X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, zdrowia - jak to stare babcie sobie życzą, a wiedzą co mówią...;)
    I dużo radości z każdego dnia, ze spotkań z ludźmi, z pracy, z rodziny, z każdej chwili w której nie dzieje się nic specjalnego, ale nasi bliscy są zdrowi i bezpieczni.
    Dzięki dzieciom znowu zauważamy, że kropla benzyny w brudnej kałuży to piękna tęcza - korzystajmy z tego, świat jest fascynujący! :)
    Buziaki
    <3

Iwone, Bursztyn, kkisia, Bozia3, Parka, Mega, anna maria, Aasiula, paszczakin, kapturnica, moremi, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Parka u mnie nie ma kliniki, ja chodzę do gina, który współpracuje z kliniką z Gdańska to jakieś 200km od mojej miejscowości a druga klinika to tez 200kilosów Białystok. On jest najlepszym ginem w mieście jeśli chodzi o niepłodność, dziś nawet kupiłam w rejestracji zastrzyk, który klientka zostawiła na sprzedanie bo zaszła po stymulacji.

Aaa, rozumiem, czyli musialabys mocno kombinowac i to Cie zniecheca ?

P.S witam sie w ten wigilijny mokry dzien , gdzie ten snieg? Tylko leje i leje

Iwone, Mega, anna maria, kkisia, kapturnica, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam się na sposób i obserwowałam rodzinkę cały rok. Nie raz prosiłam o cokolwiek i słyszałam- zaraz, za chwilę, później, jutro. Dużo rzeczy do dziś nie jest zrobione. Liczyli na to, że tylko ja będę wszystko robić. Obiecywali że we wszystkim mi pomogą. Pozostały tylko słowa że jutro. A więc mamy "jutro" i zapowiedziałam rodzince że do stołu nie zasiądę jeśli wszystko nie będzie posprzątane. Do kuchni wchodzę tylko zrobić kawę i czekam.
    Mak nie zmielony
    Orzechy nie obrane
    Nie ma nawet miejsca na blacie, bo choć w domu jest zmywarka, to każdemu ciężko się schylić i włożyć talerzyk czy szklankę.
    Każdy ma czas i dopiero powstawali i zdziwieni, bo służąca postanowiła zastrajkować :D

A ja jak nigdy, leję na to wszystko :D

Wesołych Świąt dziewczyny ;)

Mega, Parka, anna maria, kkisia, kapturnica, moremi, gretka, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja mam swoją na codzień wiec akurat w tym temacie sie wyłączyłam i nie zwracam na nią uwagi, akurat może mi naskoczyć w temacie bzykania ;) to moja i mojego męża sprawa :)

No jasne, moją tez to nic nie powinno obchodzic, ona nawet na innym pietrze nocuje jak u nas jest, ale ja sie nie czuje do konca luzacko w domu podczas jej pobytu, btw chodzi tak cicho jak kot

Mega, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Wzięłam się na sposób i obserwowałam rodzinkę cały rok. Nie raz prosiłam o cokolwiek i słyszałam- zaraz, za chwilę, później, jutro. Dużo rzeczy do dziś nie jest zrobione. Liczyli na to, że tylko ja będę wszystko robić. Obiecywali że we wszystkim mi pomogą. Pozostały tylko słowa że jutro. A więc mamy "jutro" i zapowiedziałam rodzince że do stołu nie zasiądę jeśli wszystko nie będzie posprzątane. Do kuchni wchodzę tylko zrobić kawę i czekam.
    Mak nie zmielony
    Orzechy nie obrane
    Nie ma nawet miejsca na blacie, bo choć w domu jest zmywarka, to każdemu ciężko się schylić i włożyć talerzyk czy szklankę.
    Każdy ma czas i dopiero powstawali i zdziwieni, bo służąca postanowiła zastrajkować :D

A ja jak nigdy, leję na to wszystko :D

Wesołych Świąt dziewczyny ;)
    Ja Cie rozumiem i popieram.

Iwone, anna maria, kkisia, Arwena, HappyJo lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone tak trzymaj ;)

Iwone, anna maria, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, życzę Wam spełnienia marzeń, realizacji planów dzieciowych, naszym obecnym ciężarówkom lekkich porodów i w terminie, a już dzieciatym pociechy ze szkrabów i przespanych nocy. A dzis wieczor - rodzinnej i ciepłej atmosfery przy wigilijnym stole. I niech sie spełnia magia Swiąt! :) <3

Iwone, anna maria, Aasiula, kkisia, Bozia3, SolarPolar, Mega, macduska, Pusurek, Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na swieta zycze wam:Nadziei -by nie opuszczala,radosci -by rozweselala,milosci-by obrodzila,dobroci -by zawsze byla.Ania z Helenka

Bliska 77, Aasiula, kkisia, Bozia3, SolarPolar, Parka, Mega, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, Iwone, ComeToMeBaby, Bursztyn, malgos741, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja na momencik
    Dziewczyny, dla Was wszystkich i dla Waszych cudownych dzieciaczków i rodzin, zdrowych spokojnych tych szczególnych Świąt, spędzonych w rodzinnym gronie, samych radosnych chwil oraz mnóstwa miłości i worka prezentów!!!!!!!!!!!!!
    niech te Święta będą wyjątowe

Aasiula, kkisia, anna maria, Bozia3, moremi, SolarPolar, Parka, Mega, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, Iwone, ComeToMeBaby, Bursztyn, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, magnesik śliczny, radość córki bezcenna :-), dziękujemy bardzo !!!!

anna maria, Bozia3, Mega, Pusurek, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry
    Wesolych Swiat , spelnienia marzen :)

anna maria, Bozia3, moremi, Parka, Mega, macduska, iwcia77, Arwena, Iwone, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dniu imienin najserdeczniejsze zyczenia dla Adamka i Adasia ,zeby wasze zycie bylo slodkie jak lizaki i kolorowe jak tecza.Helene z mama

Bozia3, Parka, Mega, Pusurek, Iwone, iwcia77, Arwena, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Wszystkie Panie

Wpadam ne bardzo krotka chwile bo nie mam czasu na wiecej. Bardzo zalezalo mi, zeby Wam zyczyc cudownych, magicznych, udanych, wesolych i spokojnych Swiat !!!!!!!
    Po Swietach na pewno bede miala wiecej czasy, zeby nadrobic forum ;)

Sciskam Wszystkie razem i kazda z osobna <3 <3 <3

Bozia3, anna maria, kkisia, SolarPolar, Parka, Mega, Iwone, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, moremi, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, gosia7122, peppapig lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Reni <3 dzieki za wspaniała niespodziankę :)

Ja w biegu, bo miałam USG, potem gina, a teraz pędzę na monitoring.
    Dziewczyny! Dla każdej z Was wszystkiego co najlepsze. Zdrowia, szczęścia i miłości!
    Cieszę sie Was mam!

anna maria, Bozia3, kkisia, SolarPolar, Parka, Mega, iwcia77, Arwena, Pusurek, moremi, Bursztyn, malgos741, gretka, gosia7122, HappyJo, peppapig lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, ale napisz koniecznie o tym usg i monitoringu, bo wiesz, na forum nie mozesz napisac tylko, ze te badania masz, ale tez co z nich wynika :)
    Powodzenia :)

Mega, iwcia77, moremi, malgos741, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pedze dziś do skrzynki, a tam paczka od Reni! Dzizasie, jaka radość! :-) :-) I kartka ze swiatecznymi szopami. Dziekujemyyyyyyy!

Mega, iwcia77, moremi, malgos741, kapturnica, kkisia, Bozia3, Parka, HappyJo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych świat! Dla Was, Waszych gorszych połówek, dzieci, kotów i psów - dużo spokoju na święta, radosci z kazdego dnia, spelnienia marzeń tych dużych i tych małych! I niech kolejny rok będzie jeszcze lepszy!

macduska, kkisia, Mega, iwcia77, Arwena, SolarPolar, Iwone, ComeToMeBaby, Bursztyn, malgos741, kapturnica, gosia7122, Simba, Bozia3, Parka, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    W dniu imienin najserdeczniejsze zyczenia dla Adamka i Adasia ,zeby wasze zycie bylo slodkie jak lizaki i kolorowe jak tecza.Helene z mama
    Chuj nie matka zapomniala, ze syn ma dziś imieniny... Ale on się i tak nie skapnie, nie? ;-)

iwcia77, anna maria, moremi, Iwone, kapturnica, kkisia, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane babki.
    Zyczę Wam aby ta nadchodzaca, jedyna w roku noc kiedy na świat przychodzi sama Miłość przyniosła do Waszych domów szczęście i zdrowie a Wasze serca napełniła radością i pokojem.

Wacia.

Pusurek, kkisia, Mega, iwcia77, paszczakin, SolarPolar, moremi, Iwone, ComeToMeBaby, Bursztyn, malgos741, kapturnica, gosia7122, Simba, Bozia3, Parka, HappyJo, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Chuj nie matka zapomniala, ze syn ma dziś imieniny... Ale on się i tak nie skapnie, nie? ;-)

Bedzie miał traumę do końca życia . ;-)

Pusurek, iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 6253 6254 6255 6256 6257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ