35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Chuj nie matka zapomniala, ze syn ma dziś imieniny... Ale on się i tak nie skapnie, nie?
no ja sobie wlasnie uswiadomilam, ze mlodemu bedzie jedno swieto przepadac.. hmm..Pusurek, moremi, Mega, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
I ode mnie dziewczeta wszystkiego wymarzonego dla Was i Waszych rodzin.. Moja rodzinka ma za godzine sie zjaic, wiec lece sie upiekniac.. Bo gotowe juz wszystko, nawet dekoracje na stol
SolarPolar, moremi, Iwone, malgos741, Mega, iwcia77, kapturnica, gosia7122, kkisia, Simba, Bozia3, Parka, HappyJo, peppapig lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no ja sobie wlasnie uswiadomilam, ze mlodemu bedzie jedno swieto przepadac.. hmm..
Koszule uprasowane, my wypachnieni i czekamy na sygnał kiedy do stołu siadać
Dziewczęta, z okazji Świąt, życzę Wam samych radosnych niespodzianek, oczywiście spełnienia marzeń, takich wrażeń, żeby Wam nigdy w życiu nie przeszło przez myśl, że chcecie coś w życiu zmienić, i miłości, miłości i jeszcze raz miłości pod każdą postaciąIwone, ComeToMeBaby, malgos741, Pusurek, Mega, iwcia77, kapturnica, gosia7122, kkisia, Simba, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyKochane
Zycze wszystkim aby spelnily sie najskrytsze marzenia.
Duzo szczescia, milosci, cudownych chwil spedzonych w rodzinnym gronie
Wesolych Swiat!Iwone, ComeToMeBaby, moremi, macduska, malgos741, Mega, kapturnica, gosia7122, kkisia, Simba, Bozia3, peppapig lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Iwone jak tam sytuacja na froncie kuchennym?
moremi, macduska, Mega, iwcia77, gretka, Pusurek, gosia7122, kkisia, Bozia3, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda Święta , widać gości
Wydłub z karpia wszystkie ości.
Powyjadaj z barszczu uszy.
A gdy Cię za bardzo suszy ,
Siądź wygodnie z flachą wina ,
I obejrzyj dziś Kevina
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8e8bee80c88.jpgmoremi, malgos741, Mega, iwcia77, kapturnica, Iwone, gosia7122, kkisia, Arwena, Sabina, Simba, Bozia3, Mala79, peppapig lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Pojechałam na sklepy. Mak zmieniłam w piekarni. Piekę ciacho a reszta sprząta, gotuje i piecze. Jak nigdy, pierwszy raz nie będę na święta zmęczona
Uważam, że dla zdrowia psychicznego dobre jest strzelenie focha raz na jakiś czasmacduska, Mega, iwcia77, kapturnica, Iwone, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Dobry foch nie jest zły
Uważam, że dla zdrowia psychicznego dobre jest strzelenie focha raz na jakiś czasDziś miałam dostać @ i jeszcze jej nie ma
gretka, malgos741, Pusurek, Mega, macduska, moremi, kkisia, Aasiula, Arwena, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
Ale się objadlam
teraz się nie rusze
Iwone, Mega, Pusurek, kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny kochane, nie miałam czasu nadrobić forum. Wpadam na chwilkę. Wszystkiego dobrego na święta. Spokoju, zdrowia, radości. Tym co czekają wymarzonych dzieciątek. Szczęśliwych rozwiązań ciąż i szybkich porodów. Tym które są już w komplecie, niech dzieci zdrowo Wam rosną
Jutro Was poczytam.Iwone, Mega, macduska, kapturnica, gosia7122, kkisia, Sabina, Simba, Bozia3, iwcia77, Dorka1979, malgos741, Parka, Mala79, peppapig lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymacduska wrote:Kochane babki.
Zyczę Wam aby ta nadchodzaca, jedyna w roku noc kiedy na świat przychodzi sama Miłość przyniosła do Waszych domów szczęście i zdrowie a Wasze serca napełniła radością i pokojem.
Wacia.
zastanawiam sie co obejrzec w ten nudny banalny wieczórMega, Simba, iwcia77, SolarPolar, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzie wszystkie? Żra?
U nas juz po imprze, prezentami sie pobawilismy, fotki pocykalismy, teraz czas na Kevina. Co prawda ja usypiam Adasia, ale Kevin mnie cos nie kreci w tym roku. Corka dostala nowa komorke, wiec siedzi i sie bawi.
No i po wigilii.Mega, Iwone, kkisia, kkisia, Arwena, Sabina, iwcia77, kapturnica, malgos741, Parka, caffe lubią tę wiadomość