35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aaa, pod choinką nie miałam prezentu, bo dostałam większy na urodziny - telewizor z smart tv do sypialni. Także teraz mogę Was czytać na telewizorze
Prezentem pod choinką może za kilka dni okazać się test
Aasiula, malgos741, kkisia, moremi, iwcia77, gretka, kapturnica, Mega, Parka, Sabina, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bry dziewczynkiale se pospałam jak nigdy, na razie kawka na dzień dobry może jakieś ciasto i dopiero o 14 do mamuśki
jaka laba nic nie muszę robić...
kkisia, Iwone, iwcia77, Mega, Aasiula, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Mnie mąż zaskoczył kompletem biżuterii od ksenia.art. Boska jest
A teraz leżymy na kanapie z kotami. Aha. Szwagierka w ciąży.Iwone, iwcia77, kkisia, malgos741, Simba, kapturnica, Mega, Aasiula, macduska, Sabina, Pusurek, Bozia3, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Dzien dobey w ten:śnieżny: mroźny poranek
Kurna czy Tylko ja nie czuje ,że to święta??.Czy wiecej tak Was ma ?
Leje , wieje i pogoda jak w marcu!!
Dzien dobrykapturnica, Aasiula, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja sie wprosze w przyszlym roku- z Ivo
tymczasem ide sie szykowac do tego pozal sie boze swiatecznego wloskiego obiadu...
menu:
1 - pierwsze danie: lasagne badz risotto
2- drugie danie- na 100 % mieso gotowane w rosole ( przewaznie jezyk cielecy ,kura itp)
z soczewica i jakies warzywka
3. babka bozonarodzeniowa- kupna ofkors
4. mandarynki, pomarancze, orzechy, figi suszone...itp
5. kawa
6. prezenty
ot wloskie swieta
Aasiula, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dostalam skromniutko
Charms do pandory
Ale piekny, na delikatnym rozu jest rodzina
Rodzice w srodku a po bokach dzieci
Chlopczyk I dziewczynka)
Oczywiscie cala rodzina zaraz zalapala o co chodzi.
Nawet moj tato nie musial zmieniac okularow zeby zobaczyc ta dziewczynke
Bo tak to zawsze slepy jest nic nie widzi :0Mega, Parka, Iwone, malgos741, kkisia, Sabina, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Najlepszego dziewczyny na resztę świąt
Ja ledwie żywa jestem... teraz do teściowej na obiad jedziemy. Ja to chyba tylko na ten obiad popatrzę bo nie mam go gdzie zmieścić.
Robiłyście te pierogi z makiem i polewą?
U mnie wczoraj były i sa na dzisiaj. To jedyna rzecz, której nie rozdawałam z jedzenia ludziom po zakończonej wigilii hehehehehe z premedytacją hehehehe pilnowałam zeby se ktoś nie zabrał heheheheIwone, malgos741, Aasiula, kkisia, Mega, kapturnica, Simba, Sabina, Parka, iwcia77, gosia7122, Bozia3, peppapig lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Silna jesteś
Co ma być, to będzie. Na razie czekam na @
malgos741, macduska, kkisia, dorbie, dorbie, Sabina, Parka, iwcia77, Bozia3, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Bo wiesz, u mnie z ciążą to jest tak, że niby chciałabym, a z drugiej strony bardzo się boję czy będę w stanie ją utrzymać. Dzieci dostarczają mi takich emocji, że zastanawiam się czy w ogóle powinnam się jeszcze starać.
Co ma być, to będzie. Na razie czekam na @Iwone, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość