wysłana energia wróci....:)

iwcia77, Iwone, malgos741, kkisia, moremi, caffe, gretka, Mega, Simba, macduska, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja też tak miałam w ciąży. Obyś nie miała później z Ivo, jak ja, że chodził spać o 24 a wstawał o 11 :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 09:56

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jak ja bym została tak przywitana...to ksiądz A. dostałby ode mnie kopa w dupę i leciał dalej niż widzi...:) Na jego szczęscie byłam tu wcześniej....:) Niestety teraz się rozpanoszył i szczególnie upodobał sobie znęcanie się nad nowymi...ale - jak sam ksiądz mawia....wysłana energia wróci....:)
    kiedy tak powiedziałam?

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie po wczorajszym odczekamy z falą ;-)
    dorbie wrote:
    Dziewczynki z Zarządu Szkoły - a nawet nie przetestowałyście nowych co do wykresów. Co jest? Czy to ja tylko tak miałam przesrane na wstępie?

moremi, gretka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7efffe902a6.png

Iwone, Reni, mamatrojki, moremi, kkisia, Mega, paszczakin, HappyJo lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    Część :-) w końcu ktoś ma odwagę nazwać rzeczy po imieniu :-) każdy zalicza takie powitanko? czy to był wypadek przy pracy? :-)
    nie było żadnych wypadków
    masz wyjątkowo brzydkie doniczki na avatarze

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    kiedy tak powiedziałam?
    no kurcze - teraz nie znajdę - ale kiedyś o tym rozmawiałyśmy...jakieś kilka tysięcy stron temu...chyba, że pomyliłam CIę z kimś innym - mnie się to rzadko zdarza, ale być może...

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

A potem wszyscy się dziwią, że im prolaktyna skacze :-) wcześniej nie pisałam na żadnym forum, ale z tego co zaobserwowałam to zawsze jest jakieś "kółko wzajemnej adoracji" lub jak kto woli "grupa trzymająca władzę" :-) lub osoby do tego aspirujące :-)

Iwone, kkisia, gretka, Mega, HappyJo, Arwena lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    iwcia miałam tak samo...teraz paradoksalnie - dużo mniej śpie, ale więcej w domu zrobione - jakoś się bardziej mobilizuje...a żeby na tym nie skończyć =
    od wczoraj zaczęłam równiłeż ćwiczyć - vaku na zmianę z koniowatą - dzień na dzień, w piątki basen....
    zauważyłam u siebie od czasu do czasu lekkie zawroty głowy - boję się, żeby się nie wystrzelać jak pusur....macie pomysł co zażywać? magnez czy żelazo?
    Jeszcze muszę się wybrać do gina - bo po porodzie nie byłam u lekarza....

iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2bujawka.gif

EwaT lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama3 - nie daj sie sprowokowac :D

Ewka- czy ty od wczoraj lazisz po tym OOBE??? kurwa wracaj na ziemie !

Iwone, Bozia3, Reni, moremi, kkisia, caffe, gretka, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    A potem wszyscy się dziwią, że im prolaktyna skacze :-) wcześniej nie pisałam na żadnym forum, ale z tego co zaobserwowałam to zawsze jest jakieś "kółko wzajemnej adoracji" lub jak kto woli "grupa trzymająca władzę" :-) lub osoby do tego aspirujące :-)
    no to akurat nie tylko na forum - a w każdej grupie w naturalny sposób ludzie wchodzą w różne role...

Iwone, iwcia77, Reni, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie było żadnych wypadków
    masz wyjątkowo brzydkie doniczki na avatarze

To nie doniczki tylko kosze wiklinowe, ważne, że mi się podobają :-)a o gustach podobno nie wypada dyskutować :-)

iwcia77, gretka, HappyJo, Arwena lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no kurcze - teraz nie znajdę - ale kiedyś o tym rozmawiałyśmy...jakieś kilka tysięcy stron temu...chyba, że pomyliłam CIę z kimś innym - mnie się to rzadko zdarza, ale być może...
    wręcz przeciwnie
    jestem raczej fanka teorii-jak masz miękkie serce to musisz mieć twardą dupe

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ttttttaaaakkkk , hmmm u mnie śnieg zaczyna sypać ... :)

Reni, gretka, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    2bujawka.gif
    ty się tak kurna nie ciesz....bo jak pieprzniesz w jakąś barierkę z tej huśtawki, to już tak wesoło nie będzie...:)
    jak miałam 5 lat to zeskoczyłam z takiej, a ona na powrocie pierdyknęła mnie w łeb. Padłam jak długa...krew strużką się polała...sąsiad mnie zaniosł do domu...na to wszystko moja matka padła jak długa...:)

kapturnica, moremi, caffe, Mega, HappyJo, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no już.. nie kłócić się

som nowe magnesy? 07icon_smile4.gif

Iwone, moremi, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki wrote:
    To nie doniczki tylko kosze wiklinowe, ważne, że mi się podobają :-)a o gustach podobno nie wypada dyskutować :-)
    o bozie bozie
    koszyczki i kwiatuszki

Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wręcz przeciwnie
    jestem raczej fanka teorii-jak masz miękkie serce to musisz mieć twardą dupe
    a jak ktoś ma twarde serce - to ma wtedy miękką dupę?

iwcia77, Reni, gretka, macduska, HappyJo lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 5881 5882 5883 5884 5885 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ