35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, zdrowia - jak to stare babcie sobie życzą, a wiedzą co mówią...
I dużo radości z każdego dnia, ze spotkań z ludźmi, z pracy, z rodziny, z każdej chwili w której nie dzieje się nic specjalnego, ale nasi bliscy są zdrowi i bezpieczni.
Dzięki dzieciom znowu zauważamy, że kropla benzyny w brudnej kałuży to piękna tęcza - korzystajmy z tego, świat jest fascynujący!
Buziaki
Iwone, Bursztyn, kkisia, Bozia3, Parka, Mega, anna maria, Aasiula, paszczakin, kapturnica, moremi, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Parka u mnie nie ma kliniki, ja chodzę do gina, który współpracuje z kliniką z Gdańska to jakieś 200km od mojej miejscowości a druga klinika to tez 200kilosów Białystok. On jest najlepszym ginem w mieście jeśli chodzi o niepłodność, dziś nawet kupiłam w rejestracji zastrzyk, który klientka zostawiła na sprzedanie bo zaszła po stymulacji.
Aaa, rozumiem, czyli musialabys mocno kombinowac i to Cie zniecheca ?
P.S witam sie w ten wigilijny mokry dzien , gdzie ten snieg? Tylko leje i lejeIwone, Mega, anna maria, kkisia, kapturnica, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Wzięłam się na sposób i obserwowałam rodzinkę cały rok. Nie raz prosiłam o cokolwiek i słyszałam- zaraz, za chwilę, później, jutro. Dużo rzeczy do dziś nie jest zrobione. Liczyli na to, że tylko ja będę wszystko robić. Obiecywali że we wszystkim mi pomogą. Pozostały tylko słowa że jutro. A więc mamy "jutro" i zapowiedziałam rodzince że do stołu nie zasiądę jeśli wszystko nie będzie posprzątane. Do kuchni wchodzę tylko zrobić kawę i czekam.
Mak nie zmielony
Orzechy nie obrane
Nie ma nawet miejsca na blacie, bo choć w domu jest zmywarka, to każdemu ciężko się schylić i włożyć talerzyk czy szklankę.
Każdy ma czas i dopiero powstawali i zdziwieni, bo służąca postanowiła zastrajkować
A ja jak nigdy, leję na to wszystko
Wesołych Świąt dziewczyny
Mega, Parka, anna maria, kkisia, kapturnica, moremi, gretka, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja mam swoją na codzień wiec akurat w tym temacie sie wyłączyłam i nie zwracam na nią uwagi, akurat może mi naskoczyć w temacie bzykania
to moja i mojego męża sprawa
No jasne, moją tez to nic nie powinno obchodzic, ona nawet na innym pietrze nocuje jak u nas jest, ale ja sie nie czuje do konca luzacko w domu podczas jej pobytu, btw chodzi tak cicho jak kotMega, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Wzięłam się na sposób i obserwowałam rodzinkę cały rok. Nie raz prosiłam o cokolwiek i słyszałam- zaraz, za chwilę, później, jutro. Dużo rzeczy do dziś nie jest zrobione. Liczyli na to, że tylko ja będę wszystko robić. Obiecywali że we wszystkim mi pomogą. Pozostały tylko słowa że jutro. A więc mamy "jutro" i zapowiedziałam rodzince że do stołu nie zasiądę jeśli wszystko nie będzie posprzątane. Do kuchni wchodzę tylko zrobić kawę i czekam.
Mak nie zmielony
Orzechy nie obrane
Nie ma nawet miejsca na blacie, bo choć w domu jest zmywarka, to każdemu ciężko się schylić i włożyć talerzyk czy szklankę.
Każdy ma czas i dopiero powstawali i zdziwieni, bo służąca postanowiła zastrajkować
A ja jak nigdy, leję na to wszystko
Wesołych Świąt dziewczynyIwone, anna maria, kkisia, Arwena, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Kochane, życzę Wam spełnienia marzeń, realizacji planów dzieciowych, naszym obecnym ciężarówkom lekkich porodów i w terminie, a już dzieciatym pociechy ze szkrabów i przespanych nocy. A dzis wieczor - rodzinnej i ciepłej atmosfery przy wigilijnym stole. I niech sie spełnia magia Swiąt!
Iwone, anna maria, Aasiula, kkisia, Bozia3, SolarPolar, Mega, macduska, Pusurek, Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Na swieta zycze wam:Nadziei -by nie opuszczala,radosci -by rozweselala,milosci-by obrodzila,dobroci -by zawsze byla.Ania z Helenka
Bliska 77, Aasiula, kkisia, Bozia3, SolarPolar, Parka, Mega, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, Iwone, ComeToMeBaby, Bursztyn, malgos741, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja na momencik
Dziewczyny, dla Was wszystkich i dla Waszych cudownych dzieciaczków i rodzin, zdrowych spokojnych tych szczególnych Świąt, spędzonych w rodzinnym gronie, samych radosnych chwil oraz mnóstwa miłości i worka prezentów!!!!!!!!!!!!!
niech te Święta będą wyjątoweAasiula, kkisia, anna maria, Bozia3, moremi, SolarPolar, Parka, Mega, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, Iwone, ComeToMeBaby, Bursztyn, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Wszystkie Panie
Wpadam ne bardzo krotka chwile bo nie mam czasu na wiecej. Bardzo zalezalo mi, zeby Wam zyczyc cudownych, magicznych, udanych, wesolych i spokojnych Swiat !!!!!!!
Po Swietach na pewno bede miala wiecej czasy, zeby nadrobic forum
Sciskam Wszystkie razem i kazda z osobna
Bozia3, anna maria, kkisia, SolarPolar, Parka, Mega, Iwone, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, moremi, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, gosia7122, peppapig lubią tę wiadomość
-
Renidzieki za wspaniała niespodziankę
Ja w biegu, bo miałam USG, potem gina, a teraz pędzę na monitoring.
Dziewczyny! Dla każdej z Was wszystkiego co najlepsze. Zdrowia, szczęścia i miłości!
Cieszę sie Was mam!anna maria, Bozia3, kkisia, SolarPolar, Parka, Mega, iwcia77, Arwena, Pusurek, moremi, Bursztyn, malgos741, gretka, gosia7122, HappyJo, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWesołych świat! Dla Was, Waszych gorszych połówek, dzieci, kotów i psów - dużo spokoju na święta, radosci z kazdego dnia, spelnienia marzeń tych dużych i tych małych! I niech kolejny rok będzie jeszcze lepszy!
macduska, kkisia, Mega, iwcia77, Arwena, SolarPolar, Iwone, ComeToMeBaby, Bursztyn, malgos741, kapturnica, gosia7122, Simba, Bozia3, Parka, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:W dniu imienin najserdeczniejsze zyczenia dla Adamka i Adasia ,zeby wasze zycie bylo slodkie jak lizaki i kolorowe jak tecza.Helene z mama
iwcia77, anna maria, moremi, Iwone, kapturnica, kkisia, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane babki.
Zyczę Wam aby ta nadchodzaca, jedyna w roku noc kiedy na świat przychodzi sama Miłość przyniosła do Waszych domów szczęście i zdrowie a Wasze serca napełniła radością i pokojem.
Wacia.Pusurek, kkisia, Mega, iwcia77, paszczakin, SolarPolar, moremi, Iwone, ComeToMeBaby, Bursztyn, malgos741, kapturnica, gosia7122, Simba, Bozia3, Parka, HappyJo, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny