35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam
Jestem nowa ale chciałabym rozsiać pozytywne emocje.
U Nas po 4 mies starań ( wiem że może mało ) 25 grudnia pojawiła się blada druga kreseczka za chwilę zmykam na betę . Jednak Święta to magiczny czasAasiula, ComeToMeBaby, Viv78, Arwena, Dorka1979, malgos741, kkisia, macduska, Bozia3, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:A my na Hobbita jedziemy
Elfik, Ty też?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 20:04
Aasiula, Simba, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I jak po takim lenistwie i obżarstwie isc jutro do pracy?
Aasiula, Dorka1979, Mala79, Simba, malgos741, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:U mnie chłopaki jada w niedziele na hobbita..Z racji ,że ja za fantastyką nie przepadam wybieraja sie sami
kapturnica, Mega, Pusurek, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No kurde współczuje..Może sie doczołgaj na kolanach ?
mogę sie poturlac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 20:38
kapturnica, malgos741, Mala79, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ok, to lepiej
i widać skruchę. dasz mu popalić to nie wygłupi się w następnym roku. cieszę się, ze dopisuje Ci dziś humor, w końcu Święta muszą być radosne. normalnie aż Ci kibicuję
Hehe, upadki i wzloty sa wszedzie... moja ciekawosc odczytala jednego smsa cytuje:
"Mam nadzieje, ze juz nie bedziesz wiecej cierpiala z mojego powodu. To moja wina. Przepraszam Cie. Jedyne co moge powiedziec, to Kocham Cie. Nic tego nie zmieni. Jeszcze raz przepraszam, zachowalem sie jak skonczony palant"
Oczywiscie najlepsze slowa sa na koncu eski - skonczony palant - chyba nawet, ktoras z Was,tak o Nim sie wypowiedziala i trafila w 10tke!
Przepraszam, ze napisalam "ktoras" zamiast nicku,ale nie pamietam, z reszta wciaz, malo co do mnie dociera
I co mam zrobic z jednej strony sa Swieta... Ja tez nie mam glazu zamiast serca, ale z drugiej strony to wciaz boli... Hmm ...
Pusurek, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, Arwena, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Hehe, upadki i wzloty sa wszedzie... moja ciekawosc odczytala jednego smsa cytuje:
"Mam nadzieje, ze juz nie bedziesz wiecej cierpiala z mojego powodu. To moja wina. Przepraszam Cie. Jedyne co moge powiedziec, to Kocham Cie. Nic tego nie zmieni. Jeszcze raz przepraszam, zachowalem sie jak skonczony palant"
Oczywiscie najlepsze slowa sa na koncu eski - skonczony palant - chyba nawet, ktoras z Was,tak o Nim sie wypowiedziala i trafila w 10tke!
Przepraszam, ze napisalam "ktoras" zamiast nicku,ale nie pamietam, z reszta wciaz, malo co do mnie dociera
I co mam zrobic z jednej strony sa Swieta... Ja tez nie mam glazu zamiast serca, ale z drugiej strony to wciaz boli... Hmm ...Mala79, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017