35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Malgos buuu przykre..znaczy sie nic nie uroslo czy jakis drob sie klaruje??\Czym bylas stymulowana??
Stymulacja clo i menuparem.
Iwcia bede walczyć nie poddam sięmoremi, Iwone, dorbie, HappyJo, iwcia77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:Ewka, kurwa ! odstaw ten inofolik , bo Cie jebie po nim jak nic
Witam nowe dziewczyny i życzę powodzenia
Jedna dzisiaj pojawiła się i od razu w ciąży. Cuda się dziejąiwcia77, malgos741, kkisia, HappyJo, Mega, Iwone lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:az zalukalam z ciekawosci
HappyJo - to ty tam lecisz???..jak tak to zazdroszcze odwagi , bo ja bym sie osrala ( no instruktora tez)
nooooo, to ja
Ja się też prawie posrałam, jak drzwi samolotu na 4000 m otworzyliale potem było już mega
moremi, iwcia77, kkisia, Reni, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:nooooo, to ja
Ja się też prawie posrałam, jak drzwi samolotu na 4000 m otworzyliale potem było już mega
iwcia77, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
HappyJo wrote:nooooo, to ja
no domyslam sie i dlatego z jednej strony zazdroszcze- ja boje sie latac samolotami a co dopiero takie skoki
HappyJo lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Ee tam. Wcześniej tłumaczeniem były hormony ciążowe. Inofolic to tylko przykrywka dla prawdziwego charakteru Ewki
Witam nowe dziewczyny i życzę powodzenia
Jedna dzisiaj pojawiła się i od razu w ciąży. Cuda się dzieją
Też tak pomyślałam, że może wprowadzą trochę nowej krwi - takiej zaciążonej jużiwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość