X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, zdrowia - jak to stare babcie sobie życzą, a wiedzą co mówią...;)
    I dużo radości z każdego dnia, ze spotkań z ludźmi, z pracy, z rodziny, z każdej chwili w której nie dzieje się nic specjalnego, ale nasi bliscy są zdrowi i bezpieczni.
    Dzięki dzieciom znowu zauważamy, że kropla benzyny w brudnej kałuży to piękna tęcza - korzystajmy z tego, świat jest fascynujący! :)
    Buziaki
    <3

Iwone, Bursztyn, kkisia, Bozia3, Parka, Mega, anna maria, Aasiula, paszczakin, kapturnica, moremi, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Parka u mnie nie ma kliniki, ja chodzę do gina, który współpracuje z kliniką z Gdańska to jakieś 200km od mojej miejscowości a druga klinika to tez 200kilosów Białystok. On jest najlepszym ginem w mieście jeśli chodzi o niepłodność, dziś nawet kupiłam w rejestracji zastrzyk, który klientka zostawiła na sprzedanie bo zaszła po stymulacji.

Aaa, rozumiem, czyli musialabys mocno kombinowac i to Cie zniecheca ?

P.S witam sie w ten wigilijny mokry dzien , gdzie ten snieg? Tylko leje i leje

Iwone, Mega, anna maria, kkisia, kapturnica, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam się na sposób i obserwowałam rodzinkę cały rok. Nie raz prosiłam o cokolwiek i słyszałam- zaraz, za chwilę, później, jutro. Dużo rzeczy do dziś nie jest zrobione. Liczyli na to, że tylko ja będę wszystko robić. Obiecywali że we wszystkim mi pomogą. Pozostały tylko słowa że jutro. A więc mamy "jutro" i zapowiedziałam rodzince że do stołu nie zasiądę jeśli wszystko nie będzie posprzątane. Do kuchni wchodzę tylko zrobić kawę i czekam.
    Mak nie zmielony
    Orzechy nie obrane
    Nie ma nawet miejsca na blacie, bo choć w domu jest zmywarka, to każdemu ciężko się schylić i włożyć talerzyk czy szklankę.
    Każdy ma czas i dopiero powstawali i zdziwieni, bo służąca postanowiła zastrajkować :D

A ja jak nigdy, leję na to wszystko :D

Wesołych Świąt dziewczyny ;)

Mega, Parka, anna maria, kkisia, kapturnica, moremi, gretka, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja mam swoją na codzień wiec akurat w tym temacie sie wyłączyłam i nie zwracam na nią uwagi, akurat może mi naskoczyć w temacie bzykania ;) to moja i mojego męża sprawa :)

No jasne, moją tez to nic nie powinno obchodzic, ona nawet na innym pietrze nocuje jak u nas jest, ale ja sie nie czuje do konca luzacko w domu podczas jej pobytu, btw chodzi tak cicho jak kot

Mega, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Wzięłam się na sposób i obserwowałam rodzinkę cały rok. Nie raz prosiłam o cokolwiek i słyszałam- zaraz, za chwilę, później, jutro. Dużo rzeczy do dziś nie jest zrobione. Liczyli na to, że tylko ja będę wszystko robić. Obiecywali że we wszystkim mi pomogą. Pozostały tylko słowa że jutro. A więc mamy "jutro" i zapowiedziałam rodzince że do stołu nie zasiądę jeśli wszystko nie będzie posprzątane. Do kuchni wchodzę tylko zrobić kawę i czekam.
    Mak nie zmielony
    Orzechy nie obrane
    Nie ma nawet miejsca na blacie, bo choć w domu jest zmywarka, to każdemu ciężko się schylić i włożyć talerzyk czy szklankę.
    Każdy ma czas i dopiero powstawali i zdziwieni, bo służąca postanowiła zastrajkować :D

A ja jak nigdy, leję na to wszystko :D

Wesołych Świąt dziewczyny ;)
    Ja Cie rozumiem i popieram.

Iwone, anna maria, kkisia, Arwena, HappyJo lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone tak trzymaj ;)

Iwone, anna maria, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, życzę Wam spełnienia marzeń, realizacji planów dzieciowych, naszym obecnym ciężarówkom lekkich porodów i w terminie, a już dzieciatym pociechy ze szkrabów i przespanych nocy. A dzis wieczor - rodzinnej i ciepłej atmosfery przy wigilijnym stole. I niech sie spełnia magia Swiąt! :) <3

Iwone, anna maria, Aasiula, kkisia, Bozia3, SolarPolar, Mega, macduska, Pusurek, Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na swieta zycze wam:Nadziei -by nie opuszczala,radosci -by rozweselala,milosci-by obrodzila,dobroci -by zawsze byla.Ania z Helenka

Bliska 77, Aasiula, kkisia, Bozia3, SolarPolar, Parka, Mega, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, Iwone, ComeToMeBaby, Bursztyn, malgos741, gosia7122, HappyJo lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja na momencik
    Dziewczyny, dla Was wszystkich i dla Waszych cudownych dzieciaczków i rodzin, zdrowych spokojnych tych szczególnych Świąt, spędzonych w rodzinnym gronie, samych radosnych chwil oraz mnóstwa miłości i worka prezentów!!!!!!!!!!!!!
    niech te Święta będą wyjątowe

Aasiula, kkisia, anna maria, Bozia3, moremi, SolarPolar, Parka, Mega, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, Iwone, ComeToMeBaby, Bursztyn, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, magnesik śliczny, radość córki bezcenna :-), dziękujemy bardzo !!!!

anna maria, Bozia3, Mega, Pusurek, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry
    Wesolych Swiat , spelnienia marzen :)

anna maria, Bozia3, moremi, Parka, Mega, macduska, iwcia77, Arwena, Iwone, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dniu imienin najserdeczniejsze zyczenia dla Adamka i Adasia ,zeby wasze zycie bylo slodkie jak lizaki i kolorowe jak tecza.Helene z mama

Bozia3, Parka, Mega, Pusurek, Iwone, iwcia77, Arwena, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Wszystkie Panie

Wpadam ne bardzo krotka chwile bo nie mam czasu na wiecej. Bardzo zalezalo mi, zeby Wam zyczyc cudownych, magicznych, udanych, wesolych i spokojnych Swiat !!!!!!!
    Po Swietach na pewno bede miala wiecej czasy, zeby nadrobic forum ;)

Sciskam Wszystkie razem i kazda z osobna <3 <3 <3

Bozia3, anna maria, kkisia, SolarPolar, Parka, Mega, Iwone, macduska, Pusurek, iwcia77, Arwena, moremi, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, gosia7122, peppapig lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Reni <3 dzieki za wspaniała niespodziankę :)

Ja w biegu, bo miałam USG, potem gina, a teraz pędzę na monitoring.
    Dziewczyny! Dla każdej z Was wszystkiego co najlepsze. Zdrowia, szczęścia i miłości!
    Cieszę sie Was mam!

anna maria, Bozia3, kkisia, SolarPolar, Parka, Mega, iwcia77, Arwena, Pusurek, moremi, Bursztyn, malgos741, gretka, gosia7122, HappyJo, peppapig lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, ale napisz koniecznie o tym usg i monitoringu, bo wiesz, na forum nie mozesz napisac tylko, ze te badania masz, ale tez co z nich wynika :)
    Powodzenia :)

Mega, iwcia77, moremi, malgos741, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pedze dziś do skrzynki, a tam paczka od Reni! Dzizasie, jaka radość! :-) :-) I kartka ze swiatecznymi szopami. Dziekujemyyyyyyy!

Mega, iwcia77, moremi, malgos741, kapturnica, kkisia, Bozia3, Parka, HappyJo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych świat! Dla Was, Waszych gorszych połówek, dzieci, kotów i psów - dużo spokoju na święta, radosci z kazdego dnia, spelnienia marzeń tych dużych i tych małych! I niech kolejny rok będzie jeszcze lepszy!

macduska, kkisia, Mega, iwcia77, Arwena, SolarPolar, Iwone, ComeToMeBaby, Bursztyn, malgos741, kapturnica, gosia7122, Simba, Bozia3, Parka, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    W dniu imienin najserdeczniejsze zyczenia dla Adamka i Adasia ,zeby wasze zycie bylo slodkie jak lizaki i kolorowe jak tecza.Helene z mama
    Chuj nie matka zapomniala, ze syn ma dziś imieniny... Ale on się i tak nie skapnie, nie? ;-)

iwcia77, anna maria, moremi, Iwone, kapturnica, kkisia, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane babki.
    Zyczę Wam aby ta nadchodzaca, jedyna w roku noc kiedy na świat przychodzi sama Miłość przyniosła do Waszych domów szczęście i zdrowie a Wasze serca napełniła radością i pokojem.

Wacia.

Pusurek, kkisia, Mega, iwcia77, paszczakin, SolarPolar, moremi, Iwone, ComeToMeBaby, Bursztyn, malgos741, kapturnica, gosia7122, Simba, Bozia3, Parka, HappyJo, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Chuj nie matka zapomniala, ze syn ma dziś imieniny... Ale on się i tak nie skapnie, nie? ;-)

Bedzie miał traumę do końca życia . ;-)

Pusurek, iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 6253 6254 6255 6256 6257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ