X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no mnie to zawstydzasz , bo ja jak sie staralam to mnie ciagnikiem do lozka Alojz musial cholowac...sama sie dziwie jak ja zaszlam w ta ciaze...:-O
    Małż już coś przebąkuje ze może jutro odpoczynek ;)

iwcia77, moremi, Dorka1979, Iwone, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Rozwaliło mnie to menu....
    U nas niby wszystkiego po trochu, a najedliśmy sie jak świnki ;) dziś bez obiadu ale była zupa grzybowa i pierogi - już nie ma, wszystko zjedzone, karp - jeszcze pare kawałków zostało, sałatka jarzynowa tez sie kończy, jutro trzeba wykończyć kapustę z grochem....
    a wiesz co mnie dziwi? , ze pracujac w restauracji to takie menu sie czesto przewija i ludzie placa za nie 50 euro na glowe...:-O

Mega, moremi, Iwone, kkisia, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Małż już coś przebąkuje ze może jutro odpoczynek ;)
    no daj chlopu odetchnac :) wyeksploatuje sie i pustakami bedzie strzelal ;D

Mega, moremi, Dorka1979, Iwone, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:32

iwcia77, Mega, Dorka1979, Sabina, moremi, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no daj chlopu odetchnac :) wyeksploatuje sie i pustakami bedzie strzelal ;D
    Zobaczymy...może sam bedzie chciał ;)

iwcia77, Dorka1979, Iwone, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 01:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hahaha no- ja przygotowywać się do testowania będę po Sylwestrze.
    to znaczy, tak wypada. no, wiecie... te dni <zawstydzona> co to wtedy trzeba się pojednać :P no wiecie... hahaha także tego... na razie trenujemy :)

p.s. chyba coś zjem, bo dziwnie głodna się zrobiłam...*

*żarcik taki
    Dzisiaj już nic w siebie nie wcisnę...ale jutro od rana na pewno :)

iwcia77, ComeToMeBaby, Dorka1979, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Zobaczymy...może sam bedzie chciał ;)
    no to macie zdrowie :D tylko pozazdroscic i gratulowac apetytu na siebie :D

Mega, Dorka1979, Iwone, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 01:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no to macie zdrowie :D tylko pozazdroscic i gratulowac apetytu na siebie :D
    :D nooo a jak :)

iwcia77, Dorka1979, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Rozwaliło mnie to menu....
    U nas niby wszystkiego po trochu, a najedliśmy sie jak świnki ;) dziś bez obiadu ale była zupa grzybowa i pierogi - już nie ma, wszystko zjedzone, karp - jeszcze pare kawałków zostało, sałatka jarzynowa tez sie kończy, jutro trzeba wykończyć kapustę z grochem....
    A moje jedzenie przez cały dzień było takie: 3 krokiety, 2 pierogi, trochę sałatki warzywnej i 7 kawałów sernika. Niestety nic więcej nie mogłam bo zgaga, a no teraz 2 jabłka wcinam. A takie miałam plany na święta :(

Mega, iwcia77, Iwone, SolarPolar, Sabina, Simba, kkisia, moremi, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jutro zamierzam spakowac torbe do szpitala..tzn przynioslam torbe z garazu i bede do niej wkladac to co zapisalam na kartce ...w czerwcu bodajze :D ...belly mi kaze juz sie szykowac :-O

Dorka1979, Iwone, SolarPolar, Simba, kkisia, moremi, Aasiula, paszczakin, Mega, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

iwcia77, Dorka1979, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ło, super :) ja tam nie w temacie jeszcze więc nie wiem o czym Ci przypomnieć, ale ciesze się i trzymam kciuki... żebyś nie zapomniała potem tej torby zabrać :)
    no torba potem znajdzie sie w aucie w bagazniku , wiec chyba jej nie zapomne :D

ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    to tak a propos śnienia i zasadzenia...
    niedawno śniło mi się, że ktoś chciał mnie dopaść i zrobić mi krzywdę, a ja się nawet ruszyć (uciekać) nie mogłam, żeby się bronić, to w akcie desperacji z całych sił chciałam chociaż łokciami się bronić i....
    mój słodko śpiący men otrzymał dwa konkretne pociągnięcia z łokcia zanim się przebudziłam i zorientowałam co robię :P
    on to wogóle ma ze mną trudno :)
    No tak, mój M też kiedyś dostał ode mnie z łokcia w kręgosłup przez sen aż z łóżka spadł, a to przez to, że chrapał. Zwykle mi nie przeszkadza że chrapie, nawet jestem zadowolona, bo on choruje na bezdech senny i jak słyszę że chrapie to znaczy,że oddycha, a wtedy to nie wiem czy coś mi się przyśniło czy co

iwcia77, ComeToMeBaby, Iwone, Sabina, kkisia, moremi, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...no to ja jestem z tej drugiej manki- dostaje przez sen od Alojza..on wogole jakis ma niespokojny sen, czasami krzyczy i zrywa sie z lozka :-O, albo tak smiesznie tupta stopami jakby gdzies szedl...a chrapie...wyrabie pol lasu przez sen...ale ja spie z zatyczkami wiec juz mnie to nie dotyczy ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 01:16

Dorka1979, Iwone, Sabina, kkisia, moremi, Aasiula, Mega, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 01:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 01:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o horrory, to byłam kiedyś z córką w szpitalu jak miała 3 latka. Miała zapalenie płuc, więc na nocki z nią zostawałam. Ja dostałam swoje łóżko a ona łóżeczko miała, a że moje było w miarę duże to ona spała ze mną a nie w tym łóżeczku. Na ręce miała wenflon żeby nie kłuć ją za każdym razem gdy miała dożylnie leki dostać. I pewnej nocy śnił mi się jakiś koszmar, że ktoś chce zamordować mnie i moją córkę i w pewnym momencie budzę się gdy po ciemku ktoś nade mną się pochyla do córki, więc zaczęłam tego kogoś kopać. Okazało się że głupia pielęgniarka po ciemku chciała wszczyknąć córce przez ten wenflon lekarstwo tak aby nikogo nie obudzić. Oczywiście oprócz tego że ją skopałam to jeszcze dostała opiernicz czemu nie zaświeciła światła i mnie nie obudziła. Następnego dnia wszyscy się ze mnie śmiali.

Iwone, moremi, Mega, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawać i jeść :)
    Ja zaraz na monitoring.
    Parka odpowiadam, ze w środę wszystko było ok.
    Iwcia, Tobie nie kazali na monitoringi przychodzić? Ja mam teraz co 48 godzin do porodu.

moremi, kkisia, kkisia, Aasiula, paszczakin, Mega, malgos741, Sabina, Pusurek, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o propozycje filmowe na drugi dzien świat, bo wczoraj w desperacji obejrzałam Bodyguard :-/

moremi, kkisia, Mega, Sabina, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Proszę o propozycje filmowe na drugi dzien świat, bo wczoraj w desperacji obejrzałam Bodyguard :-/
    Jakie kino lubicie?

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos 741 usun ze strony 6426 zdjecie prezentu dla mamusi:-)

malgos741 lubi tę wiadomość

‹‹ 6262 6263 6264 6265 6266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ