35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki wrote:Część
w końcu ktoś ma odwagę nazwać rzeczy po imieniu
każdy zalicza takie powitanko? czy to był wypadek przy pracy?
Na jego szczęscie byłam tu wcześniej....
Niestety teraz się rozpanoszył i szczególnie upodobał sobie znęcanie się nad nowymi...ale - jak sam ksiądz mawia....wysłana energia wróci....
iwcia77, Iwone, malgos741, kkisia, moremi, caffe, gretka, Mega, Simba, macduska, Arwena lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dzis to jest wyjatek
, normalnie jak ide o 2 spac to wstaje o 14
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 09:56
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak ja bym została tak przywitana...to ksiądz A. dostałby ode mnie kopa w dupę i leciał dalej niż widzi...
Niestety teraz się rozpanoszył i szczególnie upodobał sobie znęcanie się nad nowymi...ale - jak sam ksiądz mawia....wysłana energia wróci....
-
spokojnie po wczorajszym odczekamy z falą
dorbie wrote:Dziewczynki z Zarządu Szkoły - a nawet nie przetestowałyście nowych co do wykresów. Co jest? Czy to ja tylko tak miałam przesrane na wstępie?moremi, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:jak ja bym została tak przywitana...to ksiądz A. dostałby ode mnie kopa w dupę i leciał dalej niż widzi...
A potem wszyscy się dziwią, że im prolaktyna skaczewcześniej nie pisałam na żadnym forum, ale z tego co zaobserwowałam to zawsze jest jakieś "kółko wzajemnej adoracji" lub jak kto woli "grupa trzymająca władzę"
lub osoby do tego aspirujące
Iwone, kkisia, gretka, Mega, HappyJo, Arwena lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dzis to jest wyjatek
, normalnie jak ide o 2 spac to wstaje o 14
od wczoraj zaczęłam równiłeż ćwiczyć - vaku na zmianę z koniowatą - dzień na dzień, w piątki basen....
zauważyłam u siebie od czasu do czasu lekkie zawroty głowy - boję się, żeby się nie wystrzelać jak pusur....macie pomysł co zażywać? magnez czy żelazo?
Jeszcze muszę się wybrać do gina - bo po porodzie nie byłam u lekarza....iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki wrote:A potem wszyscy się dziwią, że im prolaktyna skacze
wcześniej nie pisałam na żadnym forum, ale z tego co zaobserwowałam to zawsze jest jakieś "kółko wzajemnej adoracji" lub jak kto woli "grupa trzymająca władzę"
lub osoby do tego aspirujące
Iwone, iwcia77, Reni, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:no kurcze - teraz nie znajdę - ale kiedyś o tym rozmawiałyśmy...jakieś kilka tysięcy stron temu...chyba, że pomyliłam CIę z kimś innym - mnie się to rzadko zdarza, ale być może...
jestem raczej fanka teorii-jak masz miękkie serce to musisz mieć twardą dupe -
ty się tak kurna nie ciesz....bo jak pieprzniesz w jakąś barierkę z tej huśtawki, to już tak wesoło nie będzie...
jak miałam 5 lat to zeskoczyłam z takiej, a ona na powrocie pierdyknęła mnie w łeb. Padłam jak długa...krew strużką się polała...sąsiad mnie zaniosł do domu...na to wszystko moja matka padła jak długa...kapturnica, moremi, caffe, Mega, HappyJo, Arwena lubią tę wiadomość