35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:dzieki
zastanawiam sie co obejrzec w ten nudny banalny wieczórmacduska, iwcia77, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:dzieki
zastanawiam sie co obejrzec w ten nudny banalny wieczór
myślę, że "Teksańska masakra piłą motorową" będzie w sam razWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 20:42
Mega, kapturnica, moremi, Heretyczka, kkisia, Bozia3, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Moja dostała książkę pt: Zniszcz ten dziennik, robi obecnie furorę wsród młodych. Książka do zniszczenia poprostu.
Pusurek, iwcia77, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie tylko chyba Ty...A starałam sie doslownie po łyżce to i tak full w dupsku
kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pierdzielę, już wiem dlaczego tyle Was nie lubi kompotu z suszu. Ten zapach wędzonki zabija. Dobrze, że moja mama robi ten kompot zupełnie inaczej i nie ma tego ohydnego zapachu.
Mega, kkisia, Simba, iwcia77, kapturnica, Aasiula, malgos741, HappyJo lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja pierdzielę, już wiem dlaczego tyle Was nie lubi kompotu z suszu. Ten zapach wędzonki zabija. Dobrze, że moja mama robi ten kompot zupełnie inaczej i nie ma tego ohydnego zapachu.
pycha...
iwcia77, Dorka1979, moremi, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja pierdzielę, już wiem dlaczego tyle Was nie lubi kompotu z suszu. Ten zapach wędzonki zabija. Dobrze, że moja mama robi ten kompot zupełnie inaczej i nie ma tego ohydnego zapachu.
Jakiej wędzonki???
Jak są same suszone o0woce to nie śmierdzi.Mega, Iwone, moremi, iwcia77, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Jakiej wędzonki???
Jak są same suszone o0woce to nie śmierdzi.kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny dopiero teraz znalazłam chwilę
U nas już po wieczerzy, córa już śpi, choć z nadmiaru wrażeń nie mogła zasnąć
A ja zajrzałam, żeby złożyć Wam życzeniaMamom - niech dzieciaczki zdrowo rosną, brzuchatkom - zdrowych ciąż i szczęśliwych rozwiązań
, staraczkom - wyczekanych ciąż :)A wszystkim spełnienia marzeń, zdrowia, miłości i spokoju
http://iv.pl/images/25721496215753530903.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 22:07
kkisia, Iwone, Mega, macduska, gosia7122, Simba, Pusurek, moremi, Bozia3, iwcia77, Dorka1979, kapturnica, Aasiula, malgos741, caffe, Mala79, HappyJo, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Ja się nie mogę przemęczać
Dziś miałam dostać @ i jeszcze jej nie ma
Ivon czy ty nam o czymś nie mówiszcoś mi tu wania pozytywnym testem u ciebie
Iwone, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77, macduska, malgos741, dorbie lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:My już po wieczerzy
Ivon czy ty nam o czymś nie mówiszcoś mi tu wania pozytywnym testem u ciebie
Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77, Dorka1979, macduska, malgos741, dorbie, Parka, Arwena, gosia7122, peppapig lubią tę wiadomość