35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane Dziewczyny! Czytam pomalutku,staram się nadrabiać, ale biegam wciąż, albo w aucie jestem i trudno nadgonic. Ale w święta spróbuje chociaż trochę, bo czyta się Was świetnie. Żałuję tylko, że komentować na bieżąco nie mogę
Jutro wyjeżdżamy do Rodziców P. Na pewno nie dam rady tu zajrzeć, więc ja Wam Kochane życzę na te Święta- świętego spokoju przede wszystkim, cudownej ciepłej atmosfery, zapachu choinki i piernika, radości z obecnosci najbliższych i samych pięknych uniesień.
A na Nowy Rok szczęśliwych rozwiązań
Wam i sobie tego życzę - żebyśmy mogły przeżywać radość noszenia nowego życia pod sercem, a później radości z jego obecności
I oczywiście zdrowia Wam życzę, bo bez tego całą resztę trudno realizować...
Ściskam Was bardzo mocno świątecznie!!!!
Buziole, MUAHHH! :-*Iwone, moremi, mama78, Simba, Aasiula, malgos741, SolarPolar, Mega, Bozia3, kkisia, Bursztyn, Parka, Lucky, Pusurek, Arwena, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Właśnie zakończyłam kuchenne rewolucje. Wiem, durna jestem, ale jakoś nie potrafię odpuścić.
Nie wiem jak będzię w Święta, więc już dziś życzę Wam wszystkim zdrowych spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, starającym się zielonych kropek, tym w ciąży szybkiego i bezbolesnego porodu (niech któraś w końcu osiągnie ten mega orgazm, który podobno zdarza się w tej cudownej chwili), młodym mamom pociechy z maleństw i przespanych nocy.
moremi, mama78, Simba, Aasiula, kapturnica, HappyJo, Iwone, malgos741, SolarPolar, Mega, Bozia3, kkisia, Bursztyn, Parka, macduska, Lucky, gretka, Pusurek, iwcia77, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Wesolych Swiat kobietki i 2015 w dobrobycie!!!! Niech sie spelnia Wasze najskrytrze marzenia....wszystkiego dobrego milosci i spelnienia sle Panda
caffe, HappyJo, Aasiula, Iwone, malgos741, SolarPolar, Mega, Bozia3, paszczakin, kkisia, Bursztyn, Parka, macduska, moremi, Lucky, gretka, Pusurek, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bryy laskki..No co zrobic jak sie musi w garach siedziec i sie nie ma czasu \i sie zaniedbuje wąciaka
Ale ale najwazniejsze..Wszystkim laskom bez wyjatku tym fajnymI tym mniej fajnym
zycze spokojnych , rodzinnych Świat bo najwazniejsze to mieć sie do kogo w taki dzien pYtulic
Waciak no ja wiem ,że ona u mamy na wigilii ale juz pisałam do dziewczyn ,ze moze wprost zapytac ja na privie gdzie bedzie i juz...Czasem trza sie lekko odkryć.
Małgos jesli miałabym cos ci doradzic to moze dej se spokój z uiu i jechaj domowym koksem .Madżika ŚWiąt moze zdziała cudaA w kolejnym cyklu podejdziesz do insemki,.,W tym dojezdzaj chUopa na choince
Co tam jeszcze hmmm A Renek gratulejszyn..Nie ma jak satysfekszyn z własnego ciasta..Smacznego.
Iwcia patolu nie karm dziecia likierami
Parka olej tesciowa i idź się całowac
Waciak zrób rozeznanie powiedz ,ze winnego szukasz i kaz im wystawic rece i posmaruj masłem..Ten co sie bedzie najbardziej motał bedzie wuinnym..Ukarasz go tygodniowa jazda na mopie po całym domuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 07:58
malgos741, Iwone, Mega, kkisia, Bursztyn, Parka, moremi, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Witam się przed robotą
na wszelki wypadek złożę życzenia co by za późno nie było:
Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, spełnienia marzeń tych dużych i malutkich, najmniej trosk i kłótni z drugą połówką.
Dziewczyny dziękuję za wszystkie radyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 08:28
kapturnica, Iwone, Mega, Bozia3, Aasiula, kkisia, Bursztyn, Elfik, anna maria, Bliska 77, moremi, Parka, Pusurek, iwcia77, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Panda wrote:Wesolych Swiat kobietki i 2015 w dobrobycie!!!! Niech sie spelnia Wasze najskrytrze marzenia....wszystkiego dobrego milosci i spelnienia sle Panda
Mega, Bozia3, Aasiula, kkisia, Elfik, anna maria, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No to ja tez:
Na Swieta, wszystkim bez wyjątku, spełnienia marzeń! Każdej wyluzowania, zwolnienia tempa i miłości
Niech te Swieta spędzone z naszymi kochanymi najbliższymi dadzą nam radość z tego, co mamy.
Zdrowia, radości, miłości, pociechy z MĘŻÓW i NIEMĘŻÓW (choć narzekamy czasami to ich kochamy), dzieci, nawet teściowychno a w nadchodzącym roku urodzaju ciąż - dla każdej, która o tym marzy, szybkich porodów - dla ciężarnych i cierpliwości dla młodych mam.
Wesolych Świąt!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 09:04
Iwone, kapturnica, kkisia, Bursztyn, Elfik, Parka, anna maria, Aasiula, moremi, Pusurek, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, mama78, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ale ona chetna i na ratunek i do pichcenia
Jeszcze
Bo mnie jeszczce slynna klatwa ciazy nie dopadla. Wszystko wyszło! A burdel to ja zawsze w kuchni robie, bo sprzatam dopiero jak zakoncze proces tworczy, ale teraz mauz sprzatal..Mega, kapturnica, kkisia, Elfik, Parka, anna maria, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobrych Świąt dla każdej z nas - niech będą one takie, jak każda chce, żeby były. Życzę Wam spełnienia, zielonych krop, przespanych nocy, umiejętnych i udanych relacji z bliskimi
Iwone, Mega, kapturnica, kkisia, Bursztyn, Elfik, Parka, anna maria, Aasiula, moremi, Pusurek, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość
-
I dzien dobry! U nas slonce nie ma, tez chce wielkanoc!
Dzis juz luzik, wiec zaczne dzien od kolejnego odcinka "The 100" (tak, mam 16 lat i takie wlasnie seriale ogladam).
Iwone, Mega, kkisia, Elfik, Parka, anna maria, moremi, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Kobitki
Zycze Wam zebyscie mialy spokojne, radosne Swieta- niby banal- ale jak ostatnie pokazaly- bardzo pozadany. A jesli juz w temacia pozadania jestesmyto zycze Wam rowniez aby zawsze plonelo w Waszych zwiazkach, w towarzystwie Milosci, zebyscie doczekaly sie jej owocow w postaci dzieciaczkow no i standartowo- pieniedzy i spelnienia marzen
Wesolych Swiat Towarzyszki
Mega, kkisia, Elfik, Iwone, Bozia3, Parka, anna maria, paszczakin, kapturnica, moremi, Reni, Pusurek, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, Niuta, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość