35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:przydaloby sie kilka ciaz na forum , bo jakas posucha tu panuje od testu Paszczaka
o nie, slash jest zaraz za mna!
no ale uwijac sie moje drogie, do ja juz 6 miesiac zaczelam, to i slash tez zaraz..
Kapta grudniowa ciaze ma jak w banku, ale przynajmniej pary potrzebuje.. W ogole zaciazonych nam trzeba, bo jak sie w styczniu porody posypia to bedzie duuuuzo miejsc wolnych..Aasiula, kkisia, moremi, malgos741, Sabina, Pusurek, kapturnica, Dorka1979, ComeToMeBaby, Mega, peppapig, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A tak w ogóle to Paszczak mi sie wczoraj śniła, jechałyśmy pociągiem w stylu orient express, ona taka szczupła i dała mi dotknąć swojego brzucha, a Adaś zasadził takiego kopa, ze aż mnie ręka zabolała....
Mega, to bylo jakies sci-fiszczupla to ja bylam przed rozpoczeciem staranio-leczen. A Adas nigdy by Ci tak nie walnał, on jest dobrze wychowywany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 11:27
Simba, moremi, malgos741, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jakie kino lubicie?
Chyba prościej odpowiedzieć jakiego nie - na pewno horrorów.
A z tego co nas "poruszyło" w ostatnich latach, to na przykład Koneser, Polowanie, Miłość, ostatnio podobał nam sie Gone Girl. Brakuje mi od lat jakiejś dobrej komedii.moremi, SolarPolar, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:A moje jedzenie przez cały dzień było takie: 3 krokiety, 2 pierogi, trochę sałatki warzywnej i 7 kawałów sernika. Niestety nic więcej nie mogłam bo zgaga, a no teraz 2 jabłka wcinam. A takie miałam plany na święta
To ja teraz korzystam, bo ta zgaga, jak wszekie cudne ciazowe dolegliwosci pewnie sie w trzecim trymestrze pojawi, jakżeby nie.
A mi aktualnie NIC nie jest. Co prawda obiecanego przyplywu energii tez nie widze, ale jest po prostu ok.. Jem, co chce.. CudoAasiula, Simba, moremi, malgos741, Sabina, kkisia, Dorka1979, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Proszę o propozycje filmowe na drugi dzien świat, bo wczoraj w desperacji obejrzałam Bodyguard
Serial "The Fall".. Tyle, ze on nerwowy dosyc, to moze dla Ciebie teraz jeszcze to byl glupi pomysl..
A Wy juz Breaking Bad skonczyliscie?
To bardzo fajne, o przeznaczeniu (choc mnie wnioski skonfudowaly)
http://www.filmweb.pl/film/Przeznaczenie-2014-656595
Lekki. O takim supermenie bez pelerynki
http://www.filmweb.pl/film/Bez+lito%C5%9Bci-2014-316785 -
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Hmmmm, to dobre pytanie.
A z tego co nas "poruszyło" w ostatnich latach, to na przykład Koneser, Polowanie, Miłość, ostatnio podobał nam sie Gone Girl. Brakuje mi od lat jakiejś dobrej komedii.
Telefon mi się rozładował. Pinu się jeszcze nie nauczyłam, bo jest przecież w szufladzie. 600 km stąd.
BryAasiula, malgos741, Sabina, Simba, kkisia, Dorka1979, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Malgos 741 usun ze strony 6426 zdjecie prezentu dla mamusi:-)
Witam się kawusią i pierniczkiem.SolarPolar, Sabina, Aasiula, Iwone, kkisia, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
może to nie komedia ale dobry film to "Lucy" a komedia to "Udając gliniarzy"
Sabina, Simba lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Hmmmm, to dobre pytanie.
A z tego co nas "poruszyło" w ostatnich latach, to na przykład Koneser, Polowanie, Miłość, ostatnio podobał nam sie Gone Girl. Brakuje mi od lat jakiejś dobrej komedii.Sabina, Aasiula, Simba, kkisia, kapturnica, Mega, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba - U nas w kinie pojawila sie francuska komedia, ponoc fajnie sie oglada. Ja czekam az bedzie ja mozna wypozyczyc na upc.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dee5b30856cd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 10:59
moremi, Simba, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Simba - U nas w kinie pojawila sie francuska komedia, ponoc fajnie sie oglada. Ja czekam az bedzie ja mozna wypozyczyc na upc.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dee5b30856cd.jpgSolarPolar lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Właśnie o tym pisałam
hehe, jak Simba miala do mnie na goląbki z wieczorem filmowym przyjechac to wlasnie to chcialam zarzucic.. Bo chyba nam obu taki film by sie przydalmoremi, Simba, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski
U nas też pada śnieg, ale od razu robią się z niego kałuże
Rano boskie jaka jestem przeżarta. Moja bratowa (nie ta w ciąży, ta od bliźniaczek) oszalała - my narobiliśmy żarcia, ona dowiozła drugie tyle. Teraz szukamy chętnych do jedzenia. Gdyby chociaż był śnieg, to bym sobie poszalała na sankach z córką, apetyt od razu byłby lepszyRodzina dziś zabroniła rodzicielce gotować obiad, bo zapasy wciąż wyglądają na nieruszone
moremi, Iwone, Simba, Bozia3, kkisia, kapturnica, Dorka1979, malgos741, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość