35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mnie mąż zaskoczył kompletem biżuterii od ksenia.art. Boska jest
A teraz leżymy na kanapie z kotami. Aha. Szwagierka w ciąży.iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia, Pusurek, Iwone, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA JA WRÓCIŁAM Z IZBY PRZYJĘĆ ODDZIAŁ ORTOPEDYCZNY
SKRĘCIŁAM NOGĘ W PRACY SCHODZĄC ZE SCHODÓW,ZE TAK POWIEM POMINĘŁAM NIECHCĄCY DWA SCHODKI ,POGOTOWIE ITP.
NO TAKA SYTUACJA ...
BOLI JAK PIP PIP PIP ....
L4 NA RAZIE DO 9 STYCZNIA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 00:00
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samira, a zgłosiłaś ten wypadek? Jak nie, to zbieraj całą dokumentację z sor i zgłoś w poniedziałek. Parę groszy zawsze wpadnie
iwcia77, Mega, Arwena, kkisia, Iwone, Sabina, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:
- a żeby rozładować emocje: któraś tam w Święta testuje?iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Iwone, Sabina, Simba, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:A JA WRÓCIŁAM Z IZBY PRZYJĘĆ ODDZIAŁ ORTOPEDYCZNY
SKRĘCIŁAM NOGĘ W PRACY SCHODZĄC ZE SCHODÓW,ZE TAK POWIEM POMINĘŁAM NIECHCĄCY DWA SCHODKI ,POGOTOWIE ITP.
NO TAKA SYTUACJA ...
BOLI JAK PIP PIP PIP ....
L4 NA RAZIE DO 9 STYCZNIAiwcia77, Arwena, kkisia, Iwone, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja sie baaardzo intensywnie przygotowuje do styczniowego testowania
Mega, kkisia, Dorka1979, ComeToMeBaby, Iwone, SolarPolar, Sabina, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:przydaloby sie kilka ciaz na forum , bo jakas posucha tu panuje od testu Paszczaka
Kapta tez sie widze nie obija
iwcia77, kkisia, Simba, Aasiula, paszczakin, malgos741, macduska lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle to Paszczak mi sie wczoraj śniła, jechałyśmy pociągiem w stylu orient express, ona taka szczupła i dała mi dotknąć swojego brzucha, a Adaś zasadził takiego kopa, ze aż mnie ręka zabolała....
iwcia77, kkisia, Dorka1979, Iwone, Sabina, Simba, Aasiula, paszczakin, malgos741 lubią tę wiadomość
-
a ja wam teraz napisze menu swiateczne mojej tesciowej :
1. apetizery:
a/ oliwki zielone, chipsy, karczochy ze sloiczka, kilka plasterkow salami
2/ pierwsze danie:
a/ rosol z tortellini ( z paczki)
3. drugie danie:
cielecina i kura z tego rosolku, puree z paczki i kalafior pieczony i taka tlusta kielbasa zwana cotechino badz zampone...
4/ deser
a- tzw Panettone- kupna babka bozonarodzeniowa
5/ owoce tzn mandarynki, pomarancze
6/ orzechy wloskie, laskowe, migdaly
7/ kawa
no to w swieta forma zachowana, dieta tez...czasami sie tak zastanawiam czy to moja tesciowa taka bylejaka i czy moze w innych wloskich domach jest inaczej...moze Burszta by sie wypowiedziala na ten temat...bo mi czasami rece opadaja jak wlosi mowia o ich fenomenalnej kuchni a na swieta nic specjalnego nie ma na stole...
Mega, kkisia, moremi, Iwone, SolarPolar, Sabina, Simba, Aasiula, paszczakin, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A tak w ogóle to Paszczak mi sie wczoraj śniła, jechałyśmy pociągiem w stylu orient express, ona taka szczupła i dała mi dotknąć swojego brzucha, a Adaś zasadził takiego kopa, ze aż mnie ręka zabolała....
hahahaha
ale sen
Mega, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ja widze , ze ty aktywna bardzo jestes w te klocki
iwcia77, moremi, Dorka1979, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No kurka trzeba, nie?
Mega, kkisia, moremi, Dorka1979, Iwone, Sabina, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja wam teraz napisze menu swiateczne mojej tesciowej :
1. apetizery:
a/ oliwki zielone, chipsy, karczochy ze sloiczka, kilka plasterkow salami
2/ pierwsze danie:
a/ rosol z tortellini ( z paczki)
3. drugie danie:
cielecina i kura z tego rosolku, puree z paczki i kalafior pieczony i taka tlusta kielbasa zwana cotechino badz zampone...
4/ deser
a- tzw Panettone- kupna babka bozonarodzeniowa
5/ owoce tzn mandarynki, pomarancze
6/ orzechy wloskie, laskowe, migdaly
7/ kawa
no to w swieta forma zachowana, dieta tez...czasami sie tak zastanawiam czy to moja tesciowa taka bylejaka i czy moze w innych wloskich domach jest inaczej...moze Burszta by sie wypowiedziala na ten temat...bo mi czasami rece opadaja jak wlosi mowia o ich fenomenalnej kuchni a na swieta nic specjalnego nie ma na stole...
U nas niby wszystkiego po trochu, a najedliśmy sie jak świnkidziś bez obiadu ale była zupa grzybowa i pierogi - już nie ma, wszystko zjedzone, karp - jeszcze pare kawałków zostało, sałatka jarzynowa tez sie kończy, jutro trzeba wykończyć kapustę z grochem....
iwcia77, Dorka1979, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość