35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:no mnie to zawstydzasz , bo ja jak sie staralam to mnie ciagnikiem do lozka Alojz musial cholowac...sama sie dziwie jak ja zaszlam w ta ciaze...
iwcia77, moremi, Dorka1979, Iwone, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Rozwaliło mnie to menu....
U nas niby wszystkiego po trochu, a najedliśmy sie jak świnkidziś bez obiadu ale była zupa grzybowa i pierogi - już nie ma, wszystko zjedzone, karp - jeszcze pare kawałków zostało, sałatka jarzynowa tez sie kończy, jutro trzeba wykończyć kapustę z grochem....
Mega, moremi, Iwone, kkisia, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no daj chlopu odetchnac
wyeksploatuje sie i pustakami bedzie strzelal
iwcia77, Dorka1979, Iwone, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hahaha no- ja przygotowywać się do testowania będę po Sylwestrze.
to znaczy, tak wypada. no, wiecie... te dni <zawstydzona> co to wtedy trzeba się pojednaćno wiecie... hahaha także tego... na razie trenujemy
p.s. chyba coś zjem, bo dziwnie głodna się zrobiłam...*
*żarcik takiiwcia77, ComeToMeBaby, Dorka1979, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no to macie zdrowie
tylko pozazdroscic i gratulowac apetytu na siebie
nooo a jak
iwcia77, Dorka1979, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Rozwaliło mnie to menu....
U nas niby wszystkiego po trochu, a najedliśmy sie jak świnkidziś bez obiadu ale była zupa grzybowa i pierogi - już nie ma, wszystko zjedzone, karp - jeszcze pare kawałków zostało, sałatka jarzynowa tez sie kończy, jutro trzeba wykończyć kapustę z grochem....
Mega, iwcia77, Iwone, SolarPolar, Sabina, Simba, kkisia, moremi, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
a ja jutro zamierzam spakowac torbe do szpitala..tzn przynioslam torbe z garazu i bede do niej wkladac to co zapisalam na kartce ...w czerwcu bodajze
...belly mi kaze juz sie szykowac
Dorka1979, Iwone, SolarPolar, Simba, kkisia, moremi, Aasiula, paszczakin, Mega, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ło, super
ja tam nie w temacie jeszcze więc nie wiem o czym Ci przypomnieć, ale ciesze się i trzymam kciuki... żebyś nie zapomniała potem tej torby zabrać
ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:to tak a propos śnienia i zasadzenia...
niedawno śniło mi się, że ktoś chciał mnie dopaść i zrobić mi krzywdę, a ja się nawet ruszyć (uciekać) nie mogłam, żeby się bronić, to w akcie desperacji z całych sił chciałam chociaż łokciami się bronić i....
mój słodko śpiący men otrzymał dwa konkretne pociągnięcia z łokcia zanim się przebudziłam i zorientowałam co robię
on to wogóle ma ze mną trudnoiwcia77, ComeToMeBaby, Iwone, Sabina, kkisia, moremi, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
...no to ja jestem z tej drugiej manki- dostaje przez sen od Alojza..on wogole jakis ma niespokojny sen, czasami krzyczy i zrywa sie z lozka
, albo tak smiesznie tupta stopami jakby gdzies szedl...a chrapie...wyrabie pol lasu przez sen...ale ja spie z zatyczkami wiec juz mnie to nie dotyczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 01:16
Dorka1979, Iwone, Sabina, kkisia, moremi, Aasiula, Mega, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o horrory, to byłam kiedyś z córką w szpitalu jak miała 3 latka. Miała zapalenie płuc, więc na nocki z nią zostawałam. Ja dostałam swoje łóżko a ona łóżeczko miała, a że moje było w miarę duże to ona spała ze mną a nie w tym łóżeczku. Na ręce miała wenflon żeby nie kłuć ją za każdym razem gdy miała dożylnie leki dostać. I pewnej nocy śnił mi się jakiś koszmar, że ktoś chce zamordować mnie i moją córkę i w pewnym momencie budzę się gdy po ciemku ktoś nade mną się pochyla do córki, więc zaczęłam tego kogoś kopać. Okazało się że głupia pielęgniarka po ciemku chciała wszczyknąć córce przez ten wenflon lekarstwo tak aby nikogo nie obudzić. Oczywiście oprócz tego że ją skopałam to jeszcze dostała opiernicz czemu nie zaświeciła światła i mnie nie obudziła. Następnego dnia wszyscy się ze mnie śmiali.
Iwone, moremi, Mega, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wstawać i jeść
Ja zaraz na monitoring.
Parka odpowiadam, ze w środę wszystko było ok.
Iwcia, Tobie nie kazali na monitoringi przychodzić? Ja mam teraz co 48 godzin do porodu.moremi, kkisia, kkisia, Aasiula, paszczakin, Mega, malgos741, Sabina, Pusurek, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość