35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:widzę ze humor cię nie opuszcza
Ciekawe dziś na zmianę śmieję się i wrzeszczę na wszystkich
Na młodszego, bo co wyjdę na chwilkę z pokoju, to on co chwilę nanosi kolejne zabawki, zostawi papierki, albo objada się słodyczami. Dziś nic innego nie zjadł poza płatkami i słodyczami.
Starszy o godz. 19.30 chce brać tabletki nasenne, bo podobno nie potrafi zasnąć.
Mój mąż szuka na forach informacji co zrobić z wrzeszczącą kobietąNormalnie dom wariatów
To musi być zespół napięcia przedmiesiączkowegoiwcia77, Aasiula, moremi, Pusurek, gretka, Sabina, malgos741, Mega, Mala79, gosia7122, kkisia, Dorka1979, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Tak jestem tutaj z mama, Sis i jej dziecmi
Mega, Mala79, Sabina, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mala79 wrote:Musze ochlonac i zebrac wszystkie za i przeciw ....
Czy jestem w stanie z kims takim jeszcze byc....Mala79, Sabina, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Niełatwa to decyzja, ale zrób to dla siebie...
No latwo nie bedzie, bo zycie nie jest takie latwe, jakby sie wydawalo...
Ale do konca roku, takie mam postanowienie zamierzam ja podjac - decyzje
Chce zaczac Nowy Rok z nowym nastawieniem, dzisiaj porozmawialam troche na ten temat z Sis jest troche starsza ode mnie (13lat) i Jakos mi lzej na duszy...
moremi, Aasiula, Sabina, Iwone, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, Arwena, caffe lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Iwone, ja zaszlam w ciaze rok temu w cyklu, ktory sie zaczal 25 listopada. Zycze Ci tego, jesli tego chcesz.
Aasiula, Pusurek, Mega, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra Kobietki
Ide troche posiedziec z rodzinka w pokoju, bo sie wsciekaja na mnie, ze siedze w drugim sama i gapie sie w kompa,zamiast pograc z Nimi w karty - moja mama uwielbia rozgrywki rodzinne, a i ja zawsze je lubilam, chociaz dzisiaj jakos nie mam weny na nic...
Caly czas mysle, rozmyslam, zastanawiam sie...
Ok koniec moich smutasow w koncu sa Swieta ide na drinka, chociaz nie powinnam ide sie napicraz sie zyje !
Sabina, gretka, Iwone, Aasiula, kapturnica, Mega, macduska, kkisia, malgos741, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, Arwena, caffe lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:nie opuszcza
Ciekawe dziś na zmianę śmieję się i wrzeszczę na wszystkich
Na młodszego, bo co wyjdę na chwilkę z pokoju, to on co chwilę nanosi kolejne zabawki, zostawi papierki, albo objada się słodyczami. Dziś nic innego nie zjadł poza płatkami i słodyczami.
Starszy o godz. 19.30 chce brać tabletki nasenne, bo podobno nie potrafi zasnąć.
Mój mąż szuka na forach informacji co zrobić z wrzeszczącą kobietąNormalnie dom wariatów
To musi być zespół napięcia przedmiesiączkowegoIwone, Sabina, Aasiula, Pusurek, kkisia, malgos741, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:mialam identycznie rok temu,byłam pewna że @ przyjdzie ,talerze leciały w drugi dzień świąt.Trzymam kciuki za plusika.
Sabina, gosia7122, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
No witam sie z wieczora
Popijamy sobie drina ogladajac tv
Uwielbiam takie blogie lenistwo
Wasze zdrowko babeczki dla tych szczesliwych mlodych:) mam zdrowko ich maluszkow
A dla staraczek zdrowko fasolek jajeczek ...
Mega, kkisia, gosia7122, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
U mnie już dwie lampki czerwonego już poszły...normalnie dzisiaj cały dzien w łożku, tez uwielbiam takie błogie lenistwo...
Aasiula, Iwone, macduska, kkisia, Sabina, malgos741, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:No latwo nie bedzie, bo zycie nie jest takie latwe, jakby sie wydawalo...
Ale do konca roku, takie mam postanowienie zamierzam ja podjac - decyzje
Chce zaczac Nowy Rok z nowym nastawieniem, dzisiaj porozmawialam troche na ten temat z Sis jest troche starsza ode mnie (13lat) i Jakos mi lzej na duszy...
kkisia, Sabina, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, Mega, Pusurek, gretka, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny