X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesolych i Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia, niech sie spelnia Wasze marzenia a w Nowym Roku niech na nasze forum spadnie mnostwo zielonego sniegu :D

picgifs-christmas-81139.gif

Iwone, mama78, Simba, Aasiula, HappyJo, Mega, Bozia3, kkisia, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość

• HappyJo Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2014, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Dziewczyny! Czytam pomalutku,staram się nadrabiać, ale biegam wciąż, albo w aucie jestem i trudno nadgonic. Ale w święta spróbuje chociaż trochę, bo czyta się Was świetnie. Żałuję tylko, że komentować na bieżąco nie mogę ;-)

Jutro wyjeżdżamy do Rodziców P. Na pewno nie dam rady tu zajrzeć, więc ja Wam Kochane życzę na te Święta- świętego spokoju przede wszystkim, cudownej ciepłej atmosfery, zapachu choinki i piernika, radości z obecnosci najbliższych i samych pięknych uniesień.
    A na Nowy Rok szczęśliwych rozwiązań :-)
    Wam i sobie tego życzę - żebyśmy mogły przeżywać radość noszenia nowego życia pod sercem, a później radości z jego obecności :-)
    I oczywiście zdrowia Wam życzę, bo bez tego całą resztę trudno realizować...

Ściskam Was bardzo mocno świątecznie!!!!
    Buziole, MUAHHH! :-*

Iwone, moremi, mama78, Simba, Aasiula, malgos741, SolarPolar, Mega, Bozia3, kkisia, Bursztyn, Parka, Lucky, Pusurek, Arwena, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 01:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dzień wypiłam tyle kaw, że teraz mam problem żeby zasnąć :(

Mega lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 01:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dopiero o 6 będziemy na miejscu :-)

Simba, Bursztyn, Pusurek lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 02:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zakończyłam kuchenne rewolucje. Wiem, durna jestem, ale jakoś nie potrafię odpuścić.

Nie wiem jak będzię w Święta, więc już dziś życzę Wam wszystkim zdrowych spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, starającym się zielonych kropek, tym w ciąży szybkiego i bezbolesnego porodu (niech któraś w końcu osiągnie ten mega orgazm, który podobno zdarza się w tej cudownej chwili), młodym mamom pociechy z maleństw i przespanych nocy.

picgifs-christmas-9991364.gif

moremi, mama78, Simba, Aasiula, kapturnica, HappyJo, Iwone, malgos741, SolarPolar, Mega, Bozia3, kkisia, Bursztyn, Parka, macduska, Lucky, gretka, Pusurek, iwcia77, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesolych Swiat kobietki i 2015 w dobrobycie!!!! Niech sie spelnia Wasze najskrytrze marzenia....wszystkiego dobrego milosci i spelnienia sle Panda <3

caffe, HappyJo, Aasiula, Iwone, malgos741, SolarPolar, Mega, Bozia3, paszczakin, kkisia, Bursztyn, Parka, macduska, moremi, Lucky, gretka, Pusurek, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryy laskki..No co zrobic jak sie musi w garach siedziec i sie nie ma czasu \i sie zaniedbuje wąciaka :(
    Ale ale najwazniejsze..Wszystkim laskom bez wyjatku tym fajnym ;) I tym mniej fajnym ;D zycze spokojnych , rodzinnych Świat bo najwazniejsze to mieć sie do kogo w taki dzien pYtulic :)

Waciak no ja wiem ,że ona u mamy na wigilii ale juz pisałam do dziewczyn ,ze moze wprost zapytac ja na privie gdzie bedzie i juz...Czasem trza sie lekko odkryć.

Małgos jesli miałabym cos ci doradzic to moze dej se spokój z uiu i jechaj domowym koksem .Madżika ŚWiąt moze zdziała cuda :) A w kolejnym cyklu podejdziesz do insemki,.,W tym dojezdzaj chUopa na choince ;D
    Co tam jeszcze hmmm A Renek gratulejszyn..Nie ma jak satysfekszyn z własnego ciasta..Smacznego.
    Iwcia patolu nie karm dziecia likierami :P
    Parka olej tesciowa i idź się całowac ;)
    Waciak zrób rozeznanie powiedz ,ze winnego szukasz i kaz im wystawic rece i posmaruj masłem..Ten co sie bedzie najbardziej motał bedzie wuinnym..Ukarasz go tygodniowa jazda na mopie po całym domu ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 07:58

malgos741, Iwone, Mega, kkisia, Bursztyn, Parka, moremi, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie I ja z poranna kawka , mozna powiedziec że już swiatecznie
    Wszystko zrobione :) posprzątane jest cudnie :D.
    Miłego poranka :)

Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie pomyliłyśmy świąt? Za oknem świeci tak mocno słońce, że mam wrażenie że to Wielkanoc :D

Mega, kkisia, moremi, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się przed robotą ;)
    na wszelki wypadek złożę życzenia co by za późno nie było:

<3 Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, spełnienia marzeń tych dużych i malutkich, najmniej trosk i kłótni z drugą połówką. <3

Dziewczyny dziękuję za wszystkie rady :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 08:28

kapturnica, Iwone, Mega, Bozia3, Aasiula, kkisia, Bursztyn, Elfik, anna maria, Bliska 77, moremi, Parka, Pusurek, iwcia77, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie kłócić się dziś, bo będziecie się kłóciły cały rok :D

malgos741, Mega, Aasiula, kkisia, Elfik, anna maria, Bliska 77, HappyJo lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Wesolych Swiat kobietki i 2015 w dobrobycie!!!! Niech sie spelnia Wasze najskrytrze marzenia....wszystkiego dobrego milosci i spelnienia sle Panda <3
    Panda pieknie Ci sie ta pupa blyszczy - zadroszcze pupy i tego stanu - na zdjeciu.

Mega, Bozia3, Aasiula, kkisia, Elfik, anna maria, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) ja jeszcze leze, dziś nienerwowo :)

Aasiula, kapturnica, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja tez:
    Na Swieta, wszystkim bez wyjątku, spełnienia marzeń! Każdej wyluzowania, zwolnienia tempa i miłości <3
    Niech te Swieta spędzone z naszymi kochanymi najbliższymi dadzą nam radość z tego, co mamy.
    Zdrowia, radości, miłości, pociechy z MĘŻÓW i NIEMĘŻÓW (choć narzekamy czasami to ich kochamy), dzieci, nawet teściowych ;) no a w nadchodzącym roku urodzaju ciąż - dla każdej, która o tym marzy, szybkich porodów - dla ciężarnych i cierpliwości dla młodych mam.
    Wesolych Świąt!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 09:04

Iwone, kapturnica, kkisia, Bursztyn, Elfik, Parka, anna maria, Aasiula, moremi, Pusurek, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, mama78, HappyJo lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ale ona chetna i na ratunek i do pichcenia :)

Jeszcze ;)
    Bo mnie jeszczce slynna klatwa ciazy nie dopadla. Wszystko wyszło! A burdel to ja zawsze w kuchni robie, bo sprzatam dopiero jak zakoncze proces tworczy, ale teraz mauz sprzatal..

Mega, kapturnica, kkisia, Elfik, Parka, anna maria, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrych Świąt dla każdej z nas - niech będą one takie, jak każda chce, żeby były. Życzę Wam spełnienia, zielonych krop, przespanych nocy, umiejętnych i udanych relacji z bliskimi :)

Iwone, Mega, kapturnica, kkisia, Bursztyn, Elfik, Parka, anna maria, Aasiula, moremi, Pusurek, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzien dobry! U nas slonce nie ma, tez chce wielkanoc!
    Dzis juz luzik, wiec zaczne dzien od kolejnego odcinka "The 100" (tak, mam 16 lat i takie wlasnie seriale ogladam ;)).

Iwone, Mega, kkisia, Elfik, Parka, anna maria, moremi, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie sie nie chce tyłka z lozka podnieść ;) a sąsiedzi walczą z odkurzaczem :)

Elfik, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i najważniejsze pytanie na dzisiaj: GDZIE JEST ŚNIEG???

Iwone, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Kobitki

Zycze Wam zebyscie mialy spokojne, radosne Swieta- niby banal- ale jak ostatnie pokazaly- bardzo pozadany. A jesli juz w temacia pozadania jestesmy ;) to zycze Wam rowniez aby zawsze plonelo w Waszych zwiazkach, w towarzystwie Milosci, zebyscie doczekaly sie jej owocow w postaci dzieciaczkow no i standartowo- pieniedzy i spelnienia marzen :)
    Wesolych Swiat Towarzyszki <3

2939525h0btl14nxr.gif

Mega, kkisia, Elfik, Iwone, Bozia3, Parka, anna maria, paszczakin, kapturnica, moremi, Reni, Pusurek, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, Niuta, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 6252 6253 6254 6255 6256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ