35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala79 wrote:Hej
A ja sobie siedze w ten pierwszy dzien Swiat i rozmyslam nad dalszym losem...
Wiem, ze nie powinnam przyciagac do siebie takich mysli, jakie kraza w mojej glowie, ale to silniejsze ode mnie... Chyba moj chlop podjal decyzje, za nas juz na dobre, wczoraj sie pojawil u mnie na minut 5,pozostawil prezent,spalil papierosa przy samochodzie i odjechal nic nie mowiac...
Bylo mi tak cholernie smutno i przykro no ale coz, zycie...
Milego popoludnia Wam zycze
Mała no to troche chujnie odpierdzielił...Przykre.Trzymaj sie tam i głowa do góry ,moze nie będzieaz tak źle....Mala79, Iwone, Sabina, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mała no to troche chujnie odpierdzielił...Przykre.Trzymaj sie tam i głowa do góry ,moze nie będzieaz tak źle....
Wiem Kapta, nic Go nie usprawiedliwia przegralam z matka- widocznie wazniejsza jest niz ja sama....
A najgorsze w tym wszystkim, ze pierwszy raz czekam na @ z utesknieniem,
bo juz minal jej czas nadejscia....,
jednak zwalam wszystko na leki, operacje, ciagly stres jaki mam od miesiaca.... I nie dopuszczam do siebie, zadnej innej mysli...Sabina, anna maria, Arwena, malgos741, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Wiem Kapta, nic Go nie usprawiedliwia przegralam z matka- widocznie wazniejsza jest niz ja sama....
A najgorsze w tym wszystkim, ze pierwszy raz czekam na @ z utesknieniem,
bo juz minal jej czas nadejscia....,
jednak zwalam wszystko na leki, operacje, ciagly stres jaki mam od miesiaca.... I nie dopuszczam do siebie, zadnej innej mysli...
Ps. tylko kochanka zostaje na święta samą!
Przepraszam, ale piszę co myślęSabina, Mala79, anna maria, moremi, Arwena, Mega, malgos741, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
witam ja ze spoznionymi zyczeniami: Wesolych, rodzinnych ale i spokojnych Swiat
no ja sie lekko nie wyrobilam- dzis troche spokoju moge odsapnac- jutro z rana do rodziny meza
z niusow tematcznych- w wt bylam u gina- no oczywisci endo cienkie jak papier- 7 dc- 3mmm przepisal zel do wcierania a i pecherzyk dominujacy 9,8mm- tylko jak go tu podhodowac jak wkolo swiateczne pokusy:-(
i 30.12 kolejna wizyta zobaczymy...kapturnica, Iwone, Aasiula, Sabina, anna maria, Mala79, moremi, malgos741, kkisia, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Mala gdyby mój facet zrobił taki numer, już nie byłby moim facetem. Kiedy jak kiedy, ale jeśli jesteście razem, to wigilię powinniście spędzić razem. Jeśli chciał jechać do matki to ok, ale albo razem z Tobą, albo wcale.
Ps. tylko kochanka zostaje na święta samą!
Przepraszam, ale piszę co myślę
Nie ma sprawy, powiem szczerze, ze podobnie się czuje, tzn jak 5te zbędne ogniwo, które nie pasuje do całości...Sabina, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mala trzym sie- ja kiedys tez mialam takiego cipereusa- mama to, mama tamto mama robi najlepsze pierogi....szkoda zachodu....
Mala79, moremi, anna maria, Mega, Iwone, Simba, malgos741, kkisia, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość
gretka -
Mala79 wrote:Nie ma sprawy, powiem szczerze, ze podobnie się czuje, tzn jak 5te zbędne ogniwo, które nie pasuje do całości...
Sabina, moremi, Mala79, kkisia, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Mala to on powinien się tak czuć, a nie Ty. Szkoda czasu dla takiego faceta, ale co zrobisz to Twoja decyzja
Hmm czas pokaze, co zrobie ale na pewno nie będę działać emocjami, muszę trochę ochlonac...Iwone, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:zespół napięcie przedmiesiączkowego
Iwone, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwone wrote:Idę spać
Objadłam się makówkami z adwokatem
Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMala79 wrote:Hej
A ja sobie siedze w ten pierwszy dzien Swiat i rozmyslam nad dalszym losem...
Wiem, ze nie powinnam przyciagac do siebie takich mysli, jakie kraza w mojej glowie, ale to silniejsze ode mnie... Chyba moj chlop podjal decyzje, za nas juz na dobre, wczoraj sie pojawil u mnie na minut 5,pozostawil prezent,spalil papierosa przy samochodzie i odjechal nic nie mowiac...
Bylo mi tak cholernie smutno i przykro no ale coz, zycie...
Na pocieszenie szukam w sieci mojego ulubionego filmu "dzika orchidea", ktory mam zamiar dzisiaj obejrzec, poki co slucham podklad muzyczny do tego filmu wlasnie...
Milego popoludnia Wam zyczeSabina, Iwone, Mega, gretka, Simba, kkisia, iwcia77, moremi, Pusurek, Mala79, malgos741, macduska, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość