35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
uwielbiam was
iwcia77, Mega, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:Ale co ma do iui kierowca?
Kumpela też pisze żeby dać sobie spokój i lekarz więc zostaję naturalne strankaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 23:38
Mega, Arwena, macduska, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:to wyjaśniam jestem jedynym kierowcą w tym domu, mój m nie ma prawa jazdy i nie chce go mieć a ja żeby nie być zmęczona 3 godziny jazdy ( w jedną stronę) na iui chciałam aby mój kumpel nas zawiózł ... jest wtajemniczony. Są Święta a mój kumpel wyjedzie do rodziny więc lipa a może to znak żeby nie robić.
Kumpela też pisze żeby dać sobie spokój i lekarz więc zostaję naturalne strankaMega, malgos741, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:to wyjaśniam jestem jedynym kierowcą w tym domu, mój m nie ma prawa jazdy i nie chce go mieć a ja żeby nie być zmęczona 3 godziny jazdy ( w jedną stronę) na iui chciałam aby mój kumpel nas zawiózł ... jest wtajemniczony. Są Święta a mój kumpel wyjedzie do rodziny więc lipa a może to znak żeby nie robić.
Kumpela też pisze żeby dać sobie spokój i lekarz więc zostaję naturalne stranka
Dlaczego wszyscy w twoim otoczeniu mowia zeby dac sobie spokoj z iui? A moze wlasnie w innej klinice sie powiedzie? Bo rozumiem, ze rozpatrujesz iui w innej klinice niz dotychczas? A oprocz tego naturalny bzyk, of korsiwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Kumpela też pisze żeby dać sobie spokój i lekarz więc zostaję naturalne strankaiwcia77, Parka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dlaczego wszyscy w twoim otoczeniu mowia zeby dac sobie spokoj z iui? A moze wlasnie w innej klinice sie powiedzie? Bo rozumiem, ze rozpatrujesz iui w innej klinice niz dotychczas? A oprocz tego naturalny bzyk, of kors
Mega, Parka, malgos741, moremi, kapturnica, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Parka- to co nam sie wydaje dobre dla Malgosi to nie znaczy ze jest dobre dla niej samejw jej mniemaniu . dorosla jest i umie podejmowac decyzje. my mozemy ja jedynie wspierac w jej wyborach pomimo, ze mamy inne zdanie na ten temat
No tak, to delikatna sprawa. Jakby nie bylo, naturalne starania w okolicach swiat tez moga zadzialac magicznie, czego Malgosi naszej zyczymyiwcia77, malgos741, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość